Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

27 de setembre del 2007

Nota de premsa de la Plataforma per la Protecció de l'Entorn Natural de Tivissa

Tivissa

Publicat a riberaonline

El ple de l’ajuntament del passat 14 de septembre va aprovar retirar el POUM de Tivissa, pendent d’aprovació inicial pel consistori. Es culminava així una llarga lluita d’aquesta plataforma iniciada quan el Sr. Alcalde juntament amb l’advocada de la promotora visitaven els propietaris afectats conminant-los a signar la compraventa privada de les seves propietats “pel bé del poble”.

No va ser fins més endavant que vam per fi poder saber que l’abast de tot plegat era un projecte faraònic que comportava la cimentació de l’estimada Tivissa amb la construcció de camps de golf. Es va iniciar una primavera remoguda més pròpia d’un guió de ventdelplà que d’un ajuntament democràtic. Tot plegat l´únic que va aconseguir va ser dividir el poble i obligar-nos a fer sentir la nostra veu mitjançant pancartes, ja que l’ajuntament no volia escoltar-nos.

Van arribar les eleccions i l’alcalde va presentar el POUM com el seu projecte estrella. Ara que ja no té buc insignia hauria de dimitir, ja que sino ens temem que tornarà a buscar el cementiri nuclear o la pressó.

Per tot plegat volem fer saber que tot i que l’ajuntament ens ha ignorat desde el primer moment al final ha hagut de claudicar precisament amb els arguments que desde el primer dia els hi haviem dit. És per això que ens alegrem d’haver guanyat i de què tots els grups municipals excepte el de CIU ens haguin donat la raó.

Però no disoldrem la nostra associació. Retirarem les pancartes el proper 1 d’octubre, però les guardarem. L’associació seguirà viva i la obrim a les nombroses persones que havien mostrat l’interès a entrar-hi però que el fet de no ser propietaris afectats els hi havia impedit. Avui i demà començarem a treballar per la resta de fins de la nostra associació: difondre la riquesa natural de Tivissa, promoure el seu coneixement i realitzar trobades.

56 comentaris:

Anònim ha dit...

Com funciona això de Riberaonline? Em pensava que existia algo de neutralitat periodística? En lo moment que comença a parlar en 1a persona per tota la credibilitat, encara que el fons sigui correcte o no! Per cert qui ha escrit esta obra d'art? (sí, és un eufemisme)

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
gima ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Estos de Riberaonline son com la COPE versió plataforma. Es com llegir el full parroquial esperant que parlin del budisme... Es podrien dir lameitatdelaribera-online ja que, encara que no ho sembli, sols la meitat de la comarca els ha votat. L'antitesi de intelectual i periodisme son ells.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Arsen Lupin ha dit...

Anonim del dia 27 a les 19:43:
Com funciona això del Diari de Tarragona? Tu li pagues X per propaganda i a canvi domes et penja les noticies que tu li dius i quan tu li dius?
Fixet que a la seva web no ha sortit res de la retirada del POUM i en canvi han tingut publicada fins dijous dia 20 la noticia mes que desfasada la vergonyosa picabaralla de l'alcade amb el departament de cultura.
Potser es que a l'edifici de Tarragona del Diari estan en obres i tenen problemes per actualitzar.

Anònim ha dit...

Si, si. Guardeu les pancartes, sense amagar-les gaire que em sembla que les necessitareu molt aviat.

Anònim ha dit...

Jajaja, ja vec.. Si es perden les eleccions es crea una plataforma i au... que democràtics...

Anònim ha dit...

a l'anònim del vater que la plataforma ja fa més d'un any que està creada.

Anònim ha dit...

150 euros, només? Que agarrats. L’alcalde ha sigut més generós ha ofert Tivissa (sense ser seva) a la promotora de torn.

Ves a saber que va oferir ell per que el votessin.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Sr. Paco i Sr. anònim de les 9:35, ja no sabeu que inventar-vos més per crear diàleg asquerós i amb un estil tant i tant barruer. que valdria més que la vostra pluma millor que es quedés sense tinta. Totes aquestes històries infundades només se les creieu valtros, perquè del pensament en feu obra.

Anònim ha dit...

Paco baixa dels núvols que et tapen la claror. La Història no la borraràs per vol que t'escarrassis en dir aquest disbarats. Encara hi ha gent amb classe afortunadament. Sou uns resentits i la única cosa que us queda és culpa als altres dels vostres propis actes. QUE NO TOTHOM ES IGUAL, TIO.

