Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

7 de maig del 2007

Diumenge de paella

Iniciativa-Entesa pel Progrés Municipal de Tivissa va organitzar ahir diumenge una paella per a tots els seus simpatitzants i d’altres que hi volguessin assistir. Els idus de maig ens van ser propicis doncs la climatologia va ser bona (qui més qui menys va agafar el primer bronzejat d’un estiu que promet calorós), la participació magnifica, l’ambient insuperable i la paella ... sense comentaris!!.

Cal fer especial menció de l’assistència del Diputat d’ICV al Parlament Daniel Pi que va venir de Reus per poder-nos acompanyar.

També vam tenir un convidat d’última hora, és tracta de l’Isa, un immigrant en situació il·legal que subsisteix fent de “mantero”. Isa és del Senegal i va acceptar la nostra invitació espontània. Xerrant amb ell (com podíem, doncs quasi bé no parla català ni castellà) vam poder conèixer de primera ma la trista realitat de les persones amb la seva situació, “no papeles, no trabajo” i “no trabajo, no papeles”. També ens va explicar que va arribar a Espanya fa vuit mesos amb una pastera juntament amb d’altres quaranta-vuit persones fent una travessia que va durar nou dies i on hi va haver moments que és pensaven no comptau. Ens va fer adonar de que no som gaire diferents, dons al seu poble també organitzen festes i mengen arròs que ells anomenen quelcom semblant a “webuiab”, això sí sense afegir-hi porc, doncs son musulmans.

Una jornada festiva que quedarà en el record, tant per la companyia com per la paella. Però no puc finalitzar sense felicitar als dos cuiners pel seu art culinari.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

ara toca fer pinya

Anònim ha dit...

un gran dia, sí senyor!

Anònim ha dit...

Es veritat només s'hi podia anar amb invitació? si fos així molt popular no és.

Anònim ha dit...

Preguntali al Senegalés que s'hi va apuntar a ultima hora, que jo sapigui ell no tenia cap invitació com tants d'altres que esavem allí. Peró es clar algo heu de dir cels convergents és normal estem en campanya.

Anònim ha dit...

AIXI OS FESA MALT A LA PANXETA QUE VAU ACAVAR LA FESTA FENT UNES RALLETES

Anònim ha dit...

"TODO LADRON CREE QUE EL RESTO SON DE SU MISMA CONDICION" Y NO SENYOR ANONIM. JO PENSO QUE EL GRUP D´INICIATIVA FA UNA BONA FEINA I NO PAS ELS DE CIU QUE POT SER QUE TINGUIN "MAL DE PANXETA" PERO JO JA VAIG DIR QUE NO CAURIA TAN BAIX I ET RECOMANO UNA INFUSIO DE CAMAMILLA O DE TILA QUE VA BE PER ELS NERVIS CAUSATS PER LA INEFICACIA POLITICA QUE TE CIU.