Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

22 de maig del 2007

L’alcalde de Tivissa a la xarxa

L’alcalde de CIU de Tivissa i el concert de la Dharma. El bloc Alego de l’Àngel Lluis publicava ahir aquest article on s’opina sobre els fets succeïts la matinada del dissabte dia 19 desprès del concert de la Darma. Ja tots els Tivissans coneixem, de primera o segona mà, els fets que van tenir lloc. Tots ens hem assabentat de l’altercat en el que, suposadament, l’alcalde de Tivissa li va propinar un cop de puny, partint-li la cella, a un menor de 15 anys de Mora d’Ebre que havia pujat a passar la nit a casa d’un amic seu de Tivissa per poder gaudir del concert. Aquesta agressió va fer que el menor hagués de ser traslladat a urgències de l’hospital comarcal de Mora d’Ebre on se li van practicar punts de sutura per curar-li la ferida i seguidament, segons comentaris, el pare del menor es va personar al cuartel de la Guàrdia Civil de Mora d’Ebre per posar una denuncia

32 comentaris:

Anònim ha dit...

que vol dir suposadament? es veritat o no? perque aixó es molt greu!

Anònim ha dit...

Suposadament? No teniu collons d'acusar directament, perquè sabeu que no es veritat. Potser ja n'hi ha prou d'aquesta merda! Que lo únic que sabeu fer es dir mentides, crear dubtes, i amargar la vida a tots el tivissans i tivissanes. Intenteu treballar una vegada a la vostra vida, que teniu molt temps lliure per fer el ximplet com esteu fent.

Anònim ha dit...

Pregunta-li al xiquet que li va partir la cella si és veritat o mentida...

Anònim ha dit...

Com és possible que encara algú dupti de que es diuen mentides, porteu una vena als ulls tant gran, que compte no ensopegueu, el més greu de tot és que ensopegarem tots.

Anònim ha dit...

Molts Tivissans hem tingut la desgràcia de tasta el caràcter d'aquest senyor, és possible que tots diguin mentides?. Reflexioneu.

Anònim ha dit...

Totes les persones que emvolteu amb aquests senyor li coneixeu el seu caràcter, no hi ha ningú entre vosaltres que sapigui reaccionar i no intentar amagar aquesta farça tant greu per la nostra societat?. Hem demostreu ser molt poca cosa.

Anònim ha dit...

Ja no és tracta d'anar a contra d'un partit polític, és tracta d'anar en contra d'aquest tarannar tant i tant destructor. Si torna a guanyar estem perduts. NO ESTANT DIEN MENTIDES, JO VAIG VEURE TOT EL QUE VA PASSAR.

Anònim ha dit...

jo també ho vaig veure i erem molts els que estavem fora amb cara d'això no pot estar passant... però sí, va passar.

i en aquell moment vaig tenir clar que tot el que han passat els treballadors de l'Ajuntament i d'altres persones que no han sigut del seu agrado era això.

no ens podem permetre que ens representi algú com ell. demana serenor pocs dies abans i l'han d'aguantar joves i un guàrdia de seguretat fora de sí. demana passivitat i li parteix la cella a un nen de 15 anys. Ell en té 40 i és alcalde del nostre poble, el que ens representa a tots.

jo no vull que hem representi més.

i a l'anònim que diu que diem mentides: allí n'erem de tots els "colors" i tots vam veure el mateix.

Anònim ha dit...

Escolta, m'agradaria saber que va desencadenar el cop de puny. La prèvia, vamos.

Anònim ha dit...

Mai, mai però mai, la violència pot tindre justificació, jo no ho se el que va passar, però posant l'exemple que aquest jove l'hagués insultat, voltros creieu que el Sr. Alcalde ha de respondre amb un cop de puny, era una menor i ell presisament era l'Alcalde, aquest Senyor que sembla que ara ens ha d'esenyar el civisme. Jo perdoneu, que hagi persones que encara intentin justificar-lo és de lo més patètic.

Anònim ha dit...

quins collons que teniu jo personalment soc un cabron pero hi ha personal de CIU que em guanyen per metres bueno no per quilometres per cert anonim tu estaves al concert ho els cubates que et vas fotre et van cega la vista

Anònim ha dit...

Ningú pot explicar que va passar previament al cop de puny?

Anònim ha dit...

Perdoneu anònims, jo vaig veure tot el que va passar, hi havia una ambulància a disposició de tots, i no es va trencar cap cella a ningú. Potser el que va veure cubates era el de la cella trencada! I jo tampoc soc de cap color polític!

