Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

15 de setembre del 2007

CIU és veu obligat a retirar el P.O.U.M.

Ahir divendres tenia lloc el ple extraordinari en el que es va aprovar la moció presentada per Iniciativa-EPM demanant la retirada del avantprojecte del POUM.

La moció va ser aprovada per majoria absoluta amb els cinc vots favorables d’Iniciativa-EPM, ERC i AISA-FIC i els quatre vots en contra del grup de CIU al govern municipal, evidenciant-se, per primera vegada, la pèrdua de la majoria absoluta de CIU.

El regidor de CIU, Santiago Samarra, va fer incís en que “avui estem prenent una decisió política” i va intentar aclarir que malgrat que el plenari decidís anular el POUM, no és podien argumentar irregularitats com a base per la seva retirada, fen al·lusió a la part de la moció en que és fa referència a la manca de consignació pressupostaria en cap dels pressupostos generals de l’Ajuntament, explicant que estaven pressupostades en la partida del 2006-2007 “Estudis i treballs tècnics” per continuar dient que “es cert que les formes son les que son i potser no han pogut agradar o no han segut les més adequades, es cert”. El regidor Samarra, va defugir entrar en discussió tot dient que “l’objectiu del grup no es entrar en un debat aquí per que enterrem un difunt” i va acabar dient que “això es una opció política i una manera de fer bombo i platillo sobre el tema”.

El regidor d’Iniciativa-EPM, Fermí Pallisé, va reiterar la total predisposició del seu grup a col·laborar amb totes les forces polítiques amb representació municipal en l’elaboració d’un nou POUM. També va reafirmar-se en tot el que diu la moció en quant a que existeixen irregularitats administratives tot responent al regidor Samarra que la partida pressupostària de l’any 2006, per la qual ja se li va preguntar en el seu moment “si era per a contractar tècnics i per a fer estudis, vostè em va dir que no” i que, a més, “se li va enviar un escrit al Sr. alcalde demanant veure aquest conveni que, com sempre, encara estem esperant que ens contesti”.

El regidor d’ERC, Jaume Pallisé, va fer explicació del seu vot dient, entre d’altres coses, que “projectes com el POUM han de ser de municipi no d’un determinat equip de govern sigui quin sigui”, tot afirmant que el vot favorable a la moció anava en coherència amb el seu programa electoral on ja és van manifestar en contra de l’actual avantprojecte del POUM, a més, va manifestar que la moció era similar a la que ells havien entrat el mes d’agost a l’Ajuntament demanant també la seva retirada. Va destacar la manca d’un veritable Pla de Participació Ciutadana, de diàleg amb els veïns, de respecte cap a l’entorn geogràfic-cultural, de previsió planificada dels recursos hídrics i de previsió de serveis i equipaments. Va dir que el seu vot era “a favor del diàleg i del futur i també de la transparència”.

La regidora d’AISA-FIC,Lourdes Pena, va explicar el seu vot tot dient que la millor manera d’iniciar el POUM era obrint un procés de debat en que hi estiguin representats tots el partits polítics i la ciutadania en general, afirmant que “potser no es la manera més ràpida, però segur que es l’única forma d’aconseguir que totes les veus i diferents entitats hi estiguin representades”. La regidora va manifestar que “ens veiem en l’obligació moral de votar a favor de la moció presentada per Iniciativa de retirar aquest POUM” i va subratllar la importància de les formes i les maneres d’actuar llegint una carta que va rebre el dia abans del ple: “les formes, crec que es lo principal per funcionar aquest Ajuntament, en aquest moment, amb les circumstancies que tenim” (...) “crec que una cosa que precisament no dona exemple de formes es la carta que vaig rebre ahir a la nit a dos quarts de deu de la nit a casa meua”. I va acabar dient “avui condicionar el nostre vot tocant lo sentiment de La Serra es bastant, bastant, patètic.

Podeu llegir la transcripció de la carta prement aqui.

40 comentaris:

Anònim ha dit...

Estimat Amable, em sembla molt be que tinguis un espai on plasmis els esdeveniments del nostre municipi,esta clar que tot es segons "el color del cristal con que se mira", perque d'això a NO plasmar les floretes que la senyora Lourdes va tirar al grup de Iniciativa, que quasi be els va tractar de terroristes, es lamentable i tira aquest bloc a l'altura del betum.

Anònim ha dit...

