Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

20 de juny del 2007

El P.M.E. d’ERCROS

Concentració treballadors fabrica de Flix 14/06/07 Avui he anat a Flix a que el company Jaume, com cada any per aquestes dates, hem fes altre cop la declaració de la Renda i m’he pogut assabentar de la situació que travessen els treballadors de “la fabrica” de Flix, doncs Jaume pertany a la secció sindical de CC.OO. de l’antiga Erkimia de Flix.

El grup ERCROS S.A. pretén dur a terme un Pla de Millora de l'Eficiència (P.M.E.) durant el període 2007-2010 que persegueix, segons l’empresa, aconseguir unes instal·lacions productives integrades, amb plantes competitives a nivell internacional que és centrin en els productes més rentables i en els que la companyia manté una millor posició comercial. Això significaria, segons ERCROS, reduir costos a partir de l’any 2010.

Però, es clar, com sempre això ho han de pagar els treballadors/es, doncs per a reduir costos, l’empresa pretén tancar cinc fabriques del grup i reduir la plantilla en 355 treballadors/es que afecten a la quasi totalitat dels centres de treball del grup.

En aquest sentit, les seccions sindicals estatals de CC.OO. i UGT, manifesten el seu rebuig al mencionat P.M.E. i exigeixen que l’empresa lliuri la documentació respecte a les causes tècniques, organitzatives i de producció que justifiquin l’Expedient de Regulació de l’Ocupació (ERO) i que l’empresa presenti un pla d’acompanyament social amb mesures laborals no traumàtiques juntament amb un pla financer que avali la seva possibilitat d’aplicació.

Les seccions sindicals de CC.OO. i de la UGT, malgrat manifestar que estan en disposició de constituir la mesa de negociació, van convocar concentracions unitàries en tots els centres de treball del Grup els passats dies 14 i 15 i en preveuen d’altres pel proper dia 21 a més d’una concentració a Barcelona, davant de la Junta General d’Accionistes d’ERCROS, pel proper dia 29 on hi estan convocats tots els treballadors del Grup.

Si voleu saber més podeu visitar el bloc de recent creació El ccootero (cocotero) de la secció sindical intercentres de fiteqa – CC.OO.

2 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Amable Pallisé ha dit...

Moltes gràcies per lo del blog.

Però dit això, t’he de dir que jo dono els detalls de la meva vida privada que hem dona la gana, a més em dona la sensació de que a tu t’importen ben poc els detalls a que et refereixes, hem sembla que estàs més interessat en evidenciar quelcom que a tu et sembla molt important i que a mi hem porta sense cuidado. També et podria dir més coses sobre el tema que tant et preocupa, cap problema, però, en primer lloc, t’has d’expressar (almenys en aquest espai) amb les mínimes normes de respecte cap als demés (que jo sàpiga d’amo només en tenen els gossos). En segon lloc, dir-te que si esperes alguna resposta més enllà d’aquest comentari, hauràs de signar els teus comentaris amb nom i cognoms com jo mateix faig. I per últim i en tercer lloc, dir-te que passo tot seguit a esborrar el teu comentari per incomplir l’única norma que regeix aquest blog a l’hora de poder fer comentaris, el respecte.

Salutacions.