Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

23 de maig del 2007

Vot de confiança

He rebut al correu aquest escrit de Carles Jardí que vol fer públic el seu vot i que passo a transcriure:

Davant d’aquest comici, marcat per l’enfrontament educat i pacífic per part dels partits polítics i les seves persones, a les que vull felicitar, i per la continuïtat de la distorsió constant del nostre alcalde, voldria contribuir en la campanya tot anunciant el meu vot.

No es pot suportar més l’actitud particular de bel·ligerància permanent, de violència física i psicològica vers els ciutadans, d’un alcalde que sembla tenir l’odi a flor de pell, que en els quatre anys de govern ha fet marxa enrera, que ha desestabilitzat la convivència i ha encetat un desenvolupament urbà i humà en contra de l’equilibri, de la sostenibilitat, de la convivència i del sentit comú, i a favor de suposats espolis i suposades actuacions mafioses.

La bona imatge donada pels representants d’ERC amb la seva clara política mediambiental i cultural, com a punts destacables, es contraposa amb la sospitosa voluntat dels possibles pactes posteriors que no donen prou garanties nítides d’un manteniment dels pactes que es fets a nivell de país entre ERC i IC-V.

L’equip d’IC-V, tot i el rebuig cap a la meva persona (per massa crítica), ha estat el que històricament ha dut el poble a la situació en la que ens trobem i el qui realment em dona garanties de la millor gestió municipal de futur. Arrossega pecats mediambientals que espero corregeixin.

Totes i cada una de les persones d’aquesta llista, em donen una imatge de seriositat i de saber gestionar millor i correctament els afers de l’ajuntament i em garanteixen la recuperació de la credibilitat, la qualitat, l’eficàcia, l’honestedat i l’honradesa.

Amb la voluntat que les dues llistes, ERC i IC-V, arribin a poder fer front comú per destronar el caciquisme de la dreta, lliuro el meu vot de confiança al programa de la gent d’Iniciativa.


Carles Jardí Pinyol

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla que el natural seria un pacte entre IC i ERC, ja que crec que cap partit podria explicar als seus electors l'associar-se amb l'actual CiU i crec que Jordi Jardí no renunciará a l'alcaldia en pro d'un pacte ERC i CiU. L'orgull el pot.

Anònim ha dit...

ja ho dius bé que seria lo natural, però jo no ho tinc tant segur:

primer, perquè en cap moment han dit que no pactaran amb ciu.

segon, perquè hi ha molta gent a la llista d'erc que donava suport, assessorava o inclús anava a la llista de ciu a les passades eleccions.

tercer, perquè considero que tothom pot canviar d'idea i fer una llista d'erc pot significar que ja no creuen en ciu ni en l'alcalde, però durant aquests 4 anys no s'han mullat en res, quan a l'Ajuntament en passaven i de grosses, i això fa mal pensar...

votaré a qui hem garanteixi que no pactarà amb ciu, i dic ciu i no jordi jardí perquè totes les persones que l'acompanyen a la llista són responsables del que ha passat i del que passa, sinó ja haurien marxat, no?

iniciativa són els únics que ens ho garanteixen.

Anònim ha dit...

Algu d'aquest bloc em podria dir com aconseguir el programa electoral de Iniciativa, m'agradaria tenir el que han passat a repartir per les cases. Ja que no he pogut assistir a la presentació.

Anònim ha dit...

déu n´hi dó lo mal rottlo q tenim, jo votaré a jaume xq sé q és impossible q pacti amb ciu, ja q seria la seva perdició.amunt erc, diumenge tot s'haurà acabat.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Al de les 14:18 si el que vols es un programa de Iniciativa es ben sencill, només cal que li demanis a qualsevol dels que es presenten a la llista i tel facilitarà. si no saps qui si presenta nomes cal que miris les cares amb el seu nom a sota dels que estan penjats al bloc.