Anònim de les 21:51, encara que se't veu de quin color es el teu "cristal con que miras las cosas", trobo totalment encertat el que dius perque o s'explica tot o no cal dir res, ja que això sembla la censura franquista " a tú t'esborro perque no dius el que m'agrada, i a tú t'aguanto perque em fas la pilota"

Anònim ha dit...

al final el que s ha perjudicar es tot el poble han deixat passar un bom pla de futur pero ara be no us queixeu de que l ajuntament no fa res si es per culpa de l oposicio que no es fa pero en canvi son els que es queixen mes la veritat no u entenc

paco

Amable Pallisé ha dit...

Benvolguts i apreciats anònims:
Heu llegit les noticies de la premsa d’avui al Diari de Tarragona? I a El Punt?
Doncs be, no li han dedicat ni la meitat de ratlles que les que jo li dedico. Es normal, el que per un és noticia, per un altre no ho és. D’altra banda, jo ni soc periodista ni ho pretenc i aquest és el meu bloc personal on hi plasmo el que em sembla. A alguns els hi agradarà el que si diu i a d’altres no. En qualsevol cas, quasi bé tot el que aquí poso és subjectiu, doncs plasma una realitat observada i viscuda des de la meva òptica personal amb tot el que això comporta. Lamento que no us agradi com ho dic, ho potser és el que dic? Potser la millor noticia per a vosaltres es la que no apareix. De totes maneres sempre us queda el bloc de l’alcalde que, malgrat que hi apareixen els escrits pel matí i desapareixen per la tarda, no te desperdici. Jo en soc lector habitual.
En quant a lo de la censura franquista, no puc discutir-hi amb alguns de vosaltres per que en sortiria perdent, ja que alguns amb això en sou uns mestres. D’altra banda, si l’equip de govern tingues la veritable voluntat de fer alguna cosa amb el sistema de megafonia de la sala de plens, segurament el “post” hagués estat diferent, doncs amb una tarda de deixa’m les orelles enganxades als auriculars per desxifrar el que els nostres representants han dit en el ple, ja n’he tingut prou.
Es manca de voluntat, deixadesa o hi ha un especial interès en que els altaveus instal·lats a la sala estiguin d’adorn?

Anònim ha dit...

com al ple no amable vas eclatar a riure no teniu cap altra manera de pujar punts per governar la gent de tivissa esta escarmentada d iniciativa dubto que quedeu per mol que vulgueu anular el poum i totes aquestes pallasades no ho veig molt clar aixo de que quedeu elegits a les proximes elecions


paco

Anònim ha dit...

A veure Paco jo lo que no veig clar es el que escrius, les faltes vale tots sabem el que sabem però collons una miqueta la redació home que se nesesita un traductor per entendret.

Anònim ha dit...

Ja esteu contens oi que si, heu rebentat el POUM, ¿i ara que?
A veure si podeu fer túnels a la urbanització de la societat obrera per fer cases barates. quan torneu a manar, o a la de el sogre de fermi. quins collons que teniu, sort que molta gent de la vostra ja us a vist el plomer i no e us tornarà a votar.

Anònim ha dit...

Anònim de les 0:22, tu també hi sucaves,AL MEU POBLE PROGRÉS SI, ESPECULACIÓ NO.

Anònim ha dit...

soc el paco no tens cap altra feina de mirar si faig faltes o no per que no parles sobre el poum no saps que dir i vens aqui amb les faltes collons mira que

Anònim ha dit...

D'acord. potser fer un camp de golf no era lo millor. pero jo vull que tivissa tingui un futur. i que no tothom hagi d'agafar el cotxe per anar a treballar a reus, tarragona, tortosa, perquè això provocarà que a la llarga la gent marxara. Un camp de golf no, d'acord. Una central nuclear no, ok. un... no, ok?
LLavors, que fem a tivissa, de que vivim. Quans infants neixen a l'any, quina esperança tenen els nens de tindre amics per jugar... només vull que aquests que digueu no a tot, poseu idees damunt la taula perque tivissa tingui un futur digne, i esperançador. No vull un poble envellit, vull un poble jove.

Anònim ha dit...

Paco, no és qüestió de fer més o menys faltes, que tots en fem.
El que jo t'agrairia és que fiquis punts (.) i comes (,) amb l'objectiu de saber quan comencen i acaben les frases i no ens quedem sense aire quan llegim.
I, amb el permís de l'administrador del CARTIPÀS, benvinguts els teus comentaris!!!

