Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

25 d’octubre del 2007

Rebutgen una moció d’ERC gràcies al vot de qualitat de l’alcalde

Consorci del Molló La moció presentada pel regidor d'ERC el passat ple ordinari per a la modificació dels representants de la corporació al Consorci del Molló i la MIDIT no va prosperar doncs amb el vot d’ERC, els tres d’Iniciativa-EPM i l’abstenció d’AISA-FIC, es quedà amb un empat d’avant els quatre vots contraris de CiU. Davant d’això va haver de ser el vot de qualitat de l’alcalde qui decidí la balança.

Amb aquesta moció ERC proposà el nomenament del regidor d’ERC

Ni ERC ni Iniciativa-EPM, malgrat representar quasi a la meitat de l’electorat, no compten amb cap representació a diferencia d’AISA-FIC

al consorci del Molló i d’un regidor d’Iniciativa-EPM al de la MIDIT. I ho va fer tot recordant l’actual correlació de forces, les manifestacions advocant pel diàleg per part del Sr. alcalde en el ple d’investidura i el fet de que l’equip de govern ja comptes amb varis representants en organismes supralocals. A més recalcava que ni ERC ni Iniciativa-EPM, malgrat representar quasi a la meitat de l’electorat, no compten amb cap representació a diferencia d’AISA-FIC que en té al Consorci de la Serra de Llaberia.

CiU va al·legar que, tot i que van manifestar en el darrer ple la seva

“Aquí cadascú demana el seu”, va manifestar el Sr. Samarra.

voluntat d’arribar a acords i a compartir responsabilitats amb d’altres grups polítics, necessitaven un espai de temps per “veure les bones intencions per part de tots”. També manifestà la sorpresa de que ERC demanés la representació d’altres grups polítics doncs “aquí cadascú demana el seu”, va manifestar el Sr. Samarra.

AISA-FIC va fer esment de que cada grup s’havia de solucionar les seves situacions, de la mateixa manera que ells ho havien fet en el seu moment.

ERC va lamentar profundament l’abstenció d’AISA-FIC doncs, en ocasió del nomenament al Consorci de Llaberia els va votar per entendre que “hi ha determinades qüestions que no son de grups polítics, si no que son de municipi”. També va lamentar que CiU en volgués fer “una qüestió d’interessos polítics o coincidències polítiques”, en al·lusió a que demanes la representació d’un regidor

“Si som bons xiquets ens donaran un caramel i si no som bons xiquets deixem-ho estar com està ...”

d’Iniciativa-EPM a la MIDIT i va anunciar que, en el cas de que no s’aprovés la moció, ERC en presentaria una de nova on només es proposessin ells, tot emplaçant al S. Samarra a “ser responsable de les seves contradiccions”.

Iniciativa-EPM manifestà que pel tot l’exposat, entenia que “si som bons xiquets ens donaran un caramel i si no som bons xiquets deixem-ho estar com està ...” en clara referencia a CiU. També va agrair a ERC la moció presentada tot aclarint que de no haver-la presentat ERC, ho hagués fet Iniciativa-EPM. Va acabar dient que “aquí no es tracta de ser bon nen, si no que es tracta de votar una moció”.

29 comentaris:

Anònim ha dit...

jo alucino, que dimonis hi teniu en contra d aquest poligon?que porta be al poble?al final em creure que sou els d iniciativa els que no voleu que avanci.


paco

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Escolta Paco t'ho t'has llegit l'escrit, perquè saps llegir no?, on posar que la gent està en contra del Polígon, explique-m'ho. Ara si que veig que els teus comentaris solament obeieixen a la mala llet que porteu i que només voleu tirar merda damunt la gent. No penso contestar, ni llegir cap comentari més teu, m'indigno. Però si que et demano que em diguis on collons posa que s'està en contra del polígon?.
Ves a l'oculistes i pose't un sonotone. Perquè tu vas als Plens o te'ls expliquen.

Anònim ha dit...

dinosaurio

Anònim ha dit...

no aqui no hi fica res en contra , vaig a tots els plens pero per que medi ambient ho ha parat? es per aixo que em queixo.


paco

Anònim ha dit...

