Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

17 de juny del 2007

Sessió d’investidura del nou alcalde de Tivissa

Escut de Tivissa A les dotze del migdia d’ahir dissabte tenia lloc a la sala de plens de l’ajuntament l’acte d’investidura del que serà el nou alcalde de Tivissa durant els propers quatre anys.

Així va sortir elegit per majoria simple Jordi Jardí Pinyol (CIU) per quatre vots. Iniciativa-EPM i ERC van votar al seu representant obtenint tres i un vots respectivament, mentre que la FIC va votar en blanc.

Seguidament, els nous regidors representants dels diferents partits polítics van passar a fer un parlament explicant la seua motivació de vot i el seu posicionament envers la legislatura que tot just s’acaba d’encetar, començant un torn d’intervencions que va anar des de la força menys votada a la que havia obtingut més vots. D’aquesta manera, van fer les seues intervencions la FIC per boca de la seua representant Lourdes Pascual, Jaume Pallisé per ERC i Fermí Pallisé per Iniciativa-EPM, acabant amb la intervenció del nou alcalde Jordi Jardí Pinyol de CIU.

En finalitzar, l’alcalde va aixecar la sessió tot emplaçant als nous regidors pel proper ple municipal.

Un cop al carrer, la plaça de l’ajuntament és va omplir de la gent que va assistir a l’acte i que és va quedar força estona tot fent comentaris sobre la nova composició municipal. Comentaris que només és van veure silenciats durant un moment pel parell de traques que va fer esclatar un simpatitzant de CIU que, és de suposar, volia expressar la seua alegria.

27 comentaris:

Anònim ha dit...

ja us val tant criticar i parlar i anònims i tornareu a tenir 4 anys de lo mismo.

Anònim ha dit...

El que podrieu fer es pensar perque haventho tingut tot de cara per guanyar, tot, al final no ho heu fet. Deu ser per alguna cosa també. Potser la gent valora altres coses que no voleu veure, i potser la gent compara coses entre els dos alcaldes. Potser... vosaltres que opineu?

Anònim ha dit...

Uns valoren el color dels bitllets que treuran x la venta de la seua finca, bitllets que no podem veure pero que i son. La gent (no tota, alguna) compara que uns fan de corredors de finques x una promotora i d'altres no. Pero tranquils que aixo domes acaba de començar i a tothom mos posara al lloc que ens correspon.

Anònim ha dit...

Si senyor, aixo es autocritica.

Anònim ha dit...

Estas obsesionat amb aixo de l'autocritica noi. Tant parlar d'autocritica, fins i tot sembla que siguis d'esquerres. El fet es que no crec que ningú dels que han perdut les eleccions crec que exposin aqui la seva autocritica. Jo com a ciudadano de a pie i a titul personal he de dit que encara no l'he acabada, xq es algo que hauriem de fer tots i cadascun del tivissans donat el curriculum del nostre alcalde i en especial als ultims aconteixemnts protagonitzats per ell. Pero quan l'acabi hem penso que deixare de ser una mica menos tivissa, i no xq hagi guanyat un o altre partit, sino xq mos tornara a representar el mateix individuo.

Anònim ha dit...

La negació dels resultats electorals comença a ser tan malaltissa com la del Mundo amb 11M-Eta. Encara no heu admés que, a pesar de tenir-ho tot de cara, no heu guanyat. I això deu ser per alguna cosa més que per promeses de diners... (un argument molt fàcil...). Aviat trobareu motxilles plenes de butlletes, cintes de cassete de la Electrica Darmha i acid bòric a l'Ajuntament.

"deixare de ser una mica menos tivissa, i no xq hagi guanyat un o altre partit, sino xq mos tornara a representar el mateix individuo".
Això es com dir que ara em sento menos català perque em governa Montilla, una tonteria. Si ha guanyat Montilla, per molt que em pesi, es perque Catalunya també es Montilla en part.

Anònim ha dit...

Si , anonim anterior, tens raó, i la comparació és ben encertada, però pregunta-li a Mas i a tots els que voten a CIU a les autonòmiques si és just.
Tampoc no trobo just que em representi un individu com aquest 4 anys més, pero m'haig d'aguantar i com diu algun anonim algun dia a tothom el posa al lloc que toca, on li toca a aquest individu? jo ja li he trobat el lloc

Anònim ha dit...

A veure si funciona

Anònim ha dit...

A vere si us deixeu de collonades tots i treballem pel poble

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Amable Pallisé ha dit...