Tema POUM.
Si l'avantprojecte de POUM ja és història, ara és l'hora de fer-ne un on participin tots els grups de municipi. D'aquesta manera es veurà si el consens del qual van parlar algunes forces polítiques és de veritat o bé és parlar per parlar (de cara a la galeria).
Jo, com ja vaig manifestar en un altre comentari, tinc els meus dubtes que amb els tres que s'han de ficar d'acord això sigui possible (que trist...)

Anònim ha dit...

molt be donc perdo a partir d ara ja ficare punts i comes es que al escriure tant rapid no m'en dono compte salut

paco

Anònim ha dit...

Qualsevol activitat humana i, per extensió, econòmica o industrial en el medi te un impacte que la immensa majoria de vegades es negatiu, però tota comunitat que vulgui desenvolupar-se econòmicament per poder créixer i prosperar com a tal, ha d’assumir la seva quota d’impacte negatiu. La questió però es la quantitat d’impacte negatiu que la comunitat esta disposada a assumir i si per la comunitat es necessari assumir-lo.
Tivissa, un poble “Dalt del cim de la Ribera”, va fer una aposta en el seu moment per desenvolupar el turisme. Un turisme que ha de ser un complement de la diversificació de l’economia municipal, juntament amb la pagesia i les activitats de les diferents empreses locals. Però també va ser una aposta de futur la participació en la creació del polígon mancomunat Vandellòs Hospitalet de l’Infant – Tivissa – Pratdip. També l’actual equip de govern aposta per la creació del polígon del Molló: Mora la Nova – Garcia – Ginestar – Rasquera – Tivissa. La tasca fonamental i prioritària que l’ajuntament de Tivissa hauria de tenir es la de ubicar noves empreses en aquests polígons per a que cobreixin les necessitats laborals dels Tivissans que per extensió impulsarien l’economia local. Fins ara només hem vist grans titulars de premsa als diaris on hi apareixia el nostre alcalde parlant de tal o qual empresa que s’ubicaria a tal o qual polígon. El temps ens ha demostrat que d’això res de res. El que els Tivissans hem de decidir es si volem agafar el cotxe diàriament (la gran majoria de veïns jo ho fan així) per anar a treballar a 15 minuts vila amunt o a deu minuts vila avall i desprès quan retornin a seva casa es trobin amb el seu fills jugant a pilota al carrer d’un poble tranquil que es l’herència dels seus avantpassats i la imatge del qual reflexa la personalitat dels Tivissans que han segut i son. I que el dia de demà, quan els seus fills siguin grans puguin optar a comprar-se una vivenda en el poble que els ha vist créixer, evidentment amb els diners guanyats en les empreses dels polígons del que el seu ajuntament nes partícip i també amb el mateixos sacrificis econòmics que, malauradament, han passat els seus progenitors. Però i sobretot per que el seu ajuntament haurà vetllat per una planificació i un creixement urbanístic ordenat i amb criteris de racionalitat i sostenibilitat, on hauran primat les necessitat de la comunitat pel damunt d’uns interessos econòmics que l’única cosa que pretenen es fer diner ràpid especulant amb la compra - venda de terrenys i que estan en possessió d’alguns que tenen una informació de primera mà d’un projecte de POUM que ni els veïns afectats no tenen.
Concentrar l’activitat econòmica del municipi en la construcció desmesurada dels nostres nuclis de població (per que es clarisim que el camp de golf només es una excusa) dona treball i conseqüentment diners i fa pujar l’economia municipal, això es indiscutible. El fet però es que això no dura més que el temps que es tarda a construir aquesta macrourbanització que quan s’acaba deixa a l’ajuntament amb unes servituds i unes càrregues que abans no tenia. Fa desapareixer la fesonomia d’un poble que era reflex del seus habitants i li fa perdre part del sentiment de pertanyensa al col·lectiu.
Aquest POUM no només evidencia que l’actual equip de govern aposta pel diner facil i l’especulació, si no que demostra la manca total i absoluta de projecte de l’equip de govern actual. En quatre anys de majoria absoluta l’actual govern de l’ajuntament no ha segut capaç de definir les línies mestres de la Tivissa, no ja que volem, si no de la que vol. En quatre anys de l’actual equip de govern no s’ha dut a terme una veritable política de promoció turistica i de recerca de noves empreses en els polígon de les Tapies. Ans al contrari ha invertit tots els seus esforços en desenvolupar un POUM surrealista que no reflexa la realitat del creixement urbà del municipi i que només beneficia a quatre amiguets espavilats que amb una molt bona prespectiva de ventes ha anat repartint les molles del gran pastis que es menjaran tres o quatre entre una part dels veins. D’aquesta manera i com a minim, s’asseguraven dos coses:
1.- Guanyar les eleccions
2.- Fotre el pelotasso del segle
Amb el que no comptaven però es en que avui en dia ja no hi ha ningú que es mami el dit i que la societat civil de tivissa es capaç d’organitzar-se i de defensar els seus interessos. També s’han equivocat amb les formes, per que no han sabut deixar de banda els vells tics autoritaris d’un passat no massa llunya i sobretot, s’han equivocat en no canviar al seu cap visible que ni coneix la paraula formes.
I despres de tot això que apareixin alguns dient no se que de la cultura del no i que estem en contra del progres es com a minim una ofensa a la inteligencia.
El que passa es que quan algu es juga els diners amb una aposta sap que pot guanyar o pot perdre. Si guanya es pot permetre el luxe fins i tot de riuresen dels altres “desgraciats”. Però si perd no pot pretendre donar-li la culpa als atres “desgraciats”. Ho sento molt pero que hagues calculat millor al jugar-se els quartos.

