Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

28 de maig del 2007

Web del Consell Comarcal per consultar els resultats electorals municipals

El Departament d’Informàtica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre disposa d’una web on poder consultar els resultats de les eleccions electorals 2007 de tots els municipis de la comarca, així com, també, de totes les candidatures que s'han presentat als diferents municipis riberencs.

Podeu fer la pertinent consulta cercant el municipi desitjat a la següent adreça web: http://www.riberaebre.org/eleccions2007

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Aki es demostrará si les esquerres s´estimen el poble de veritat i deixaran a ciu a la oposició.
Es igual qui goberni sempre quan no sigui jordi. Jo estic d´acord amb molts anonims i penso que si hem de cedir l´alcaldia es un mal menor i una gran prova d´amor en vers tivissa que no es mereix 4 anys de represalia.

Anim i a pactar que teniu uns dies molt i molt llags, pero segur que no ens defraudareu.

Anònim ha dit...

Estic d'acord però cal que totes les forces politiques que no son CIU sapiguin estar a l'alçada de les circumpstancies.

Anònim ha dit...

Pallasets que sou tot!!

Ke voleu???

Diners? Pues treballeu una miketa mes i no us dediqueu a escriure tantes cartes, a posar denuncies. El que haurieu de fer es preocupaus mes de la vostra vida, perque sino us agafara algo amb tant estres i tants nervios i tanta rabia....

Anònim ha dit...

Valtros parleu d'estrès i nervis, doneu-li algó al candidat que la última ja la va fer prou grossa.

Anònim ha dit...

No li podem donar res que us o foteu tot valtros!!

Que us donguin!!

Anònim ha dit...

Trobo que la gent nomes te ganes de crispacio,de posarse malament uns amb els altres.Perque no pensem una miqueta i si algu vol dir algo a algu,que sigui valent i o digui a la cara i no amb m'anonimat.Per favor, que ja som tots prou grans,no es lògic aquestes acusacions que es fan si ni tan sols les sabeu,ni uns ni alres,ESPAVILEU-VOS.Ara els partits decidiran que per aixo no i a majoria absoluta,s'ha acabat l'època de les majories.

Anònim ha dit...

ALGU SAP ALGO DEL RUMOR QUE CORRE PEL POBLE QUE HI HAN AGUT UNS 60 VOTS DE PERSONES, QUE ESTAN EMPADRONATS AL CAMPING I A CASA DE LINO.

SUPOSO QUE ES UN RUMOR JA QUE DE SER AIXI SERIA UNA ABSOLUTA VERGONYA I UN FRAU ELECTORAL.

RESTEU 60 VOTS A CIU I QUE PASSA?
LA COSA QUEDA MOLT MES IGUALADA NO?

Anònim ha dit...

sí, porca miseria, mai millor dit...

Anònim ha dit...

A MI TAMBE MU AN DIT, ESTAFA ABSOLUTA

Anònim ha dit...

Per favore, prego non mintais

Anònim ha dit...

a mi m'han dit que tant Jardí com Fermín han empadronat a gent perquè els hi donèssin vots però jo crec que una persona que té targeta de residencia pot votar quan a passat un temps (no sé si mesos o anys) fins que pugui votar. Crec que és així, algú ho sap segur???

Anònim ha dit...

els comunitaris (de la comunitat europea) com per exemple els italians, poden votar, només fa falta haver-ho demanat a l'ajuntament abans que es tanquessin els empadronaments. per tant no necessiten ni 6 mesos ni any de residència, perquè tenen targeta de ciutadans comunitàris. no necessiten permís de residència!

Anònim ha dit...

van votar mol pocs estrangers yo estava d'apoderat i van votar mol pocs