Anònim ha dit...

Per cert si sou tan valents, a l'escrit no poseu suposadament, poseu afirmem que es va trencar la cella!!!

Anònim ha dit...

NO SE SI ALGU HO POT EXPLICAR PERO "ELS FINS JUSTIFIQUEN LA CAUSA" JO CREC K NI QUE EL NENE L´HAGI AGREDIT, NO ES POT ACUTAR D´AQUESTA MANERA, TOTS ELS QUE S´HAN SENTIT ATACATS OFESOS PER EL SR ALCALDE LI PODEN PROPICIAR UNA PALLISA?? JO CREC QUE NO I PER CERT A L´ANONIM QUE DIU "Suposadament? No teniu collons d'acusar directament", NOSALTRES PODEM DIR LO QUE VOLEM SEMPRE I QUANT NO FALTEM AL RESPECTE, HI HA UNA COSA QUE ES DIU "PRESSUMCIO D´INOCENCIA" I NO POTS DIR QUE ES CULPABLE MALGRAT TOTS HO SABEM. AIXO ES COSA DE L´ORGANISME OPORTU, QUE DE BEN SEGUR HO DIRA AIXÍ ALESHORES NO DIREM "Suposadament" DIREM "EL SR. ALCALDE HA AGREDIT A UN MENOR DE 15 ANYS SIGUI QUINA SIGUI LA PREVIA".

Anònim ha dit...

JO NO M'HE DECANTAT MAI PER CAP PARTIT POLÍTIC, PERO CREC QUE EL QUE HA FET AQUEST ALCALDE NO HO HA FET CAP VEÍ DE TIVISSA. I NO ES CREIEU EL QUE VA PASSAR? QUE US PENSEU QUE UN MENOR DE MÓRA D'EBRE A QUI EL POBLE NI LI VA NI LI VE S'HA D'INVENTAR AQUEST FET??? JO SÉ DEL CERT QUE AIXÒ VA SUCCEIR. EL FET DESENCADENANT VA SER UN INSULT PERO NI ELL COM A ALCALDE NI CAP PERSONA POT PEGAR A UN MENOR. I PER EXPERIENCIA US DIC QUE QUAN ES TREBALLA DAVANT UN PÚBLIC S'HA DE TENIR MOLTA I MOLTA PACIÈNCIA.
MÉS IGUAL QUE GUANYI ERC O INICIATIVA PERÒ EL QUE NO VOLDRIA MAI ÉS QUE TORNÉS A GUANYAR AQUESTA PERSONA QUE ENS GOVERNA ACTUALMENT. EL QUE PASSA ÉS QUE ELS QUI ESTAN AMB ELL NO ES TREUEN LA VENA DELS ULLS.
REACCIONEU. PQ MÉS DE DUES PERSONES HAN SORTIT DEL GOVERN?

PD: DURANT AQUESTS QUATRE ANYS M'HE SENTIT AVERGONYIDA DE SER TIVISSANA. CREIA QUE UN CANVI DE GOVERN ANIRIA BÉ... PERÒ AMB UN "ELEMENT" COM AQUEST...

Anònim ha dit...

Que fort!!!!!! és veritat i no només ho va veure gent de tivissa!! però ja veureu com l'Alcalde diu que tot és mentida i que tot va ser culpa de la gent d'IC-V i de conspiracions judeomasòniques perquè perdi les eleccions.

Amable Pallisé ha dit...

No és tracta de ser valent, anònim de les 15:23, és tracta de sentit comú i de presumpció d’innocència. Sentit comú perquè, coneixent a l’individu, que ens fa d’alcalde ja m’hagués posat una querella criminal, encara que més tard és demostrés la seva culpabilitat i encara que sabés que la te perduda a priori, doncs de pagar tu a pagar el poble ... (per a mostra el cas de Mingo)
En quant a la presumpció d’innocència, com molt be afirma l’anònim de les 15:42, fins i tot un element com aquest Sr. que és fa dir alcalde, te dret a tenir-la, encara que no se la mereixi.
A més, a mi m’agrada contrastar al màxim el que escric i quan no puc, com és el cas, he de “suposar-ho”.
En quan a dir-me el que he de posar al que escric, he de dir-te que això no és la “renovada” Revista Tivissa, t’has equivocat de lloc. És a la mencionada Revista on t’has de dirigir per a que escriguin el que tu vols. Aquest és el meu bloc i aquí hi escric lo que jo vull i no he de donar explicacions en el meu espai a ningú que jo no vulgui. Ho sento si t’he desil·lusionat “petit dictador”.
Ah, i si tan clar ho tens podries signar els teus escrits com jo mateix ho faig. Tranquil que jo ni tinc el poder per fer-ho ni és el meu tarannà (encara que el tingués) el perseguir a tot aquell que no és de la meva corda. Jo, malgrat el que he passat directa o indirectament, encara se escoltar i no soc rancorós (encara que de vegades jo mateix me’n faig creus). L’únic que hem mou és desemmascarar a determinats elements i que és faci justícia per que ningú més, mai més, torni a patir les conseqüències del seu abús de poder.

