Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

23 d’abril del 2009

Associació Amigues i Amics de la UNESCO de Tortosa, vota el seu projecte

Amigues i Amics de la UNESCO de TortosaL’ONG Associació d’Amigues i Amics de la UNESCO de Tortosa fou creada l’any 1990 per persones de l’entorn de l’exdirector general de la UNESCO, Federico Mayor Zaragoza. En l’actualitat està formada per persones procedents de diversos països i poblacions de les Terres de l’Ebre amb l’objectiu de donar a conèixer els ideals i programes de la UNESCO i promoure activitats relacionades amb els objectius i campanyes de l’organització, tal i com ha vingut fent en els darrers anys amb projectes que tenen a veure amb el diàleg intercultural, l’educació i la cultura de la pau.

L’ONG ha presentat el projecte “La diversitat cultural com a enriquiment” al programa de l’obra social de Caixa Tarragona, “Tu ajudes”, en la recerca de finançament.

El projecte que l’ Associació d’Amigues i Amics de la UNESCO de Tortosa presenta i que compta amb el suport del Centre UNESCO de Catalunya, de la càtedra UNESCO de la URV, del campus de la URV a les Terres de l’Ebre, de la Cambra de Comerç i del pròpi Mayor Zaragoza, pretén:

- Afrontar un dels grans reptes actuals: la integració de la diversitat cultural mantenint la nostra identitat.

- Conèixer les cultures del món mitjançant el legat de Federico Mayor Zaragoza (més de 13.000 peces – llibres, documents, obres d’art, objectes artístics – procedents de països de tot el món que F. Mayor Zaragoza visità essent director general de la UNESCO i que cedí a la Cambra de Comerç de Tortosa) relacionant-lo amb l’actual diversitat cultural de Tortosa, les Terres de l’Ebre i Catalunya.

- Fotografiar i editar un vídeo del fons F. Mayor Zaragoza, per difondre’l i elaborar-ne materials didàctics.

- Organitzar el Premi Federico Mayor Zaragoza. Concurs de bones experiències de convivència entre cultures per evidenciar les aportacions positives que l’intercanvi entre persones de diferents ètnies aporta al nostre país, potenciant nous models de convivència plural.

Si vols votar pel projecte, pots fer-ho entrant a la pàgina web de Caixa Tarragona i utilitzant el cercador de la web, introduint-t’hi el nom del projecte (La diversitat cultural com enriquiment). També pots fer-ho mitjançant el caixer automàtic, introduint-t’hi el codi de votació que és el 454.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

a vore si poses algo de lo del gendrissim!!!
si mai nhavia dubtat no mereixeu res de res!!!

Unknown ha dit...

Ei!! Amable, perdona pero estic fent probes!!