Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

13 de juliol del 2008

Recursos de reposició

EIN???? La qüestió té relació amb l’afer del solar del C/ Sol, 15 propietat de la Promotora Onviure Habitatges de Qualitat, S.L. quan l’Ajutament va declarar l’estat de ruïna econòmica parcial les parets que sustenten una terrassa que sobrevola l’esmenta’t solar i que manté en discòrdia a la Promotora, el veí afectat i l’Ajuntament. El fet es que, l’Ajuntament requereix al veí afectat per a que enderroqui o rehabiliti les parets de la terrassa, reconeixent-lo com a propietari. El propietari de la terrassa no s’ho reconeix de les parets que la sustenten, si no només de la terrassa i la Promotora no considera propietari al veí afectat ni de les parets ni de la terrassa i a més al·lega que la ruïna econòmica parcial declarada per l’Ajuntament ho ha de ser total. Així s’aprovaren, en el Plenari del dia 30/06/2008, en punt separats, sengles recursos de reposició presentats per la Promotora i el veí afectat. Els recursos s’aprovaren amb els vots a favor de l’equip de govern de CIU, les abstencions d’AISA-FIC i ERC i els vots en contra d’Iniciativa-EPM.

Les frases:

Iniciativa-EPM: “nosaltres ja varem anunciar el que podia passar i no ens varem equivocar de res. Vostès sabran el que fan, vostès governen i vostès fan les coses de la manera que les fan” (...) “un Ajuntament no ha de donar la mateixa propietat a dos persones diferents” (...) “Vistos els primers recursos, denotem que l’Ajuntament va donar llicencia d’enderroc de la terrassa a l’empresa Onviure i després reconeixen un altre propietari” (...) “es fan les coses com es fan i així ens trobem

ERC: “molt ens temem que això acabarà amb un contenciós a l’Ajuntament” (...) “entenem aquí que l’equip de govern s’ha vist arrossegat a una situació per un informe no massa adequat de la Tècnica municipal”.

CIU: “No només ens ho temem que hi haurà un contenciós, n’estem seguríssims des del primer dia, seguríssims. Per que aquí hi haurà una de les dos parts que la proposta que faci l’Ajuntament no li agradarà i, per tant, la pròxima vegada estem segurs que posarà un contenciós administratiu, seguríssims.”

Per saber més: