Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

4 d’abril del 2008

L’Ajuntament de Tivissa s’adhereix a la Asociación Nacional de Municipios con Instalaciones de Energías Renovables.

Així quedava aprovada l’adhesió i el nomenament de l’alcalde com a representant de l’Ajuntament a l’Associació amb els vots a favor de CIU i d’AISA-FIC i l’abstenció d’Iniciativa-EPM (el regidor d’ERC va excusar la seva presencia).

La proposta d’adhesió formulada pel grup de govern de CIU es fonamenta amb la decisió d’aquests de la instal·lació de parcs eòlics al terme municipal i de la instal·lació del parc fotovoltaic al “Castellet de l’Esteve” que es va aprovar el passat Ple de la corporació i del que donarà inici properament el concurs públic per la concessió administrativa de la seva instal·lació.

L’Associació, amb seu a Madrid i que està encara en tràmits de legalitzar-se, te per objectiu l’assessorament dels Ajuntaments que compten amb la presencia d’instal·lacions d’energies renovables dins el seu municipi.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Iniciativa-EPM pq es va abstenir? No esteu d'acord ni amb això? Pot ser que mos ho fem mirar una mica! Ni fer ni deixa fer!! Quin gran lema!!!

Anònim ha dit...

Quin gran lema o quina gran excusa més gastada que sempre poseu per no fer res.

Anònim ha dit...

per adherir-te a una associació has de saber quina associació és, què fan, ventatges,... jo si no tingués la informació tampoc m'hi adheriria...

ja és curiós que persones tant "crítiques" com les que es passen per aquest blog, sense tenir la informació, ho trobin tot tant bé...i el que diu o fa iniciativa tot tant malament...igual que la memòria, la crítica també la tenen selectiva...

en resposta a un post de l'altre dia. per què no graves els plens, et fas un blog i penges els trossos que tu vulguis? així podràs parlar dels temes que tu vulguis i dir que l'alcalde no menteix, que els regidors fan la seva feina i....ELS NENS VENEN DE PARÍS!el que vulguis!


gràcies amable per informar-nos dels plens als que no podem anar-hi.

Anònim ha dit...

sí, gràcies per fer-ho desinformant-nos!!