Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

8 de setembre del 2007

Resultats de l’enquesta sobre la recepció de TV

Amb data d’ahir va finalitzar l’enquesta sobre la qualitat de la recepció de TV. El resultat, amb 35 vots emesos, ha estat el següent:

Bona:3 vots(8,6%)
Molt bona:2 vots(5,7%)
Dolenta:8 vots(22,8%)
Molt dolenta:18 vots(51,4%)
Com sempre4 vots(11,4%)


Així, del resultat se’n pot extreure que el 74,2% dels votants considerem que els Tivissans tenim una dolenta o molt dolenta recepció de TV, enfront d’un 14,3% que considera que és bona o molt bona i d’un 11,4% que no aprecia cap canvi en la recepció.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

je je je Molt bona la viyeta, però aquest no es capaç d'arreglar la mala recepció de la tele ni amb la clau del repetidor ni amb tots els mitjanç al seu abast.

Anònim ha dit...

jo voldria dir que desde la Serra tambe tenim problemes per veure antena 3 tv.algu em podria dir que pasa, o es que hi ha alguna cosa que ho impedeixm gracies

Anònim ha dit...

passa que no en saben més, o ves a saber qui es el que manipula el repetidor. He pogut observar que des de que van començar a emetre televisió de Tivissa, la recepció se n'ha anat a norris i encara continua igual. Tindrà alguna cosa a veure-hi? aaaah?...

Anònim ha dit...

Bé, si jo fos de fora i no sabés res del tema diria que els resultats de la votació no em serveixen, ja que la mostra és molt petita davant de la població potencialment afectada...

Anònim ha dit...

... i clar, com només hi ha un mínim constatat de 26 Tivissans que veuen la tele malament, que es fotin!! Aquest petit pocentatge de Tivissans, com que segons tu son domes una petita mostra, no mereixen gaudir dels mateixos drets que la resta. Ja domes et falta comprovar la seva filiació política per acabar d’ignorals totalment si no son votants teus.

Anònim ha dit...

JO VULL SABER A QUINA PART DEL POBLE ESTAN ELS DOS VOTANTS QUE LA VEUEN MOLT BÉ PERQUÈ XIQUETS DES DE FA UN TEMPS CAP AQUI, QUAN NO ÉS TELE 5, ES ANTENA 3 I A DIES FINS I TOT LA 4. L'UNIC QUE EM CONSOLA ES QUE NO LA VEU NINGÚ BÉ, PERÒ SI HAU FIXAT QUE NO ES DIU RES DE RES?

Anònim ha dit...

Anònim de les 18:22, crec que m'he explicat malament (comentari de les 13:26 del dia 12) i et demano disculpes a tu i a tots els que s'hagin pogut sentir ofesos. Se el que emprenya no poder mirar la TV i pels conductes adequats s'ha d'exigir a qui pertoqui que ho arreglin o que faci les gestions per que ho arreglin.

Però si us plau, llegeix de nou el meu comentari i veuràs que era un comentari descriptiu de l'enquesta i sense cap intenció política (no tots els participants en aquest interessant CARTIPÀS relacionem totes les coses amb la política, municipal o supramunicipal, com alguns altres feu). Com a mínim el meu no en tenia d'intenció política.
Si vols més que una simple descripció, és a dir, una interpretació de l'enquesta, també te la puc donar (el mal gust o no de la portada del jueves és subjectiu, la qualitat de l'emisió de la TV no).
Ah! Jo sóc un dels que no la veu bé...

Mentre redactava la part de dalt ha arribat el comentari de l'anònim de les 13:41. És perfecte, per aquí va el tema de la interpretació d'aquesta enquesta i de qualsevol enquesta.
Aquests 2 que la veuen molt bé canten una mica. Però i a l'altre extrem??? Què ens fa decidir a dir que "no es veu bé" o "es veu fatal"???