Que em perdoni l’administrador pero me possat a escriurer i no podia parar.

Anònim ha dit...

Boníssim!!
Felicitats per l'escrit!!

Anònim ha dit...

PIM PAM POUM!!! I EN XINES SABEU COM ES DIU? XIN POUM

Anònim ha dit...

Tu, el de la parrafada, que no saps parar d'escriure, t'ho conto:
Paletes
Jardiners
Cuiners
Cambrers
Maitres
Someliers
Barmans
Disckjoqueys
Servei doméstic
Metges
Infermers
Auxiliars d'Infermeria
Lliterers
Acompanyats de familia
Arquitectes
Instal.ladors
Guies Turistics
Cadies
Comerciants
Industrials
Mecanics
Enginyers
Xofers i taxistes
Geriatres
Mestres
Gestors administratius
Monitors esportius
Advocats
Notaris
Tractoristes i Maquinistes en gral.
Fruticultors i pagesos
Ramaders
Empresaris Turistics
Administratius
Comptables
Administradors d'empresa
Economistes
Llicenciats en empresarials
etc., etc.
Aixó es el que us heu carregat, aixó, una oportunitat ùnica i irrepetible.
¿Total per a qué? Per fer el joc als que ja son tocino fart que tomba el baci.
A la proxima torneu-hi, i continueu foten-vos de fàstic, saberuts morts de gana.

Anònim ha dit...

Anònim de les 23:05, aquest és l'estil de persones que no volem, que quan obriu la boca domés sabeu faltar, que no respecteu a ningú que no pensi com vosaltres, sou prepotents, però la prepotència té un límit. Tant si t'agrada com sinó aquest és el futur que la majoria NO VOLEM.

Anònim ha dit...

Espero que sigui una oportunitat única i irrepetible, perquè anònim de les 23:05, ni tu ni ningú impedireu que els tivissans defenssim el que volem pel nostre poble, i avui a dit NO.

Anònim ha dit...

Joder i parla de parrada el colega, pos sort que tu ets precis i concis.
Mira la mitat o mes dels oficis que tu has mencionat, no hem crec que fos possible ja que aquestes residencies serien la primera residencia, o la de cap de setmana?
Tots els relacionats amb la hosteleria anirien a torns de caps de setmana i per temporada, ara el barman i el dj fffff a tope de feina sobretot en ple hivern en plena campanya, el metge també vindria amb els senyors golfistes, els arquitectes els calers els farien ara (si el poumno estes anulat) amb la construccio però, mala suerte, els quies turistics portarien a la gent del forat 1 al 2... els mestres que serien per a fer repas els fins de setmana?? pk aki dubto que visquin tot l´any,, els ramaders podrien passejar les cabretes per dins del camp de golf, ui no!! que els jardiners es queden sense feina jajaja i els que tenen mes futur de tots i que a tivissa hi estem tots familiaritzats amb una gran tracició es l´ofici de CADIES aver si ve en Tiger o algun d´aquests a practicar a tivissa, bueno enfi ho sento per la parrafada que he escrit pero veure akell munt de oportunitats desaprofitades ma fet una llàstima, pero en fi la majoria ho volia jajajaj bye bye poum

Anònim ha dit...