Comparteixo plenament el que diu nostradamus, és més, jo encara aniria més enllà i afirmaria tota una sèrie de coses més, però val més deixar-ho aquí. Només vull matisar a nostradamus que jo continuo sentint-me igual de Tivissà que abans, ni més ni menys. El que està clar és que a l’actual alcalde (com a institució) li dec el degut respecte a pesar dels pesars i malgrat que no el consideri digne del càrrec que ocupa, cosa que ell, des del càrrec institucional que representa, no pot dir el mateix envers els seus conveïns. Bé, dir-ho sí que ho diu però amb la praxis demostra tot el contrari encara que després citi al Honorable president de la Generalitat Sr. Montilla amb el seu eslògan: Fets i no paraules.
A l’anònim del dia 19 a les 12:30, dir-te que jo no nego els resultats electorals, això seria negar la realitat, és més, seria d’idiotes. Però és que, a més, encara no he sentit a ningú que la negui, ans al contrari, l’accepten i així ho manifesten durant la sessió d’investidura del dia 16. Altra cosa és la lectura que pugui fer, a partir d’aquí, cadascú des de la seva òptica personal o de partit. O és que tu no vas anar a la sessió d’investidura? Probablement és que necessites argumentar des de l’afirmació d’uns fets inexistents, que no dubto que t’agradaria que així fossin però que existeixen només en la teva particular percepció d’una realitat que necessites reinventar-te per poder continuar dient coses com lo de l’àcid bòric i demés. Estratègia aquesta que ja coneix convergència doncs no cal que et recordi que l’equip de CIU amb majoria absoluta durant la passada legislatura, només entrar a l’ajuntament, va trobar un “forat” del que encara en parlaven durant la seva campanya electoral. Un “forat” que li ha servit per justificar tot el que no ha fet durant aquests quatre anys (que bàsicament és tot el que ha fet) i per justificar la seva particular cacera de bruixes que, provablement, encara no ha finalitzat.
Si ha guanyat Jardí, per molt que hem pesi, no és per que Tivissa també és Jardí, si no per que ara Jardí és Tivissa i la representa. I és precisament això el que no m’agrada (que dista molt de acceptar-ho o no), per que està més que demostrat que no sap estar a l’alçada del càrrec que li ha estat atorgat.
A més, m’agradaria dir que no és pot acusar a ningú de no admetre l’haver perdut les eleccions quan CIU desprès d’estar al govern durant quatre anys encara no ha assimilat la seva victòria passant-se tot aquest temps com si encara estès a l’oposició enlloc de dedicar-se a governar el municipi. I pel camí que portem veig que continuarà en la mateixa línia doncs com a exemple només cal veure els tres anònims anteriors que deixaré uns dies “a exposició pública” (ja que només fan referència a la meva persona) per que tothom pugui veure el tarannà dels “guanyadors” de les eleccions municipals.

A Diogenes Laercio: Et felicito pel pseudònim. De vegades diu més un pseudònim que els propis comentaris. Per cert, sabies que Laercio conta que quan Plató va veure a Diogenes rentant un enciam s’hi va atansar i li va dir: “Si esteses a la cort de Dionisos, no estaries rentant enciam”, a lo que Diogenes va contestar: “Si rentessis enciam, no necessitaries seduir a Dionisos”.

Anònim ha dit...

Soc anti-comuniste, pero els insults demostren la catadura de les persones, no te cap gracia insultar amagantse amb un anonim.
Amable yo soc de dretes i no comparteixo les teves idees pero estos que insulten son uns cobarts.
Respectemos tots ¡anims Amable!

Anònim ha dit...

Massa insults per un costat, massa afalacs per l'altre.
Simón Bolívar va dir "Mes costa mantenir l'equilibri de la llibertat que soportar el pes de la tirania". Per aixó mateix s'ha estat un quart de segle callats i ara feu tan saroll. Perque els tirans governen gràcies al silenci dels altres, en cambi els lliberals en manar han de suportar la rebel.lió dels tirans.

Anònim ha dit...

Veu d'alerta, tots ens estimem Tivissa, i tenim ganes de tirar endavant, però ens ho poseu tant difícil. Heu embrutat i enverenat tant i tant l'opinió pública, en paraules, escrits, fets incerts i tantes i tantes coses que m'agafen esgarrifanses...
De veritat se'l creieu ? o tots sou iguals.

Anònim ha dit...

¿Quien nos robó antes 25 años de paz y libertad en Tivissa? ¿Quien nos robó los mejores años de nuestras vidas? ¿Quien sojuzgo nuestras libertades con falsas denúncias y querellas? ¿Quien metió la mano en el cajón hasta dejarlo tan enjuto que nos comian las deudas? ¿Quien saco beneficio de todo esto? ¿Quien odia no poder estar aún sacando el mismo provecho? ¿Quien fué el parásito? ¿Quien?

Anònim ha dit...

Quien maneja mi barca? Quien? Que a la deriva me lleva.Quien?
No se si tindràs el record, pero el que es segur es que ets la polla nen.

Anònim ha dit...

