Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

25 de maig del 2007

Comunicat dels treballadors de l’Ajuntament de Tivissa

Comunicat treballadors Ajuntament

Així doncs, lector, si no et creus el que t'explicaré, no em sorprendrà pas, car jo que ho he vist quasi tampoc m'ho crec.
Dante Alighieri

Ahir, els treballadors de l’Ajuntament repartien per les cases dels veïns de Tivissa aquest comunicat per tal de donar a conèixer la seva difícil situació. Des d’aquí, com no podia ser d’un altra manera, tenen tota la meva solidaritat i recolzament en tot allò que necessitin. La veritat és que la política de l’alcalde de CIU de Tivissa amb tot el seu equip de govern pensava que ja no hem podia sorprendre, però ...

Ara que esta tant de moda posar cites, fins i tot en alguns programes de govern de determinats partits polítics, he cregut convenient l’encapçalar aquesta “entrada” amb aquesta cita de Dante Alighieri que descriu d’allò més bé el que penso.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Però que feu els Tivissencs aguantan un Alcalde com aquest?

Anònim ha dit...

Per que no ens toca cap més remei. Esperem que dillums puguin respirar tranquils, tots i totes els tivissencs.

Anònim ha dit...

Anomim primer, ja ens queda menys, jo ja he reflexionat i per mi ha d'haver canvi. Em defraudaria molt que no fos així, i ja no és un tema de dretes o esquerres, sino de valors més importants com respecte, tolerància i DEMOCRACIA.

Anònim ha dit...

ÀNIMS TREBALLADORS!!!!!
US DONAREM SUPORT EN EL QUE CONVINGUI.
SORT PER A TOTS!

Anònim ha dit...

tots vam ser mingo,
tots vam ser la quima, la montse, catxa i mingo,
i ara tots serem els altres!

molts ànims!!!!

Anònim ha dit...

Som dilluns i ningu pot respira tranquil, pero sembla ser que als veïns de Tivissa els ha agradat mes la gestió feta amb 4 anys, que no pas la feta amb 24.

Llastima pels 8 vots !!!

Anònim ha dit...

TOT SÓN INTERESSOS I MENTIDES!!!!!ENS HO HAN DEIXAT CLARÍSSIM! ÉS UNA PENA PERÒ HO HAUREM D'AGUANTAR 4 ANYS MÉS I DESPRÉS... IGUAL ES PRESENTEN COM A PP!! EN AQUEST POBLE ESTÀ DEMOSTRAT QUE DOMINA L'EXTREMA DRETA!