Anònim de les 9:35 ja que n'estàs tant assabentat en la discusió d'unes veïnes, tingues la valentia de dir qui són i que aquestes et puguin rebatre. T'aconsello que la pròxima vegada quan afirmis aquest comentaris puguis dir que ho has vist o sentit tu mateix, això de posa "jo també ho vaig sentir a dir", és entrar al joc de fer correr la merda, que ja ens està bé. Perquè jo també ho he sentit a dir, però a diferència de tu, jo et puc dir que és una GRAN MENTIDA.

Amable Pallisé ha dit...

Es una decepció per a mi l’actual nivell dels comentaris. No els esborro per que penso que alguns comentaris es millor que tothom els llegeixi per a que pugui veure els “arguments” dels que gestionen el municipi, dona la sensació de que encara estiguin a l’oposició, que no per això haurien de tenir aquest “nivell”. El fet es que encara no he pogut llegir ni una sola opinió argumentada que discrepi raonadament de cap dels “posts” d’aquest bloc. Es com si jo mateix em poses a pintar un quadre i el pengés en una galeria d’art al costat de Mirós i Picassos (i que consti que no vull comparar la resta de comentaris amb aquests). De tota manera el nivell el poseu vosaltres, a mi només em queda esborrar de tant en tant (que també, val a dir, que Carpeta no te tanta feina com abans).
Malgrat tot penso que el temps posa a tots al seu lloc i certs comentaris aquí escrits encara semblaran més miserables del que ara son quan això passi.

Anònim ha dit...

estic totalment d´acort amb l´amable alguns comentaris fan fastic . proposo unes mes bones formes no tan sols d´exepresio tambe de bona educasio si es que encara en queda nomes que siqui una miqueta que la dexin reviure sis plau tenim ganes de parla amb persones de veganes els animals tenen mes bones formes aixo del man dit i em sembla es destructiu quan es diu una cosa que es digui pel seu nom no mes axi es creible maltracta detras de seudonis es de cobrads. A per si algu encara no ho sabia la plataforma per la defensa de l´entorn de Tivissa fa mes d´un any que esta constituida legalment arreveure

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Ei, Senyor de les 20:31, perquè té de dir Senyor, o no ? Tots sabem qui ets i et demanaria que no participis en aquest bloc perquè ja en tens un de propi. Les mentides a base de repertir-les semblen veritat amb la contundència que les dius, però en aquestes alçades......

Anònim ha dit...

Paco,Paco,Paco,Paco,que mi Paco,Paco,Paco,Paco.
Lo fotut,també és,que la gent no es vulgui donar compte de qui és Jordi.

Anònim ha dit...

Amable,s'agraeix que hagis penjat, el comunicat que ha fet la Plataforma.
Aquesta nota, s'ha donat a diferents mitjans de comunicació.
Hi ha qui no li agradi lo que diem, que es foti!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Jo no se de quins diners em parles.

Anònim ha dit...

Jo volia preguntar als senyors de la plataforma de l'entorn de Tivissa o nosecuantos, en nom de qui parlen i a qui representen. Vull dir si s'han erigit com la veu del poble o es faran partit politic, o han creat la plataforma perque no creuen en la democracia o com va aixo
(o si son una espècie d'apèndix d'un partit, com les joventuts o algo aixi...)

Anònim ha dit...

Au, que n'ets de trapasser. Continua inventante la pel·lícula que vulguis, si aixó et fa feliç...

Anònim ha dit...

Senyores, senyors:
No retirin les pancartes, creguin-me, no les retirin.
En aquest mateix blog es va criticar l'opinió d'un individu a la web de l'ajuntament recent pasades les eleccions.
Doncs mirin per on tenia raó (l'individu), els d'Iniciativa ni veu ni vot i arraconats; i si no doneu temps al temps i ja ho veureu. Obriu els ulls i rendiu les armes, que aixó del "no pasaran" ja us ho heu engollit d'altres vegades, i a qui ´no l'hi agradi ¡Dos pedres!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

amable fas be d esborrar comentaris d aquests els del paco son fortets pero tu vas dir que aceptaves opinions de tota mena no?doahl

Anònim ha dit...

Paco, sóc lo ruc,(parent del de sagarreta).Si tan clar teniu o tens, lo de la compra de vots, denuncieu-ho.

Anònim ha dit...

anònim de les 19:44, més informació siusplau

Anònim ha dit...

¿Vols mes informació anònim de les 22:03? Doncs ves a aquells que vas votar i que te la donin que deuen estar molt ben informats. ¡Ja! No voleu brou i en tindreu taça i mitja. Be que t'ho asseguro que no voleu 600 vivendes i us en fotran 1200.