Anònim ha dit...

doncs, anònim o anònima republicana, jo no veig tan clar que ERC no pacti amb CIU. al seu míting no ho van deixar pas clar! i és més, no ho van aclarir per si de cas, (crec jo). per tant crec que el vot més útil és iniciativa, ja que estos si que NO pactaran amb CIU!! ho van deixar ban clar! en canvi molta gent d'ERC apoiava a l'alcalde fins fa ben poc... que no sigui una estratègia política!

Anònim ha dit...

és veritat, en cap moment han dit que no pactaran amb CIU, però tampoc han dit que no pactaran amb ICV!! ERC son nets! si guanya CIU o ICV la crispació hi serà igual!

Anònim ha dit...

x si a cas jo donaré lo meu vot a jaume, ja q ni a jardi ni a fermi no els puc ni veure...eeeccccssss

Anònim ha dit...

Es veritat que hi ha part d'ERC que recolçava CiU les passades eleccions, i això ha passat amb part de l'electorat que crec que ara deixarà de votar-lo. On aniran aquests vots? a ERC. ERC pot ser no s'ha definit, perquè per mi és la candidatura de la moderació, ja que les altres dues candidatures estan plenes de ràbia i rancúnia mútua, i això no és bo per Tivissa.

Anònim ha dit...

Molt bé anónim. Domes et falta (igual que a mi) firmar els escrits per acabar de brodar-ho i poder fer algo que ja quasi s'ha borrat del diccionari del Tivissans, DEBATRE. Personalment no comparteixo la teva opinio de que les dues candidatures estan plenes de rabia i odi. Penso que si que qui ho esta es l'alcalde que ja ho ha demostrat en reiterades ocasions. La gent d'ICV no va donant suposats cops de puny, ni tractan al personal que va als plens de borratxos i drogats, i quan estaven al govern les coses es feien seguint la normativa i amb el respecte institucional que cal. No van posan querelles als treballadors ni van haber de subjectar mai a l'alcalde (davant de tots els treballadors) perque si no agredia a un representant sindical. Els convenis que signava l'ajuntament s'aprovaven al plenari, no regalaven concessions pel camping alberg i damunt els i donaven 40 milions (si no vaig errat) per fer una piscina que sembla ser que diu lo contracte que ha de fer l'arrendador i que encara no esta feta i "aqui no passa nada" presenten un aval i punto, es igual que hagi incomplert lo contracte. ICV es va posar a disposició de CIU en perdre les eleccions municipals del 2003 per alló que necessitesen. Va ser CIU que va posar a l'oposició a ICV despues de que aquets votesen a l'alcalde el dia de la investidura. Estar en contra de com s'an fet les coses en aquets 4 anys i vetllar per la bona gestió municipal, el patrimoni de tots els tivissans i de la legalitat vigent no només es una feina de la oposisió, es la seua obligació. Si aixo significa posar-se a l’altura de l’alcalde (odi i rancunia) crec que tens la percepció algo alterada.
Entenc que la vostra estrategia electoral sigui la de sortir a la palestra com a verges i immaculats (politicament parlant, s'enten) igual que ICV m'imagino que te la seva estrategia, peró no oblideu que durant aquets 4 anys les coses no han segut sempre aixi. ICV ja us va “repartir” una mica de canya al seu miting igual que valtros vau fer al vostre amb ICV. Aixo es el normal en democracia i serveix per marcar les diferencies.
Peró voler posar al mateix sac ( plens de rancunia mutua) a la candidatura de CIU i ICV no hem sembla net per la vostra part.
Et saludo a tu i felicito a l’autor del bloc xq gràcies a lo que hi he llegit, m’he pogut assabentar de moltes coses que m’han donat arguments per dit el que tai dit i m’han refermat amb la meva intenció de vot que com ja deus suposar sira per ICV.

Anònim ha dit...

