Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

27 d’octubre del 2007

Campanya per garantir la continutat de TV3 al País Valencià

Campanya solidaria amb ACPV i contra el tancament de TV3 Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha engegat una campanya per fer front a la sanció de 300.000 € (quasi 50 milions de pta.) que l’actual govern valencià ha imposat a aquesta associació de manera arbitrària en un intent de vulnerar els drets del valencians a la pluralitat informativa i la normalització lingüística. La campanya esta adreçada a rebre el màxim suport possible en una qüestió que, segons ACPV, afecta a tota la comunitat cultural catalana.

Els expresidents de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol i Pasqual Maragall –juntament amb els abats de Montserrat i Poblet, Josep M. Soler i Josep Alegre–, a títol individual, han estat els primers en signar una carta on mostren la seva adhesió a ACPV i fan “una crida al conjunt de la societat perquè, amb la màxima implicació de tots, es pugui fer front” a la situació creada amb la desproporcionada sanció econòmica de 300.000€ que s’ha imposat a ACPV, “entitat sense ànim de lucre (...) que no només s’ha preocupat de garantir l’emissió de TV3 al País Valencià, sinó que també ha treballat en tots els camps de la nostra cultura".

Entre les entitats que ja s’han mostrat disposades a implicar-se en la campanya es troben el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya, l’Institut d’Estudis Catalans i l'Institut d'Estudis Eivissencs; també els partits polítics Convergència i Unió, Esquerra Republicana de Catalunya, Iniciativa per Catalunya-Verds i el Bloc Nacionalista Valencià.

Des de ICV ja s’ha convidat, mitjançant una carta, a la seva militància en col·laborar amb una aportació econòmica per ajudar a fer front col·lectivament a la multa i a expressar el nostre rebuig més ferm i decidit a aquesta.

Antoni Tàpies ha cedit un original classificat per contribuir, amb les seves reproduccions, a “agrair i reconèixer” tots aquells que col·laboren en la campanya. Així, tots/es aquells que col·laborin rebran una reproducció de l’obra de Tàpies.

Telèfon de campanya: 963918386
Número de compte La Caixa: 2100-0700-17-0200599135

IMPORTANT: Especifiqueu en l’ingrés nom i cognom, i per tal de rebre la reproducció de l'obra de Tàpies cal que telefoneu (de 9h a 14h i de 15h a 18.30h de dilluns a divendres) al número de campanya teniu a sobre.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vergonyos que els reaccionaris ultradretans del PP continuint persegint tot alló que "huele a separatismo" i encara ho es mes amb un govern del PSOE i un ministre català successor d'un altre que també ho era.

Anònim ha dit...

perque em de pagar naltros una cosa que no ens pertany, digo yo, que su pagin ells que prous diner tenen a VALENCIA i si no que no fagin apologia del poc catalanisme que tenen, o si no aneu a VALENCIA i veureu si sou discriminats com a CATALANS,