Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

23 de maig del 2008

Donde dije digo, hago Diego.

“El que es fa avui es demanar una reserva de freqüència la qual cosa, per aquest Ajuntament, no te cap cost. El dia que es decideixi posar en marxa o crear l’emissora municipal, s’haurà de tornar a sotmetre en aquest Ple i, per tant, serà aquell el moment per a retre comptes sobre aquest tema. (...) Una cosa no tes a veure amb l’altra, l’únic que estem fent avui es reservar un número. Aquest número pot estar reservat anys i panys i, al moment que es faci la sol·licitud pròpiament dita, s’haurà d’aportar tota aquesta documentació.” (J. Jardí dixit, alcalde)

"Es una sol·licitud de reserva de freqüència, no una sol·licitud de llicència." (M. Paniagua dixit, regidora de l’equip de govern).

"L’únic que estem demanant es una reserva de radiofreqüència, més endavant si els pressupostos i si el Ple ho creu convenient s’haurà de parlar de gestions, s’haurà de parlar de programació, s’haurà de parlar de costos, s’haurà de parlar d’altres coses. Avui estem parlant, només, de que hi hagi un número que sigui per on pugui circular les emissions de la futura emissora municipal de Tivissa. (...) Avui demanem un número, que serà el 107, el 108 o el cent no se que... i, un dia, esperem que el pressupost de l’Ajuntament permeti fer el debat de tot l’altre." (S. Samarra dixit, regidor de l’equip de govern).

D’aquesta manera, l’equip de govern de CIU de l’Ajuntament de Tivissa afirma i reafirma unes coses un dia i, a posteriori, en fa unes altres de facto.

Així ho posava en evidencia el grup municipal d’Iniciativa-EPM amb les preguntes realitzades a l’equip de govern en el Ple del mes de març:

"Per que en el Ple diuen unes coses i després en fan unes altres? Quin interès tenen en no informar de la veritat als grups de l’oposició?"

En el Plenari celebrat el mes de setembre de 2007 es va aprovar, amb els vots a favor de CIU i AISA-FIC i les abstencions d’Iniciativa-EPM i ERC, sol·licitar al Centre de Telecomunicacions de Catalunya una freqüència per una emissora de ràdio municipal. Els grups d’Iniciativa-EPM i ERC manifestaren que, malgrat estar d’acord amb la creació d’una emissora municipal, no podien recolzar a l’equip de govern pel fet de que no acompanyaven la proposta amb un projecte definit com es el plànol d’ubicació del centre emissor, memòria de programació, finançament, gestió del servei, etc. tal i com constava a l’informe de secretaria. Va ser llavors quan, tant l’alcalde com dos regidors/es de CIU, van repetir fins la sacietat que només sol·licitaven una reserva de radiofreqüència amb el que la documentació no és requeria i que, aquesta, seria tractada i debatuda en un proper Ple.

El fet, però, es que Iniciativa-EPM va posar de manifest de que l’alcalde tramità el mes de desembre del 2007, només dos mesos després, tota la documentació que tant havien reiterat que no es requeria. Així enviava a la Direcció General de Comunicació i Serveis Audiovisuals plànols d’ubicació del centre emissor, memòria explicativa amb la programació, les previsions de finançament, forma de gestió del servei, etc.

El 28 de setembre de 2007, “donde dije digo ...”:Primeria del mes de desembre de 2007, “... hago Diego”:Per saber més:

6 comentaris:

Anònim ha dit...

i t'astranya aquet comportament Amable?

Anònim ha dit...

voldria que sabesiu una cosa, cuan les eleccions es va dir o prometre que es posaria internet GRATUIT, ve a Tivissa ja el teniu. perque a la SERRA no, Amable perque no ho esbrines, he escrit dos mails al Sr Alcalde i no ha sigut capaç de dirme res, creiu que es normal ja se que no pero estic emprenyat. amable mira a veure que en treus gracies macu

Anònim ha dit...

desde que mana CiU s'ha posat internet i s'està gestionant una emissora municipal, cosa que no vau fer mai quan vau governar, i ara l'únic que feu es buscar tres peus al gat per desprestigiar aquests projectes amb tecnicismes com que no sabeu la programació que tindrà aquesta emisora...

Anònim ha dit...

molt be sr anonim de les 20.42
pero no en dius si tenin dret a tenir internet o no. manda cojones faig una pregunta i carreges contra mi, a mes no sps ni soc de ciu jo men laegro que es fagin moltes coses pero per a tots el spobles te enteras enteradillo

nomes vull saber si es posara a la SErra aaaaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

molt be sr anonim de les 20.42
pero no en dius si tenin dret a tenir internet o no. manda cojones faig una pregunta i carreges contra mi, a mes no sps ni soc de ciu jo men laegro que es fagin moltes coses pero per a tots el spobles te enteras enteradillo

nomes vull saber si es posara a la SErra aaaaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

Home Serrano, a Tivissa nomes fot un mes que comença a funcionar com Déu mana!! Tingues paciència que tot arriba, tard però arriba!