Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

25 d’octubre del 2007

Fires dels Masos

Fira dels Masos Avui dijous s’ha inaugurat oficialment la Fira de Mora la Nova que enguany arriba a la seva 176 edició. La fira tindrà una durada fins el diumenge dia 28 i compta amb esdeveniments com concursos d’arrossegament de cavalls, demostracions de ferrar cavalls, xerrades, conferencies, exposicions i d’altres esdeveniments culturals. Si voleu veure el programa de fires ho podeu fer al bloc Alego de l’Àngel Lluís.

També, com cada any, hi podrem veure els matxos de Joan de la Manta, de Miravet que es un assidu expositor de la fira, tal i com diu Lo Llaguter al seu bloc Lo carrer del riu. Es estrany, desprès de tants anys visitant l’estand on hi ha tots els animals sempre m’havia pensat que els expositors de cavalls i matxos venient de ves a saber on i resulta que son de la vora de casa.

Els pares i mares ja podem començar a preparar els “quartos” per que els petits puguin pujar a totes les atraccions. Una tàctica emprada per mi es la de bescanviar en monedes el pressupost assignat per la fira (així a la canalla li sembla que porta molts diners), posar-lo en una bossa i quan s’acaba ... prou! El greu es que els anys passen i la innocència cada cop es menys. Veurem si enguany “cola”.