Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

1 de desembre del 2008

Denegen la realització d’un ple extraordinari

El passat dimecres dia 19 de novembre havien de tenir lloc dos Plens extraordinaris però només es va realitzar el convocat per l’equip de govern de CIU, doncs el convocat a petició del grup municipal d’Iniciativa-EPM no es va celebrar i quedà en un mer debat.

Així, abans del que havia de ser l’inici del Ple que sol·licità el grup municipal d’Iniciativa-EPM en referència al projecte d’activitat per l’obertura d’un bar al C/ Hospital, 7 - planta 1ª, la Secretària va demanar la paraula per llegir l’informe de secretaria que havia elaborat però que no havia adjuntat, com es preceptiu, amb la documentació dels temes a tractar en el Plenari, la qual ha d’estar a disposició de tots els regidors/es amb un mínim de 48 hores d’antelació per poder ser consultada.

En l’esmentat informe la Secretària va fer un seguir de consideracions argumentant que el document presentat pel grup municipal d’Iniciativa-EPM “podria ser considerat com a proposta de resolució”, malgrat tot, va informar, la Llei “confereix a l’alcalde les competències d’atorgament de les llicencies” i per tant, segons argumentà, el document “fa referència a assumptes que no son competència del Ple municipal i s’ha de considerar com un prec” que “no ha de ser objecte de votació”, tot deixant al lliure albir de l’alcalde l’opció de ser debatut.

En el transcurs del debat que va tenir lloc, el portaveu d’Iniciativa-EPM va referir-se a l’informe o dictamen emès per la Secretaria dient que aquest “es preceptiu i d’obligat compliment que estigui a disposició dels regidors/es amb la documentació que ha de servir de base per a discutir en el Ple”, en referència al fet de que els regidors/es no havien pogut consultar l’esmentat informe i puntualitzant el fet de que “hi ha un incompliment flagrant de la Llei”. Va aprofitar per demanar públicament còpia del mateix que, en paraules de l’alcalde, els serà lliurat si ho sol·liciten per escrit. Sobre el contingut de la moció que havien d’haver sotmès a l’aprovació del Plenari, va dir “no direm absolutament res de la moció per que vostès això no ho volen discutir com un Ple extraordinari” i “dona la sensació que vostès no volen debatre en el ple aquest tema, ves a saber per que. Cadascú es pot pensar el que vulgui, nosaltres ja ho tenim clar”. Va tornar a referir-se a l’informe de la Secretària tot puntualitzant que malgrat que “no ens agrada” trobaven molt bé que s’hagués emès, però que també “ens sap greu que, en els diferents procediments judicials en marxa, es trobin a faltar els informes que, de manera obligatòria, vostè havia de fer i no ha fet”. Va acabar dient que “buscarem els procediments legals per a que aquest Ple es faci, i no com un prec ni com a preguntes al Ple”.

També el regidor d’ERC va manifestar el seu malestar per la manca de l’informe de secretaria en la documentació dels regidors tot dient “no entenc com no hem tingut constància d’aquest informe” i es referí a la Secretària dient “un informe com aquest no s’improvisa”. Referent al projecte, el regidor d’ERC va manifestar que en opinió seva “l’annex que pertoca no es pas el III si no que es l’annex II”, pel contrari “entenem que les coses no s’estan fent bé i el responsable civil subsidiari es l’Ajuntament”, va dir. També va fer referència a mancances sobre la qüestió d’incendis i insonorització tot dirigint-se a l’equip de govern dient “suposo que això l’equip de govern ho deurà corregir”.

Si vols veure la proposta que Iniciativa-EPM va presentar per aprovació al Ple, prem el botó de més avall:

14 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat es que no he estat capac dacabar de llegir el post...vec que loposicio tambe esta en crisis...simplement dona la sensacio que si es tractes dun altre local del poble amb un altre -a la gran majoria ens importa ben poc- rerefons politic no haguessiu ni anat dofesos pel mon mundial!
Ja que voleu gobernar pel poble deixeumos anar a fer birres ben tranquils!! Aixi no perdrem el temps llegint blogs com aquest o anant a plens extraordinaris que no ho mereixen!! (els costos daquests els haurieu de pagar ja veuries que pocs en farieu)
Bona nit i tapeuvos que fa fred!!

Anònim ha dit...

A l'anòmin de les 20,04.Com ès nota que ets part implicada en l'assumpte,jo en donaria vergonya de que amb aquestes altures diguis que tú et vols pendre una cervesa trànquil a qualsevol lloc,però si tú no has fet mai cervesses trànquil a cap lloc,i menys al poble de Tivissa,si no ès que haguis tingut algún interès personal.

Anònim ha dit...