En el programa electoral de CIU hi diu: "si hem comés errors, ho hem fet involuntariament". No crec que (suposadament) insultar a la gent dient-los-hi drogadictes, no donar les nòmines dels treballadors de l'ajuntament, autoagredir-se per denunciar un inspector de comissions obreres, pegar a un menor de 15 anys.... siguin actes involuntaris. ERC i IC-V, per favor, ajunteu els vots. Que si torna a guanyar CIU, serà (potser) la perdició d'aquest municipi. No entenc que hi hagi gent que encara estigui amb ell,( no m'hi oposo perquè estem en una democràcia i tothom té dret e vot, exepte els menors).Però m'agradaria a aquests que escoltin aquest consell, MIREU LA REALITAT I ELS PROBLEMES QUE HI HAN HAGUT.

Anònim ha dit...

Aquest d'ERC semblen els que no han trencat mai un plat. Aquests també han ajudat al Senyor Alcalde a difondre el que els interessava, el van posar davant perquè sabien que era una metralleta, hi ara que ho ha matat tot, surten amb les banderes blanques. Per favor una mica d'humilitat.

Anònim ha dit...

Candidatura de la moderació, dons que no tenim memòria, totalment d'acord amb l'anterior comentari. A la política tot és valid !!!! per mi no. Avui per avui, estem recollin tot l'odi que han sapigut semblar els de CIU, aquesta legislatura i les dues anteriors, recolçats per ERC. Perquè IC va estar al govern durant 24 anys?. Reflexioneu, alguna cosa hauran fet bé.

Anònim ha dit...

esque si amb 24 anys no haguessin fet res de bo ja seria el colmo! Clar que van fer coses bones, pero no toT eren alegries i floretes eh, q d sants no en teniu res! Tb vau fer fora treballadors de l'ajuntament, també la vau fotre gran amb l'abocador, tampop vau ser gaire educats, per no dir gens, amb l'oposició que us ha anat passant al llarg d tots aquests anys, tampoc tenieu problema per creure q el poble era vostre i els que us queien be entraven d gratis a les festes..i un llarg etc d coses!!! No acabaria mai!

CIU n'ha fet d molt groses pero valtros no us quedeu curts! ERC va donar suport a CIU, ja ho se, pero perque apostava per un canvi, tal cm vam fer molts. El tiro ha sortit malament, doncs per algo ara hi torna a haver eleccions i per algo ERC ha fet la seua propia llista, perque no esta dacord amb els q hi ha. I IU mai s'esquivoca??

Potse sou valtros qui ha de reaccionar!!!

AMUNT ERC!! ÉS L'ESPERANÇA

Anònim ha dit...

QUE NINGU PERDI EL RUMB. L'ENEMIC A ABATRE ES CIU !! AIXI QUE NO DESBARRIU I APLIQUEUS A LA FEINA !!
NO ENS PODEM PERMETRE UN CASIUS CLAY 4 ANYS MES !!!

Anònim ha dit...

Crec que en aquests quatre anys hi han hagut moltíssims més errors que encerts, però penso que quatre anys enrera les coses no anaven molt millor.

Penso que s'ha d'apostar per un canvi, i que aquesta opció és ERC. Com estem ara no podem continuar, però realment voleu tornar al passat?

Crec que no votar ERC per por a amb qui pugui pactar no arregla res, al contrari! Pensar en el pacte porta a votar a un o a l'altre anul·lant la opció d'ERC, crec que això és un error.

Jo dono el meu vot de confiança a ERC, de moment s'han mostrat els més legals, espero no equivolcar-me.

Anònim ha dit...

Jo cre que votar a Iniciativa no és tornar al passat per a res!!! Hi ha molta gent nova, la majoria de la llista! sino, mireu el seu programa! no té res de passat! és tot futur! és votar què volem per Tivissa en els pròxims anys! no té res a veure amb el passat! no barrejem les coses!

Anònim ha dit...

no entenc de quina legalitat parla erc quan davant totes les "ilegalitats" que ha comés ciu durant aquest 4 anys no s'ha mullat en res i ha callat...

per legals vota a ic-v, que sí han xafat plats, però perquè s'han posat al fregat, cosa que erc no.