Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

13 de juny del 2007

Bushi, Bushi !!

Amb aquests crits rebia una enardida multitud al president dels EE.UU. George Bush durant la seva visita a la ciutat de Fushe Kruje en el seu viatge a Albania el passat diumenge. El més bo del cas és que la noticia ha saltat als mitjans de comunicació no tan pel fet de la visita en si, si no per que durant el “bany de multituds”, entre abraçades, besades i encaixades de ma, a Bush li va desaparèixer el rellotge.

Malgrat tot, l’ambaixada dels EE.UU. va negar que el rellotge li fos robat i la policia albanesa afirma que un del guardaespatlles de Bush el va trobar tot retornant-lo a la seva dona.

Se’m fa difícil imaginar, a jutjar per les imatges del vídeo, que algú pogués trobar un rellotge al terra enmig d’aquesta multitud, però ...

És curiós, si ens entretenim una mica en veure el vídeo, podem veure en el minut 3:26 com G.W. Bush porta el rellotge a la seva munyeca esquerra. Al minut 3:14, quan canvia de costat per continuar estrenyent mans, continua portant-lo, i al minut 3:01 (només al cap de 13 segons) el rellotge ha desaparegut.

Això és digne del Gran Houdini.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

A vore si li foten les pistoles al cawboy aquet i deixa de gestionar el mon com si fos el seu ranxo,

Anònim ha dit...

En un video a telecinco es veu clarament com, després de donar la mà a varies persones, es cura en salut i es posa el rellotge a la butxaca dissimuladament. Sento aixafar-vos la "notícia".

Anònim ha dit...

Felipe Gonzales va dir, prefiero morir de un tiro en USA que de aburrimiento en Moscu.

Anònim ha dit...

Dons ja ho saps vesten cap a USA i afartet d'amburgueses, pero a natros mos deixes amb la butifarra i l'all i oli.

Anònim ha dit...

Jajajaj, me fa molta gracia este provincianisme de la butifarra i l'allioli. Si fos per vosaltres i la vostra projecció al món seriem un pais com Rumania (bueno, de fet som els dos únics paisos on governa una coalició de perdedors...)

Anònim ha dit...

Ademés, segur que el que ha dit lo de les hamburgeses es el tipic que diumenge se la fot a les Gavarres al cine a veure una secuela de Arma Letal i despues al Burger King a sopar!!

Anònim ha dit...

A l'anonim del dia 16:
No se quin video has degut veure tu però si tens alguna mena de dubte mire't
aquest

Anònim ha dit...

En aquest video es veu com durant 2 segons deixa de saludar a la gent, en un altre frontal que van ensenyar a telecinco es veu clarament com sel posa a la butxaca. I que mes dona? Al fi i al cap es el president de la nació al qual li demanarem ajuda el dia que Al Qeda truqui a la porti amb bombes per recuperar l'Al-Andalus. Esta notícia put a anti-americanisme barat, i hauriem de recordar que si avui en dia Europa no es l'imperi nazi es gràcies a la nació que representa aquest senyor. God bless America!

Anònim ha dit...

je je je no t'anfadis home.

Anònim ha dit...

Yankees GO HOME!! que es tot lo que se dir amb la llengua del nou imperi.