Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

14 de març del 2007

Enllaços trencats

Segons he pogut sentir aquest matí per la radio i desprès llegir al diari El País, la cadena Fox ha presentat una demanda contra el portal d’intercanvi de videos YouTube per permetre que els seus usuaris publiquessin continguts de la seva propietat sense permís i li exigeix la retirada de més de 100.000 vídeos.

No sé si aquest és el motiu (però m'ho imagino) de que dos dels enllaços de l’apartat “Vídeos sobre l’especulació urbanística” del bloc estiguin trencats o, millor dit, que enllacen correctament però no et mostren el vídeo. En el seu lloc apareix un missatge que diu quelcom similar a que “aquest vídeo ha estat eliminat per violar les condicions d’ús” (suposo que deu ser que tenen por de que d’altres és sumin a les demandes).

Us demano disculpes i tant bon punt tingui un rato els reemplaçaré per d’altres (la xarxa és molt gran) o, si no hi ha altre remei, els eliminaré.