Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

4 de setembre del 2007

95è. aniversari de la Societat Obrera de Tivissa.

Emetent el vot El passat dissabte dia 1 i a les 19 hores, va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària dels socis/es de la Societat Obrera de Tivissa. Com cada dos anys, l’entitat va celebrar l’obligada assemblea que els estatuts preveuen que es dugui a terme per tal de renovar una part dels membres de la Junta. Aquest cop, però, l’assemblea va acabar amb un sopar de tots els socis/es a la sala Polivalent de l’entitat per commemorà plegats el 95è. aniversari de la nostra entitat.

Després de tractar els punts de l’ordre del dia, d’honorar els que ens Tallant el pastíshan deixat, del ja habitual debat que té lloc a l’hora dels precs i preguntes, de l’elecció dels nous membres de la junta i del comiat dels sortints, vàrem passar a celebrar l’aniversari de la nostra entitat que enguany compleix els seus 95 anys de la seva existència. A més del espectacular i deliciós pastis que la Junta va encarregar amb motiu de l’esdeveniment, tots plegats, la gran família societària, vàrem alçar les copes i vàrem fer un brindis: PER LA SOCIETAT OBRERA!!

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Salut i República!!!