Anònim ha dit...

Abans que polítics hem de ser persones i aquests senyors han demostrat en tant poc temps com no hauriem de ser les persones. Amb tots els fets produïts, encara segueixen sembran la por, tots hem pogut col·laborar en determinades ocasions amb l'actual equip de govern, però jo he col·laborat per Tivissa, no intenteu fer por a la gent que hem estat entre vosaltres, perquè no hem de tindre por de ningú. El que si estic una mica esgarrifat si torneu a guanyar.

Anònim ha dit...

lo que passa ara es que ens ha sortit un alcalde boxejador...

Anònim ha dit...

i aixó es veritat encara que ara diguin que no, perque jo que sapigui encara no flipo

Anònim ha dit...

Jo no només tinc el desig de que aquest coi d'alcalde i la seva secta perdi el proper diumenge, sino que perdi amb la pitjor reputació que es pot perdre! encara que això sé que no pot passar perquè hi ha gent que està encegada i no admeten el seu error en el vot de les anteriors eleccions! doncs sí, l'han cagat com ningú amb 4 anys, tot un record!! Però s'ha de reconeixer que gràcies a aquest element hem sortit als mitjans com mai a la vida!! La veritat, realment a mi també em fa pena dir que sóc de Tivissa; i tant orgullosa que n'estava! i sí, aquell xiquet de 15 anys que va rebre el cop de puny li va dir: "Alcalde fill de puta"; i què? us sembla bé que ell reaccionés dient-li drogadicta i fotent-li un cop de puny? doncs a mi no, no veig que sigui la reacció que ha de tenir cap adult i més si comptem amb què es tracta d'un "mosso"-"alcalde" que en teoria s'ha de conèixer les lleis, i... ja en porta unes quantes de denúncies!!! Mira, almenys espero que el concert, que havia d'aconseguir captar votants, hagi fet el seu efecte contrari, perquè entre les pluges i les agressions... Ah! i vull afegir que jo, encara que perdi, no aniré a tirar coets com van fer molts d'aquells que es pensaven que lo millor estava en el canvi! ara podeu comprovar que és absurd!

Anònim ha dit...

Suposadament si es veritat que fos aixi. com expliquen de viva voz, una persona com esta no hauria de tenir cap clase de carrec, ni moso ni alcalde, jo el tenia per una bona persona, avui jo no penso el mateix i de veritat us dic que si es veritat lo que va pasar, perdoneu els que el voten pero ningu devia de fero. Dejarlo arroconat i que pagi per tot lo que ha fet. Amins tivissans no el voteu, traieulo fora estarem millor

Anònim ha dit...

Jo també ho vaig veure, és veritat.

Anònim ha dit...

UN MOMENT, HEU PENSAT EN LA IMATGE KE HA DONAT L'ALCALDE A UNS PARES KE VAN DEIXAR PUJAR EL SEU FILL A TIVISSA SUPOSADAMENT PER PASSAR-HO BE? HEU REFLEXIONAT SI SOU O FOSSIU PARES COM US HAURIA SENTAT AKESTA NOTICIA? HEU PENSAT COM S'HO ESTAN PASSANT EN AKESTS MOMENTS UNS PARES KE EL DIVENDRES PER LA TARDA ESTAVEN LA MAR DE TRANKILS? A TOTS ELS KE EL DISCULPEN O INTENTEN PASSAR PAGINA COM SI AIXO NO HAGUES PASSAT ELS HI VULL FER UNA PREGUNTA I M'AGRADARIA KE ME LA RESPONGUESSIU AMB EDUCACIO I SINCERITAT
REALMENT AKEST FET I D'ALTRES KE HAN ANAT PASSANT DURANT AKESTS 4 ANYS HI ESTEU D'ACORD? SI ES KE SI KINS MOTIUS TENIU PER ESTAR EN CONTRA D'AKESTA MANERA CONTRA TOT EL KE FA LA DEMES GENT I TROBAR-HO TOT BE SISTEMATICAMENT? KE US DONA?

