Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

10 de maig del 2007

Querella criminal contra l’Alcalde de Tivissa per coaccions, suborn i tràfic d’influències.

Totxo,totxo i més totxo


La web del GEPEC publica la noticia. La Plataforma per a la Protecció del Medi Natural de Tivissa, formada per propietaris afectats pel projecte de creació d’un camp de golf de 18 forats i de diversos complexos turístics amb un total de 570 habitatges, ha presentat una querella criminal contra l’Alcalde de Tivissa Sr. Jordi Jardí per coaccions, suborn i tràfic d’influències davant del jutjat d’instrucció de Falset.

A més de per defensar els seus interessos, la plataforma manifesta que ho fa per defensar la dignitat institucional de l’Ajuntament de Tivissa que s’ha vist enfosquida per una conducta de deslleialtat a la funció pública, duta a terme especialment pel seu Alcalde.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

AQUEST ESTA DE MERDA FINS EL COLL!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Algú ha sentit alguna estimació de com poden quedar repartits els regidors després de les eleccions? com si fos una enquesta

Anònim ha dit...

Evidentment tots fem una estimació de com es repartiran els regidors després de les eleccions, perquè ens preocupa, espero i desitjo que puguim obtenir un altre escenari polític, veritablement ens fa falta. L'actual manera de fer les coses només ens ha portat al fracàs com a poble i com a persones.

Anònim ha dit...

VIVA LA REPÚBLICA!!!!!!!!!!!!! BANANERA!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Tivissa està entotxanada, el desentotxanador que la desentotxani, bon desentotxanador serà.