Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

26 de maig del 2007

Unes paraules pel dia de reflexió

Una persona que prefereix guardar l’anonimat m’ha demanat de que li faci pública la seva opinió.

A l’anònim del comentari “rancúnia” de les 19:26 a l’entrada “Vot de confiança” del dia 24 i a tots els que vulguin reflexionar avui:

Vull senyalar-te que la teva identificació d’on surt la rancúnia m’ha fet pensar mes allà i m’agradaria comentar-te on he arribat:

ICV tenia un càrrec aquests 4 anys, perquè estar a l’oposició imposa el control sobre les actuacions del govern. Els que van votar l’hi van donar aquest càrrec. Coneixem bé les reaccions violentes del Sr. Alcalde, entenc que no es podia fer sense que surtin rancúnies; ja que el Sr. Alcalde els hi ha fet tot el mal que ha pogut i ha mentit en casi tots els assumptes.

ERC, en canvi, no tenia cap càrrec públic, però si que van col·laborar amb Jordi Jardí, fins que s’han donat compte de la gravetat de mal govern, de les il·legalitats comeses i del mal tracte envers ells que ha identificat, amb la seva obsessió, com a enemic. Fixa’t que tots els que no estaven d’acord amb ell, el Sr. Alcalde els titlla de drogaaddictes, borratxos, d’il·legals i moltes mes coses. Ara bé, canviar o rectificar l’opinió es casi un dret humà, també pels d'ERC i valoro molt que admetessin els seus errors. Però es que els d'ERC no s’han mullat com a grup polític, ni ara ni avanç. Per això no surten rancúnies. Si no fas res, no n’hi ha errors ni rancúnies, però no fer res es un error total.

Tot això influirà la meva decisió. Segurament no votaré per Jordi Jardí, però el dia de reflexió hem va molt bé per reflexionar.

3 comentaris:

2teixidor ha dit...

Sort i desitjo un canvi a Tivissa que retorni la pau social al poble

Anònim ha dit...

Sóc l'anònim de la 'rancúnia', estic d'acord amb la teva opinió. Els sentiments de rancúnia, odi, ràbia, malestar,... són totalment justificats en la candidatura de ICV, el que no sé si és tan convenient és tenir un govern municipal que governi des d'aquests sentiments, tot som humans i cal ser molt fred perquè no surtin aquests sentiments tan destructius i que arribin a ser venjatius. Es el meu dubte.

Respecte ERC crec que serà el jutge d'aquestes eleccions i que hi ha molta gent a Tivissa cansada de tot el tema polític i representen saba nova. Es cert que hi havia gent que donava suport a CiU les anteriors, però com comentes tothom té el dret a equivocar-se i a rectificar, no obstant la meitat o més de les persones estaven fora de la política municipal fins ara, per què entren ara? jo crec perquè n'estan farts de com es fa política a Tivissa. Crec que ERC dóna un respir nou a Tivissa.

A més jo no crec que hi hagin majories abasolutes, per tant, caldrà que tothom surti sense massa fums i que el dia següent calgui fer un exercici que últimament faltava a Tivissa, el diàleg. El que no vulgui dialogar s'autoexclourà.

Bé! podem estar parlant tot el dia, però per fi ja han arribat les eleccions i deixem en màns de la Democràcia i de la soberania popular el nostre futur.

El meu pronòstic de regidors és:
Ciu - 3 regidors
ICV - 3 regidors
ERC - 2 regidors
Serra - 1 regidor

Tots a votar!!!

Anònim ha dit...

Doncs mira, ja ho veus: 4 per CIU, 3 per ICV, 1 per la Serra i només un per ERC. Hem prosperat però només una mica! la gent d'aquest poble demostra estar cada vegada més aprop de l'extrema dreta! podem acabar tots amb blaus a la cara durant els propers 4 anys... Quina vergonya de representant! però què hi farem, és la decisió de casi la majoria! els INTERESSATS!