Disculpeu la insistència.
Però algú creu que es ficaran d'acord i seran capaços de tirar endavant un POUM consensuat??

Bé, al meu entendre això és l'important ara, i no tant pensar en les "bondats" i "maldats" que haguessin sorgit del POUM que no veurà la llum (recordar a tothom que el que s'ha tirat enrera no és el POUM, és l'avantprojecte de POUM).

Anònim ha dit...

Com es va acabar el ple?

Amb musica: XIMMM POUM

Anònim ha dit...

Aqui no hi ha guanyat ni ha perdut ningu. La super oposició que té el poble de Tivissa, es posa en contra de tot, i no deixa tirar cap endavant cap projecte, ni de futur ni de res. SON LA GENT DEL NO NO NO NO.

Jo espero que això s'acabi perque sinò d'aqui uns quants anys, Tivissa estarà mes que mort. Preferiu que els tivissans se'n vaiguin a viure a fora perque al poble no hi troben feina? Preferiu que els vostres fills tinguin que conduir cada dia per anar a treballar? Que d'aqui uns anys s'hagi de tancar la guarderia perque no hi ha suficients nens i nenes? Que al col.legi hagin d'ajuntar cursos?

Tivissa necesita un projecte de futur.

Anònim ha dit...

Si Si, fora el POUM, però el senyor ex-alcalde Fermí Pallisé va quedar ben retratat per la senyora Lourdes m'han dit no?

No se que es millor si la retirada del POUM o això. JEJEJEJE

Anònim ha dit...

SI, SI... com va xalar la gent quan la lourdes li va fotre la gran bacilada a fermin, el va fotre pel terra davan tothom jajajajaj!!! valla cara de tontos es van quedar, aiii!! ai ai pero si el POUM es farà igualment, que los de la serra i CIU el tornaràn a fer, sense el consens de els altres, jo no estarià tant content, perquè el POUM no sa acabat sino que es perfeccionarà,
visca la serra!!

Anònim ha dit...

A l'anònim de las 10:53:
NO NO NO nos moveran XIMPAMPOUM ...

Anònim ha dit...

i mai deixat ... i sense quartos se quedaran ...XIMPAMPOUM

Anònim ha dit...

Primer que tot felicitar l'escrit de l'anomin de les 19:46 per saber plasmar-ho tan bé.
Els que diguin que retirar aquest POUM, ha provocat l'endarreriment econòmic i social del municipi, és senzillament perquè ell era dels que en treia un bon grapat de diners, sino, és IMPOSSIBLE, que una persona coherent i que estima el seu municipi, vulgui tot això. El que està clar que alhora de buscar culpables mai, mai diran, que el veritable culpable és qui ho ha dut a terme, sense mirar res, només prometent un enriquiment ràpid per a quatre que estan dins de l'olla. Doncs que sàpiga que mai es pot vendre la pell de la cabra, abans de tenir-la morta i espellada. Referent a lo d'anar a treballar fora vila, això ja fa anys que ho fem la gran majoria i no ens ha passat res, senzillament, hem optat per anar a treballar fora i viure en un poble perquè fins ara ens era més positiu en molts aspectes. Que us penseu que els de Bcna surten al carrer i al tombar el primer semàfor hi tenen la feina? Si us plau no cal que veneu aquesta moto i si heu de culpar algu ja sabeu on heu d'anar.
Per últim només em queda felicitar a tota l'oposició per la seva coherència i respecte pel municipi i mira, si s'ha mort un difunt ja l'enterrarem i també ho celebrarem i samarreta que vagi de cap de dolt i es dediqui al parchis i deixi en pau el Poum.

Anònim ha dit...

Per què no hi ha ningú, tant dels que us heu manifestat obertament en contra de l'avantprojecte del POUM com dels que hi estaveu a favor, que digui clarament que ara és el moment de fer un POUM consensuat???
La qüestió no era POUM o NO POUM, la qüestió és que si no és aquest POUM n'ha de ser un altre.

A Tivissa sembla que l'únic que se sap fer són tirar petardos i fer música d'orquestra.

Anònim ha dit...

