Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

21 de maig del 2007

Acte de campanya d’Iniciativa-EPM

Programa I-EPM

Aquesta nit a les 22 h. i a la sala d’actes del Casal Cultural, tindrà lloc l’acte de campanya d’Iniciativa-Entesa pel Progrés Municipal que presentarà el programa electoral amb el qual concorre a les eleccions municipals del proper dia 27.

7 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

la veritat és que: chapó! GALLINA DE PIEL! ENDAVANT LA CANDIDATURA AMB AQUESTA IL.LUSIÓ I NOUS AIRES! SE US VEU REALMENT ENTUSIASMATS I AMB MOLTES GANES! L'ACTE POLÍTIC MÉS PROPER QUE HE VIST MAI! ENHORABONA!

Anònim ha dit...

CAMPANYA:

Respecte? (entre ells)

Ilusio? per poder governar i tornar a estafar i embuxacar diners.

Experiencia? SI, en enganyar

Una campanya, dedicada a criticar, denunciar, .. a l'oposició. I a mentir i intentar enganyar als veïns.

Això es campanya electoral? Tant dir que l'ajuntament va fer un concert abans de les eleccions ... i resulta que durant l'ultim mes també es va fer un concert,un mes ple de cartes, pancartes, critiques, denuncies, ...

Bueno, aquest ultim mes ha sigut exagerat, pero durant els 4 anys ultims ha estat la vostra unica feina. TOCA ELS COLLONS !!

Anònim ha dit...

Aquesta es la vostra noció de la democràcia: els que critiquen... molesten, els que es queixen... fan nosa, els que reivindiquen els seus drets... non gratos i al carrer, els que es volen assabentar de la gestió municipal... perillosos!!, els que vetllen xq la gestió de l'equip de gover sigui transparent i correcta... TOQUEN ELS COLLONS!!, els que només s'ho volen passar bé... ull inflat, els que us han promés el vot... a treballar a l'ajuntament (ja ho arreglarem amb les OPOS), els amics... a veure el Barça amb el cotxe de l'ajuntament, els que no volen passar per l'aro... t'ho requalificare com a zona d'equipaments, els amics... 40 milions de les arques municipals que ningú sap on son (i la piscina per fer), els que no us donen la raó... enemics (que no adversaris). Que ens quedarà ara... que ens llanceu els dovermans? o al cubotan?

Anònim ha dit...

A pelotan al riu !! JEJEJE Haurien de llançar

La piscina?? Perque estan aturades les obres? Una denuncia potser? Per part de qui??

Ke no u sabeu??

TOTS AL RIU!!

Anònim ha dit...

Si la gestió hagués estat bona no hi haurien denúncies. Olé a l'oposició que s'ha fet. Els de CIU podien fer el que vulguessin, per això tenien la majoria, però les podien fer dins la legalitat i l'han cagat una darrere l'altra. Imagineus que l'oposició no hagués fet la seva feina. DESMADRE TOTAL.