Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

23 d’octubre del 2007

Fins a quant?

Ein?

7 comentaris:

Anònim ha dit...

realmen PATETIC i pagant tots!

Anònim ha dit...

ma val que s ocupin de coses mes importants que no pas d una simple pagina web


paco

Anònim ha dit...

tens rao hi ha coses molt mes importants. Per cert, si no mequivoco, en comentaris d'aquest blog, fa uns dies era criticada aquesta `pagina web(pel seu contingut ... , i ara es queixen de q no funciona.Si tan dolenta es la web no us hauria dimporta q no funciones, xq no la debeu visitar.

Amable Pallisé ha dit...

El gust per apreciar o menysprear les coses es algo molt particular i es una apreciació molt sui generis. El fet de que critiqui quelcom que, al meu entendre, hauria d'anar per un altre camí, no significa que no consideri la web municipal com el que és, municipal, es a dir, de tots els veïns/es del municipi. Per tant, quan considero que alguna cosa no funciona bé, no només tinc el dret de manifestar-ho si no que, com a veí, en tinc l'obligació. Per que clar, ja se que potser per a tu es difícil d'entendre però, els que no vam votar a l'actual equip de govern som iguals en dret que els que si que ho van fer. L'Ajuntament com a institució ens representa a tots i no només a un determinat sector de la població. Aquesta es una qüestió conceptual que assenyala el tarannà democràtic de cadascú i com administrat, tinc el dret, del qual en faig us, de denunciar aquelles coses que, amb independència de que vagin més o menys amb la meva particular concepció política, no funcionin o funcionin malament. Per que el fet de fer les coses malament, res té a veure amb una determinada tendència política. Al meu entendre, te més a veure amb qüestions com podrien ser la deixadesa, la inoperancia, la ineptitud o la irresponsabilitat.

Anònim ha dit...

el que jo dic es que mes val que s ocupin d altres coses com serveis del poble , a mes segu que si la pagina web anes perfecta no u ficaries la questio es criticar


paco

Anònim ha dit...

que li heu de dictar vosaltres els continguts del bloc?

escriu el que vulguis al teu.

i si aquí es tracten tantes "tonteries" bé que el seguiu visitant, i comentant,...

Anònim ha dit...

trobo correcte sr amable que critiques el mal funcionament actual de la web, pero jo em referia a comentaris no al teu escrit. Sobre el teu escrit no tinc res a dir.