Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

22 de maig del 2007

Aclariment

Segons m’he pogut assabentar a ultima hora, en l’altercat que va esdevenir la passada matinada del dia 19 on l’alcalde de Tivissa, suposadament, va propinar un cop de puny a un menor de 15 anys de Mora d’Ebre i que va haver de traslladar-se a urgències de l’hospital de Mora per tal de que se li practiquessin les cures, no se li van practicar punts de sutura com vaig dir en el seu moment, si no que va ser atès per una ferida (tall) al costat de l’ull i que li va provocar una inflamació de tota la zona ocular.

Contrastada aquesta informació, he cregut convenient de puntualitzar aquesta qüestió que, d’altra banda i si s’arriba a poder demostrar, no deixa de ser igualment molt greu.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara hem quedo mes trankil!! si nomes li fotre un cop de puny i li va fer un tall a la cella.
Li han de fer = que al de ginestar, fora de CiU i cap a casa per no dir algo pitjor.

Anònim ha dit...

Amable felicitats per la puntualització, ja que encara que tots sabem desde quin prisma mires les coses, s'agraeix que contrastis les notícies i en cas que hi hagi algun error es rectifiqui. Felicitats.

Anònim ha dit...

Si noi! jo també et felicito!! hi ha altres persones que tenen un càrrec com és el d'alcalde i neguen tot el que fan malament!! al de Tivissa no només l'haurien de fotre fora de CiU sinó de la política en general i de cop a la presó!! MALA GENT AQUESTA QUE ES PRESENTA PER CIU A TIVISSA...! MENTIROSOS I INTERESSATS! FEU PENA!! només heu fet que el poble sigui un infern, a part del munt de bancs i baranes que heu posat... que no sé perquè pas en volem tants! a tot fotos, així sembla que hagiu fet més coses, no? A CASCAR-LA!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

SERÀ AIXÒ... QUÈ N'HI HA DE CECS EN AQUEST POBLE!! ANEU-SU CREIENT TOT, AIXÍ ANIREU PER BON CAMI!

Amable Pallisé ha dit...

Mira “pistolero”, en aquest bloc no permetré que ni tu ni cap d’altre com tu és dediqueu a emmerdar i a crispar com ho has fet en altres llocs on t’han deixat, protagonitzant així un vertader “espectacle” que a tu i als teus us devia fer molta gràcia o ho devíeu trobar molt gratificant. Aquí només hi tens lloc per donar la teva opinió (encara que sigui des de l’anonimat) des del respecte i sense intentar crispar, que ja se que os agrada molt. Per això t’elimino l’anterior comentari i si vols continuar fent comentaris, et recomano que et cenyeixis a les més elementals normes de “d’urbanitat”.

Anònim ha dit...

Els primers de crispa sou vosaltres, i em sembla molt greu que es borrin missatges que no us agraden i que no voleu que es llegeixin.

No soc e pistolero, i crec que sou tots uns patetics!!

Anònim ha dit...

Dons no se que fas mirant aquesta web si som tan patetics. No hauries ni escriurer comentaris, que no ens mereixem la teva dedicació ni estem a l'altura de tant patetics que som, escriu a la web municipal que allí son de la teva corda i atu si que et publicaran