Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

11 de juny del 2007

Els regidors/es més joves de les Terres de l'Ebre

El diari La veu de l’Ebre del divendres dia 8 porta aquest article on fa repàs dels regidors/es amb menys edat que s’han presentat en aquestes darreres eleccions municipals. Son joves de diferent partits (CIU, ERC, PSC i ICV) però que tenen en comú el compromís i la responsabilitat. Lluís de Deltebre, Josep d’Ulldecona, l’Anna de la Fatarella i l’Alba de Tivissa, que ja va ser candidata jove amb ICV a les eleccions autonòmiques per Tarragona i les terres de l'Ebre. Tots ells amb edats que oscil·len entre els 22 i 23 anys.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

aquesta ALBA de tivissa es la que pren el lloc als mes grans, y no sap ni papa de politica, que sabra ella de lo que es aixo, nomes volen les JERC, au femu tot gros que va be de collons

Anònim ha dit...

No t'entenc anonim anterior, però denoto desconeixement, o potser es por? o resentiment? o desencis?

Anònim ha dit...

"pren el lloc als mes grans" pot ser si s'hagues presentat de nº1, la cosa haguera estat diferent. Fora tots los dinosauris de les llistes de Tivissa, no veieu que els que foteu de mal rotllo a la gent del poble son les vostres lluites patetiques!?
I no em vinguis amb que els joves no sabem fer la "o amb un canuto"

Anònim ha dit...

anònim 1, si sabessim qui ets sabriem QUANTA, però sobretot QUINA política saps tu.

després direm que els joves passen de la política, amb gent com tu no m'extranya que passin perquè en treus les ganes criticant per criticar.

la lectura no és altra que dels pocs regidors joves que hi ha a la ribera un és de tivissa. alegrem-nos-en per tenir joves que s'interessin pel poble i no busquem el que no hi ha!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.