Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

28 de setembre del 2007

Un altre bloc

El bloc de gima Un altre bloc d’un Tivissà que és fa dir gima ha aparegut a la xarxa. Segons diu el seu autor, es un bloc on hi penja les noticies que considera més interessants, però sobretot les del F.C. Barcelona i les referents a Tivissa, i ho fa amb el gestor de continguts de Blogger.

Veient l’encapçalament, que per cert està exempt de títol, i on només hi ha l’escut del F.C. Barcelona i els “posts” publicats (quatre dels cinc fan referència al Barça), hom diria que el seu autor és “culé”.

El bloc de gima” està actiu des del dia 18 de juny d’enguany i el seu últim “post” es del dia 27 de septembre.

Benvingut a la xarxa gima.

3 comentaris:

gima ha dit...

gracies per presentam el blog al teu hi entra molta mes gent que al meu

gima ha dit...

com has fet per que a cada entrada es pugui comentar?esque no m' en surto

Amable Pallisé ha dit...

1.- Vas a la pàgina de Blogger, poses el nom d’usuari i contrasenya
2.- A la part dreta de la pantalla i davall de “Editar el perfil” i “Mi cuenta”, on hi diu “idioma:” selecciones el Català (si vols, clar).
3.- A la part on hi diu “Consola” i clica on hi diu “Configuració
4.- Clica a la pestanya de la part superior on hi diu “comentaris
5.- AQUI ÉS ON SEGURAMENT ET FALLA L’ASSUNTO
De les dos primeres opcions que apareixen, seleccionaMostrar”.
A la opció “Qui pot fer comentaris?”, seleccionant “Qualsevol usuari”: Tothom (anònims, pseudònims i els que tinguin un compte) podrà escriure comentaris. Si selecciones “Només els usuaris registrats”: Només podran escriure els que tinguin un compte obert de blogger, com tu o jo.
Més avall, on diu “Voleu mostrar els comentaris en una finestra emergent?”, si selecciones “SI”: Els comentaris els veuràs en una finestra petita que se’t obrirà. Si selecciones “NO”: Veuràs els comentaris en una nova finestra en pantalla complerta.
En acabar, recorda’t de clicar en el botó de baix de tot de la pàgina on hi diu “Desar preferències” si no, no se’t guardaran els canvis que has realitzat.
PROVEU ARA A VEURE SI ET FUNCIONA. Si et va bé, em deus una cervesa.