Hola soc lo primer anonim, quan nomes nhiha un no cal que citis lhora (fas una mica el ridicul). Si! soc part afectada (que no implicada) pq no puc anar a un bar que se que se maten be i amb ganes...cosa que segons on, costa bastant. De cerveses (es una sonora, a la s em refereixo) a Tivissa me nhe fotut unes quantes moltes i les que espero segirme bebent i mes ara que venen les festes.
No crec que siguis mala persona per opinar...pero el tema este es de lo mes ridicul que he vist mai!!
Bones festes tinguis!!

Anònim ha dit...

Sí, serà tot el ridicul que vulguis, però si s'obri no saltis massa i procura aprimar-te, no sigui que no et puguis beure cap més cervesa.

Anònim ha dit...

Ara resulta que tambe sou arquitectes!! sou uns cracks!!

Anònim ha dit...

Cracks, no ser perquè generalises, senzillament és de "cajón", com es possible que et demanin tantes i tantes coses per a segons qui i tant poques per segons uns altres. Que la normativa no és igual per a tots? NO soc arquitecte però tonto tampoc.

Anònim ha dit...

que has volgut obrir algun local ultimament o que?? fem poble?? o fem poblemes on no nhiha??
no et subestimis, si que ets un crack!! amb la gent com tu Tivissa endavant!!!!

Anònim ha dit...

si fem poble fem-lo per a tots no només pels que porten l´etiqueta no sé si m´entens... La llei i la normativa per a tots igual siguis verd, roig, negre o blau....
Si el local ho té tot correcte que obri avui mateix, sino que romangui tancat tant temps com faci falta per tenir-ho tot al dia. No ho veus igual que jo??

Anònim ha dit...

felicitats a la oposisió del ayuntament que tenim, es vergonyos de la manera que es comporta aquet ayuntament,aixó es fer poble?
ja ni ha prou de anar pagant els fovors, que el poble som tots, no domes els cuatre espavilats,i els altres que es fotin, no.
així com ahir a la nit ja es l'hora que per fi sels aturi els peus xapo oposició, per vosaltres, os fant suar pero emb pensó que al final valdran la pena aquets esforssos, molts mals de cap i moltes hores perdudes.
estic amb vosaltres, no pareu, si os plau, endevant i a la lluita.

Anònim ha dit...

Anònim anterior em solidaritzo amb tu, dono ànims també a l'oposició, no perquè són qui són, sinó perquè són les persones que actualment estan en l'oposició i veig que tant important és governa, com fiscalitzar les tasques de govern en el qual em donat la confiança. Senyors no es poden fer les coses por mis.... i el més trist de tot això és qui si hi hagués una oposició laic, lo que arribarien afer tota aquesta gent, que amb la seva demagògia barata ens han enredat d'allò més. I pel tema que ens ocupa aquest article, QUE SE'LS HI VEU EL PLUMEROOOOOOOOOOOO.

Anònim ha dit...

lo tema del bar del patronat lo tenia l'alcalde a MIS FAVORITOS juntament amb tota la llista de favors, ¿qui es que ha d'agafar lo bar? ¿va a la seua llista? ¿com es que li dona a l'obra un anex que no li correspon? ¿qui fa les obres de reforma? ¿estan subcontractats? ¿per qui? ¿Coinsidixo amb l'anonim del dia 5/12/08 9:33, si u te tot correcte que obri ara mateix i si no que romangui tancat fins que no tingui tots els permisos i no los que li dona l'ajuntament si no los que li pertoquen legalment, com qualsevol hijo de vecino (u de algunos vecinos, per que alguns u som mes que uns altres).
Per cert per a crack l'equip de govern que es pasa la llei pel mateix puesto que l'exministre Cañete i pera crack l'arquitecte ques deu pensar que lo personal es tonto. i despues de tot aixo intenteu disfrasau amb lo tema de que si es tractes d'un altre local aixo no passaria i que tot te un rerefons politic. QUE SEUS A VIST LA LLAUNAAAAA!!

Anònim ha dit...

¿qui es que ha d'agafar lo bar? ¿va a la seua llista?
i tu dius que se mos veu lo llauto?!
jajajaja!!!
Passeuho be este pont pq tanta rabia acumulada no pot ser bona!!

Anònim ha dit...

Anònim anterior si està és la teva resposta, a les dues primeres preguntes que et fas, la contesta és SI i SI. Per un altre costa jo no veig ràbia per cap lloc, solament la teva per no deixar-te fer el que et dona la gana. No solament set veu el plumero, la llauna, la poca .... i el nas tant enorme de pinoxo.

Anònim ha dit...

PER A L'ÈLIA, DE LES TEVES AMIGUES(no et direm qui som ho hauràs d'esbrinar tu!!!)
Primer de tot: Hola com va!!! A nosaltres molt Bé. Ara et donarem unes pistes de qui som: una de nosaltres és morena, i l'altra rossa. Demà ens veurem al cole, a veure si ens pilles!!!
Adeu i petons!!!!!!!!!!!!!!!

De les wapes.