Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

9 de setembre del 2007

10 anys del Tivissa Clàssics Cars Club

Mercedes Benz Ahir dissabte es va inaugurar l’exposició de cotxes antics que el Tivissa Clàssics Cars Club ha organitzat en motiu del seu 10è. aniversari.

L’exposició compta amb dos panells amb nombroses fotografies en les que podem veure-hi a molts dels nostres pares i avis i, fins i tot, alguns de nosaltres quan encara no aixecàvem ni un pam. Hi ha fotos amb motos, cotxes, camions i fins i tot els autocars que llavors feien la línia a l’estació de tren de Mora la Nova o cap a Reus. A més, hi ha exposada una col·lecció de miniatures de cotxes antics molt interessant. També, i durant el temps que resta oberta l’exposició, és projecta una sessió de fotografies on podem veure les diferents activitats que l’entitat ha dut a terme en el transcurs d’aquest 10 anys de vida.

Però el més interessant, almenys per a mi, han estat els 8 cotxes que hi ha exposats que, amb la seva immaculada i relluen pintura, denoten l’amor que els hi professen els seus propietaris. Entre ells podem destacar un Ford Y de l’any 1932, un Peugeot 201, un Citroen Rosalia o un Citroen B11 Stromberg.

L’exposició restarà oberta demà dilluns de les 17 a les 20 hores i el dimarts de 11 a 14 i de 17 a 20 hores al Casal Cultural.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

molt xula l'exposició val la pena anar-hi! és curiós veure els nostres pares, avis i vesavis amb aquestes joies de vehicles! us ho recomano!

Anònim ha dit...

felicitats ramon i companyia pel resultat!

Anònim ha dit...

Molt guapa l'exposició Ramon i CIA.