Medi Ambient ho ha parat el que?, Que t'ho expliquin tot. I no acusis a ningú més sense tenir fonaments, que ja està bé.
Si tothom fes com tu, fer afirmacions tant alegrement, quedaries esgarrifat. Però per sort encara hi ha seny. Espero i desitjo que duri (el seny) evidentment.

Anònim ha dit...

no se que dius l oposicio es especialista en mentir "sense tenir fonaments"que si l alcaldi li ha partit la cella a un xaval, que si no se que etc etc...


paco

Arsen Lupin ha dit...

Noi ara si que veig que realment esta "malalt" pero MOLT!
Lo teu es de psicoanalista.

Anònim ha dit...

Paco atreveix-te a dir davant el xaval i tot el jovent i adults que erem allí que no li va partir la cella, sigués valent.

Ho també ets un dels testimonis falços.

Anònim ha dit...

M'imdigno que pugueu defensar un fet d'agressió. Llàstima que no hi hagués una càmera igual que al metro de Barcelona.

Anònim ha dit...

no soc cap testimoni fals, si jo et dic que fermi es gastava els diners del poble em diras que no, que ets un testimoni o un beneficiat.


paco

Anònim ha dit...

a mes ves quina casualitat que els amics d aquest xaval tots fills d amics de fermin i el noi portava una turca que no podia amb ell.

Anònim ha dit...

Tu sempre evadint les respostes. Com és que a hores d'ara encara no ho heu pogut desmostrar? Mentiders.

Anònim ha dit...

Et torno a repetir TESTIMONIS FALÇOS.

Anònim ha dit...

tu com has pogut demostrar que li va pegar testimonis FALÇOS

Anònim ha dit...

Jo encara no manipulo el que els ulls dels meus fills veuent.
Faltaria més. Sigui qui sigui qui estés fent en aquell moment aquest acte. I t'agradi o no en aquell moment aquesta agressió la va fer el nostre més alt representant del municipi.

Anònim ha dit...

segu que ets la dunia i jordi et deu semblar molt alt

Anònim ha dit...

Com t'atreveixes a posar noms, no senyor, perquè sapigués no ho soc aquesta senyora. I per cert no per cert més alt és té més seny. Aquí s'ha demostrat el contrari.

Anònim ha dit...

Disculpa Dúnia si s'han interpretat que erets tu. Aquí es veu el seu taranna.

Anònim ha dit...

I com es que vosaltres encara no heu pogut demostrar les "falses oposicions" de l'ajuntament?

i per cert, com tot el q passa en aquest poble, sempre hi haura uns ulls que ho veuran blanc i uns altres que ho veuran negre.

Anònim ha dit...

Tranquil home tranquil, que a la llarga tot surt a la llum. Ja en tornarem a parlar, deixa passar el temps.

Anònim ha dit...

Jo ho puc veure blanc o negre, però quan veig coses tant evidents ser trobar el gris.

Anònim ha dit...

uii, que inteligent....!!! Trobes el gris /pero segur que condicionat o amic del negre o del blanc.

Anònim ha dit...

A tu potser el criteri té l'han distorsionat o anul·lat. A mi afortunadament mai m'han coaccionat i quan trobo el gris, el gris és meu.

Anònim ha dit...

Aixo es el que et penses. I tranquil que no tu discutire mes, ets el crack del gris.

Anònim ha dit...

No si discutir no discutirem, però també m'agrada el verd, el groc, el lila, el roig, el blau...... intentar barrejar-ho és una pasada.

Anònim ha dit...

q sapigueu que l'ATC mos el fotran al polígono del molló.pq ja va dir lo nostre senyor, excel·lenticim, gran i alt alcalde q aprovar una mocio per no posa'l a tivissa no vol dir q no mos el posin a dos metros. i us vull recordar q al polígon del molló (gracies a la gent de ciu)es poden posar indústries de tots tipus!!!aixó vol dir cementeris nuclears i fato d'este.

Anònim ha dit...

Si es clar, com quan un va "col·locat". Tot es bonic....