Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

17 de març del 2007

Escolta RadioChango

Que és RadioChango?

A finals de l’any 2000, tres persones decideixen crear un pàgina web perquè volen compartir amb més gent la seva afecció per la música “mestissa”… aquesta barreja de ritmes que no tenen fronteres i que criden contra les injustícies del món.

Després de sis anys i molts esforços, www.radiochango.com s’ha convertit en un portal musical de referència per aquest gènere musical amb més de 600.000 pàgines visitades al mes en 5 idiomes.Afincats a Barcelona, ciutat en contínua evolució musical, a mesura que l’experiència ha anat creixent també s’han anat multiplicant les activitats desenvolupades.

Per escoltar-la clika el seu logo de la barra lateral del bloc i t’hi portarà. Després, tu mateix, espavile’t una mica i ves-te bellugant per la seva pàgina web on hi veuràs un gif animat amb el mateix “geto” que du en el seu logo. Clika al seu damunt, endolla els altaveus i prepare’t per escoltar RADIOCHANGO!!

Prèviament hauràs de tenir instal·lat el RealPlayer. Però si no el tens, prem sobre la icona de RealPlayer que es veu en la finestra que se’t ha obert i descarregue’t la versió apropiada pel teu sistema operatiu.

1 comentaris:

RadioChango ha dit...

Moltes gràcies!