Amable Pallisé ha dit...

Senyors, Senyores:

L’espectacle s’acabat.

Si voleu fer comentaris d’aquests tipus, us recomano la web municipal. Allí, no fa massa temps, deixaven “aixecar el llisto” fins a la vostra alçada. Aquí, ja em perdonareu, no tenim un “nivell” tan alt i no estem a l’altura de les circumstancies amb el que es fa palesa un desequilibri desproporcionat de forces i amb el que tenim les de perdre, així que us recomano que busqueu un altre foro. Ja he segut massa transigent deixant alguns comentaris pensant que la cosa es reconduiria, però veig que no ha estat així.
M’he saltat les meves pròpies normes deixant-vos fer segons quins comentaris esperant que el sentit comú i la decència fessin senyal en la vergonya d’alguns dels comentaristes, però ja veig que no hi ha res de tot això: ni sentit comú, ni decència, ni vergonya.
De fet ha estat culpa meva per esperar el que no es pot esperar. Ja ho diu el refrany castellà: no se pueden pedir peras al olmo.
Quan vulgueu debatre, des del respecte, sobre qüestions que s’hagin escrit aquí, o no (jo no faré com l’alcalde que dona la paraula al públic després del plenari per que faci preguntes i després, quan no li agraden, els hi nega la contesta al·legant que això no s’havia tractat en el plenari), aquí teniu un foro de debat. Però penseu que aquest, millor o pitjor, vol ser un espai digne, no una escupidera.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

u entenc, m e passat.


paco

Anònim ha dit...

ok. Ho trobo molt be amable. Però estaria be que fossin borrats tots els comentaris.... Perque jo considero que n'hi ha de mes greus que no son borrats perque suposo que et deuen agradar, pero son igualment decepcionants.

Anònim ha dit...

Amb aquest blog, as tornat a crear la revista de tivissa de fa uns anys amable. Una revista plena de discusions, picabaralles, .... Ara ja la tornes a tindre aqui, aquests "piques" tagraden. Fins que arriba un punt que s'han dit algunes veritats o massa veritats que he d'eliminar... (les que et convenen, clar)

Anònim ha dit...

haig llegit tots els comentaris, i la veritat, és que fan pena, tan amb l'expressió com amb el gir que estan donant, per tant, Amable, talla aquesta mala llet, barrejada amb ignorància, perquè això no es pot aguantar.
D'altra banda a l'últim anònim, dir-li que no compari l'antiga Revista Tivissa amb res. Va ser una etapa amb una revista que no es pot comparar ni amb l'actual (que més voldrien ells) ni amb el bloc de l'Amable que no té res a veure. Es diferent, ni millor ni pitjor, senzillament no es pot comparar.
I per acabar no et permeto de cap de les maneres que parlis d'una Revista que no en tens ni mai en tindràs idea del que si feia perquè, evidentment, no ets per a res el perfil de persona que es sacrifiqui nomès per que li agradi fer coses pel seu poble.

Anònim ha dit...

Anonim anterior, com sap qui soc? Aqui demostres que parles i dius coses per dir, perque si no em coneixes no pots dir això.... I per cert, la revista de tivissa era molt bonica, pero es va convertir en un lloc de discussió amb escrits i això no ho pots negar, es una cosa que es pot demostrar.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

no preguntes por saber que el tiempo te lo dira, jo també meu crec VEU D’ALERTA

Anònim ha dit...

felicitats amable. ya tens mes comentaris borrats que a la vista.
ets un autentic democrata!

Anònim ha dit...

Estic amb tu anonim anterior, QUINA DEMOCRACIA?

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

no u veureu pas. no manara mai mes

Anònim ha dit...

Anonim anterior: Qui no manara mai mes?
Es que no he pogut llegir l'anterior comentari al teu, perque ha sigut eliminat.

Anònim ha dit...

SI HAN ELIMINAT LO COMENTARI JA POTS SAPIGUE QUI NO MANARA MES: LO DEL BIGOT SUPOSO

Anònim ha dit...

DONCS SERIA UN GRAN QUE PEL POBLE!!

Anònim ha dit...

OJALA!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Deixel's que cantin les seves pròpies tonteries. Al cap i a la fi, són ells els únics que coneixen la tonada.

Anònim ha dit...

Anònim de les 15:24, només arribo a una conclusió que sou dolents i la vostra dolenteria no us deixa viure.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

dolents: estaria be que analitzesis a qui li correspon aquest adjectiu!!

Anònim ha dit...

Aònim de les 20:08, ho he analítzat profundament.

Anònim ha dit...

Molt be! T'ha costat eh??