Anònim ha dit...

Primer de tot dir que l'agressió que va sofrir el menor d'edat de Mora d'Ebre és tan certa com que avui som dimecres. Segona: l'insult que va rebre l'alcalde no va ser el d'"alcalde fill de puta" sinó el de "alcalde ruc", ja que jo estaba al lloc del fets al costat del menor agredit, que per cert és un bon amic i una gran persona. Tercera: em sembla vergonyós i humiliant tenir per alalde una persona que es dedica (suposadament) agredir a un xaval que va pujar al poble simplement per divertir- se i disfrutar del conçert, i que ni ell ni els seus pares, segurament, s'hauràn emportat gaira bona impressió del nostre poble. Quarta: a tots aquells anònims que diuen que això es mentida i que s'ho inventen certes persones del poble: que estaveu a escassament dos metres del xaval agredit en el moment dels fets?, que vau veure el que va fer i dir la dona de l'alcalde? que vau veure la sang que li sortia al xaval del costat de l'ull?, en fi, quan algú te pà a l'ull ja se sap, espero que algun dia us en doneu compte. A, i per si algú s'ho està perguntant, no soc ni militant ni afiliat d'Iniciativa o d'Esquerra, simplement una persona que veu que això no porta a cap lloc. Salut als que se la merexen!

Anònim ha dit...

Veritat o mentida?

Jo vaig veure el que va passar, a l'igual que 25 o 30 persones més, i el que va passar es el seguent:
L'alcalde, acompanyat de la seva Sra. sortien del pati de les escoles quan algu va dir "alcalde fill de puta", pero del cert que el noi que va patir l'agressió no ho va dir. despres de l'insult, la Sra. de l'alcade va assenyalar el grup on hi havia aquest noi. L'alcalde es va dirigir al noi i aquest li va preguntar que mirava i que passava, llavors el Sr. Vatlle li va dir "jo amb persones que es deterioren la salut no mi parlo, drogradicte", moment en el qual el noi li va respondre "pero si tu no hem coneixes de res subnormal". Acte seguit l'alcalde li va fer una espenta i li va propiciar un cop de puny a l'ull esquerre, cosa que li va provocar un tall al costat de l'ull per on sagnava, a part d'una inflamació al voltant de l'ull. El valtlle va marxar i els companys van aguantar al noi que aleshores si que el va insultar. I torno a dir, ES VERITAT, jo ho vaig veure. No es normal que una persona de 40 anys i a més amb un carrec públic agredeixi a un noi de 15 anys. Jo abans ere politicament neutral, pero aixo ja va demostrar-m'ho tot. Hem sento avergonyit, en aquests moments de ser un ciutadà Tivissà liderat per aquest alcalde. El que ha de fer es demanar perdó al noi i als seus pares i reconeixer la seva mala actuació. El noi va venir a passar una nit de gresca il'unic que va tenir es un disgust, tant per ell com pels seus pares.
Els que l'apolleu, pregunteu-vos perque encara el voteu tot i cometre aquesta actuació.
No pot ser que ara vaigin dient que no va fer res, o que va ser provocat. EN QUE QUEDEM? una versió contradiu a l'altra. Prou d'intentar de tapar els fets.
OBRIU ELS ULLS I VEUREU LA REALITAT

Anònim ha dit...

Soc amiga de la mare del nen agredit , i tinc que dir que els pares estan molt tocats. que us penseu, els a afectat molt tot aixo, ells son persones que no son ni politiquis, i ara es pregunten com pot pasar una cosa aixi en un poble com tivisa, pero es clar amb aquest alcalde cualsevol cosa pot pasar. se lo que va pasar i lo que diu el nen es veritat, a mes es un noi molt maco jo l'estimo de veritat com a tota la familia.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

jo si que en tinc de por dons aquets home es boig i no saps mai com pot reacciona dons es molt violen demano que no guanyi i que no torni tampoc a mosso dons amb pistola ninguu saps de lo que es capas de fer a veure si als que encara la poien els hi cau la vena dels ulls PER TIVISSA fotemlo FORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..............

Anònim ha dit...

Per Tivissa, per dignitat i per respecte, no ha de guanyar.

Anònim ha dit...

Com en sabeu d'enagañar, fins i tot, per disimular ho feu amb gent de fora del municipi