Ni uns sou tan bons, ni els altres tan dolents. Tots aneu masa per interesos i per la minjadora i feu trontollar totes les titelles d'un costat i altre, que perque u diu este es bo i si u digues l'altre fora dolent. Yo domes dic que soc de dretes, pero no em agradeu ni uns ni els altres.

Anònim ha dit...

I això t'honra, el fet de dir el que dius. Almenos tu saps que alguns d'aquesta troupe, encara que els hagis votat, son mes perillosos que una caixa de bombes. I no cal que et molestis en marcar les distancies dient noseque de les esquerres per por de que t'acusin de colaboracionista, que dient que ets de dretes ja ho deixes prou clar, la diferencia es que tu tens sentit comú i saps reconeixer el que esta ben fet i el que no.

Anònim ha dit...

Soc l'anònim del 19,12:30, i escric per dir que, sóc votant de CIU a totes les eleccions, i desaprovo els insults cap a la teva persona que s'han vertit aquí. També aprofito per dir-te que molta de la teva gent no ha paït els resultats, i propaguen que l'alcalde ha guanyat a canvi de favors econòmics, a pesar del que dius. El que passa es que estic cansat que la gent d'esquerres em vulgui donar lliçons de democràcia, quan molts son més sectaris que alguns de Nuevas Generaciones. Ara, no hi ha cap lider que aguanti dues derrotes seguides. I no diguis Mas, perque ell ha tret mes vots que ningú tots els cops que s'ha presentat.

Anònim ha dit...

Perdoneu que interfereixi però no puc estarmen. Seria bo que mireses això que es va publicar en aquest mateix bloc.

Anònim ha dit...

Sento constatar tanta incultura; però el que mes greu em sap es que es confongui la figura de Diógenes de Sínope amb Diógenes Laercio.
El seguidor de Antístenes (Fundador de l'escola Cínica) nasqué a Sinop el 412 aC. i morí a Corint el 323 aC.
De Laercio no es tenen dades biogràfiques, el que si es sab es que les seves obres son molt pobres en rigor filosòfic.
Crec que em veureu mes sovint per aquí. Necesiteu ilustraus, sobre tot el tal "Amable"

Anònim ha dit...

"Temps hi haurà durant tota la legislatura per veure qui es el que provoca fractura social i fot terrabastall.

Deixeu que els regidors facin la seva feina; CiU a governar, FIC a arbitrar, ERC a col•laborar i IC-V a callar; que no son bons per a res.

Ara pot ser alguns canviaran l’eslògan de les pancartes i en lloc de dir ”GOLF + URBANITZACIÓ = ESPECULACIÓ” hauran de posar-hi “GOLF + URBANITZACIÓ = JA SOM A LA OPOSICIÓ”. " Paraules del Sr. Pantoni a la pàgina Wep de l'Ajuntament.

Amb aquest comentari ja es pot veure qui ha provocat, qui provoca i qui seguirà provocant. El taranna d'aquest senyor i malauradament de molts altres són els qui han provocat, provoquen i seguirant provocant la fractura social de Tivissa. Hi ha persones que es creuen legítimes per escupir verí, sempre han fet escrits i han donat opinions sense respectar el més mínim respecte, i això és el que no s'hauria de tolerar i el més curiós de tot és que demanen a les persones que els tolerin, que els respectin i que els tinguin en consideració. Primer que passin per una bona escola d'educació, amb una bona dosis de valors.

Anònim ha dit...

TRANQUIL AMABLE AQUESTS COMENTARIS SON DE CRIOS,NO TENEN RES AL CAP QUE NO HO VEUS,JA TU VAIG DIR DISSABTE LA NIT.TRANQUIIIIIIIIL HAS D'APENDRE A SER UN PUUUUTA COM JO (QUE ME PARRRRTO)

Amable Pallisé ha dit...

Hola Diogenes de Sinope, soc el tal. Que tal?
Només dir-te que sento ferir la teva saviesa, no era la meva intenció. Potser és que vaig escriure massa impulsivament i no ho vaig fer correctament però tu ja deus saber que Laercio deia que "La cultura és un saber del que un no se’n ha de recordar ... flueix espontàniament”.
De totes maneres pots “passar-te” per aquí sempre que vulguis, tant tu com el teu amic Laerció sereu benvinguts. Jo, pobre ignorant, sempre estic obert a que se’m il·lustri i a engrandir el meu coneixement. I si no, fes memòria i recorda que un cop quan un et va reprovar: “Et dediques a la filosofia i res no saps” vas contestar-li: “Aspiro a saber, i això és justament la filosofia”.

Anònim ha dit...

Admirable resposta de Amable, "Chapeau". Aquest es el taranna que s'espera; la cosa promet. ¿La distensió es propera? ¿S'acaba la guerra freda? ¡Ay, que bo seria que tots en prenguesin nota! ¿Encara es posible el "miracle"?. Crec que si, ja ens calia un canvi generacional.