M'agradaria que la gent que esta en contra del POUM i l'oposició, en mes de parar totes les obres que s'intenten fer al municipi,que donessin idees de projectes de futur, ja que Tivissa necesita un creixement. Que proposeu? Si a mes de nomes dir NO NO NO, també donessiu idees potser s'entendria mes la vostra posició.

Però de la manera que l'oposició fa les coses, sembla ser i s'ha dit que si ells governessin el POUM el farien igualment. I tots ja sabem perque...

Anònim ha dit...

jo no ho sé. M'ho podries dir?

Anònim ha dit...

TOTS HO SABEM el perque, per fer el mateix que va fer durant els anys que van governar.....

Anònim ha dit...

Anònim de les 10:25, això no t'ho creus ni tu. Es la resposta fàcil i la que vols sentir. Mai se li havia vist el plumero a ningú tant clarament com ara. Només observa i te'n donaràs compte.
El que ens fa falta són polítiques socials senyors, no enriqui al qui ja ho és. Jo acoxo el llom cada dia.

Anònim ha dit...

Me dirigeixo a l'anonim del dia 18/09/07 a les 19:58.
Segurament que no nomes l'oposició donaria idees, exposaria projectes de futur i faria propostes, si no que molts vilatans tambe ho fariem. Però per aixo fa falta una cosa: QUE LES DEIXIN FER, que set escolti i consideri i el mes importan FER UN PLA DE PARTICIPACIO CIUTADANA que u garanteixi. El que ha fet l'equip de ciu es un PPC (Puta Pena Coartada).

Anònim ha dit...

Tot això realment fa pena!!! Que va fer l'anic equip de govern fa bastants anys. Va destrossar una part de montanyes de Tivissa (precioses), va expropiar terreny a veins del poble i va crear un camp de futbol.

Les formes son correctes?? I les precioses muntanyes? Va consultar a tot el municipi abans de fer-ho?

Això tambe ho negareu?? I a vegades que s'ha de callar, perque les coses del passat no s'olviden.

Anònim ha dit...

Però com t'atreveixes a comparar un camp de futbol i quatre munts d'arema (tu devies ser molt petit o no havies nascut) amb un camp de golf i 570 habitatges. No sabeu ni ke dir per excusar-se. Si us plau pensa una mica abans de parlar!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

anonim de les 10:51.
Per que tens raó i les coses del passat no s’obliden, hauries de dir-ho tot. L’antic equip de govern va expropiar terrenys a veins del poble per fer un camp de futbol i d’altres equipaments d’interés general (subratllo lo de expropiar i interés general ). La questió es que en realitat aquests terrenys l’unic que van fer es retornar als seus amos originaris (el poble) amb la diferencia de que el poble va haver de pagar per rebre el que en justicia se li havia arrebatat en uns temps on ningu podia dir res per que si no ... ja sabeu.

Anònim ha dit...

"CIU és veu obligat a retirar el P.O.U.M."

DE MOMENT! COM ÉS QUE NO FAN GRESCA GROSSA LOS PLATAFORMEROS: MITAT A LA LLISTA D'UN COSÍ I MITAT A LA LLISTA DE L'ALTRE?

Anònim ha dit...

Anònim de les 11:41 sou patètics.

Arsen Lupin ha dit...

Per l’anonim del dia 17 a les 10:53
Que no hagi guanyat ni perdut ningu ho dius tu, jo crec que qui hi ha perdut es l’equip de govern pq el poble li ha donat una lliçó pel malament que ha fet les coses, per que no ha contat per res amb ell i no li ha deixat expressar les seves inquietuts a traves dels mecanismes legals que la llei preveu quan se fa un projecte d’aquestes caracteristiques.
Per tan si la majoria del poble ha castigat l’equip de govern no sels hi pot dir que son els del NO NO NO. Jo mes aviat diria que els que estan al govern SON LA GENT DEL LA LA LA LA LA LA LA per que com la cansó d’eurovisió no te cap mes argument, nomes una imatge de marketing amb una lletra que s’enganxa poro sense cap mes contingut ni argument. El problema es que aquest tipo de cansons nomes son “del verano”, i aquest ja s’ha acabat.

Anònim ha dit...

Què diu de celebracions l’anònim del dia 22 a les 11:41 ?

Què no sap que estem de dol?

Doncs, el divendres 14 de setembre de 2007 és va enterrar a un difunt: Podrit Ofensiu Usurer i Monstruós.

Que descansi en pau, si pot, en tota la seva mala llet, bogeria, “chulería” i molt molt de MORRO.