Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

8 d’abril del 2008

L’Ajuntament de Tivissa no paga les quotes de la Seguretat Social

Paga que es gata No paga les quotes de la Seguretat Social per no tenir donada d’alta una treballadora municipal. Així, a preguntes fetes pel grup municipal d’Iniciativa-EPM en el punt de precs i preguntes de l’ordre del dia del Plenari del dia 31 de març, vam poder assabentar-nos de que l’equip de govern de CIU de l’Ajuntament de Tivissa te una treballadora sense estar afiliada a la Seguretat Social i, conseqüentment, no li cotitza les quotes a aquesta. Així, l’Ajuntament té un descobert a la Seguretat Social corresponent a l’arquitecta municipal des de l’1/08/2003 fins al 31/07/2007 per un import total del deute de més de 26.000 € que tindria un recàrrec per no haver cotitzat en el plaç corresponent de més de 5.000 €, el que representa que l’Ajuntament haurà de fer efectiu un muntant de 31.487 € en concepte de deute amb la Seguretat Social.

Però si el fet d’haver de fer efectiva aquesta important quantitat per tenir durant pràcticament quatre anys a una treballadora sense donar-la d’alta a la Seguretat Social no es suficient, la Inspección de Trabajo y Seguridad Social ha aixecat un Acta d’Infracció per una falta greu en matèria de Seguretat Social condemnant a l’Ajuntament a pagar una multa de 1.500 €.

També vam poder saber que, segons manifesten la Sra. Secretaria de l’Ajuntament i l’arquitecta municipal en compareixença davant de la Inspecció de la S.S., l’arquitecta només treballa a l’Ajuntament una tarda a la setmana pel que rep una remuneració de 1.868 € mensuals.

Déu n’hi do!!


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment estem davant d’un fet molt greu, aixó es algo mes que mala gestió per que 4 anys sense cotizar a la Seguritat Social son molts anys per que ni l’ajuntament ni la traballadora s’en donin conte a no ser que existigues alguna mena d’acord per treballar de marron. Per un altre costat cobrar 1800 euros al mes per domes treballar una sola tarde a la setmana hem sembla una verdadera exageració i si no feu numeros i veureu que mes o menos hauria de cobrar 9000 euros al mes si treballes a jornada complerta. Jo no tinc carrera universitaria pero aquet teballador cobra el que jo en dos mesos i treballo 168 hores mensuals davant de les 4 tardes. A no ser que el que van dir davant de la inspeccio de traball estes inventat per salvar els mobles. De totes maneres no h veig gens clar. Algu te alguna teoria?

Anònim ha dit...

Embusterés, tothom sabem que aquesta senyora treballa més tardes a la setmana. Dos dies sencers segurs i m'atreviria a dir que més.

gallo rojo ha dit...

Cuando empecé ha oír que se pedía el boicot a los Juegos Olímpicos, imaginé que se trataba de los Juegos Olímpicos que se van a celebrar en 2012 en Inglaterra y que era en protesta por su intervención en Irak y Afganistán. Pero me equivoqué. Inglaterra es merecedora de la llama olímpica y pertenece al “mundo libre”. Ahora el problema ya no es la lucha por la paz. La cuestión está en el respeto de los derechos humanos y la vara de medición sobre el grado de cumplimiento de estos derechos se la ha apropiado Occidente.

Anònim ha dit...

Aixo que fem es pura especulació. La Senyora arquitecte municipal cobra el sou que marca la llei o en tot cas l'ajuntament en PLENARI i el seu sou es public, es pot consultar al BOP de Tarragona.
Si us plau deixem de crear dubtes, en coses comprobables empiricament. Que si no us podeu enganxar els dits.

Pau a tothom.

Anònim ha dit...

Sense comentaris, Paco. Jo cotitzo, tu cotitzets, ell cotitja, i d'altres fan lo que els hi dona la gana. Dis-li al teu alcalde que t'ensenyi els papers. De fet no cal perquè amb la seva gran demagògia et vendrà un conte de la caputxeta vermella i colorint colorado este cuento se ha acabado.

Anònim ha dit...

Si, si, busca el seu sou al BOP, si no estava contractada. Si el trobes avisem.

Anònim ha dit...

Que Paco ja t'ha explicat el conte de la Caputxeta Vermella no !!!! La Caputxeta ets tu i ell llop ell.