Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

28 de febrer del 2008

Acte de campanya d'ICV-EUA

Lluís Suñé Solucions justes, lògiques i valentes

Demà divendres dia 29 i a les 20 hores tindrà lloc l’acte de campanya d’ICV-EUA al Casal Cultural amb motiu de les eleccions al Congrès dels Diputats del proper dia 9. Intervindran Lluís Suñé, cap de llista per Tarragona; Amparo Perez, numero 3 de la llista i Jaume Bosch, diputat al parlament de Catalunya.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

oa, oa, oa!
lluís a la moncloa!

Anònim ha dit...

Algú va aprofitar per preguntar-li (com a regidor de medi ambient de Torredembarra),què en pensa de MUNTANYANS II??? És que jo divendres no estava a Tivissa...

Amable Pallisé ha dit...

Benvolgut anònim anterior i del dia 28 a les 18:51 del post “Entrevista a Lluís Suñé”:

Primerament permetem que et digui que el Sr. Lluís Suñé no és regidor de medi ambient. I es així d’ençà de les eleccions municipals del maig de l’any passat, que els 2 regidors de l’ABG (Alternativa Baix Gaià) de Torredembarra estan a l’oposició. La falta de consens va fer que es trenques qualsevol possibilitat d’acord per formar part del nou govern municipal (PSC, ERC i GIT) amb el que van decidir quedar-se a l’oposició.
Dit això, et faig cinc cèntims del que ha estat i és el posicionament de l’ABG de Torredembarra representats pels seus dos regidors/es entre els que es compta L. Suñé.
Muntanyans es una platja natural protegida, de les poques platges verges que queden a Catalunya sense que hi hagin construït cap passeig ni cap apartament i que queda compresa entre els termes municipals del Creixell i Torredembarra i on una promotora anomenada “Vegas de Guadaira” s’ha encarregat de comprar els terrenys per construir uns 550 habitatges als terrenys limítrofs a l’EIN.
L’ABG ha desenvolupat diverses mesures legals per aturar l’esmentat pla parcial (van votar en contra de l’aprovació del pla parcial el juliol de 2004; el 7 de març de 2005 van votar a favor del manifest de la Comissió Permanent del Consell Municipal de Sostenibilitat a favor de recuperar Muntanyans II; el 2 de maig de 2005 van demanar per carta a la Generalitat que es resolgués el cas Muntanyans II; el 26 de juliol de 2005 van demanar al departament de Política Territorial que no prengués cap decisió sobre el cas sense tenir nous informes de l’Agència Catalana de l’Aigua; durant el 2005 i el 2006 van fer diverses reunions amb la conselleria de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya; el 22 de desembre de 2005 van votar a favor de la moció de la Plataforma Salvem els Muntanyans; el 2006 van pressionar, a l’igual que altres partits, per tal que els pressupostos de l’Estat incloguessin una partida per a comprar l’espai; van fer un recurs a l’acord del 8 de juny de
2006 de la Comissió Territorial d’Urbanisme en relació al pla, i altre recurs a l’acord de la Comissió Territorial d’Urbanisme del 20 d’octubre de 2006 publicat el 13 de desembre al DOGC; el juliol de 2006 van presentar una moció al Consell Comarcal, la qual va ser aprovada; van fer la petició –a través de la regidoria- d’ampliar l’EIN dels Muntanyans a la zona verda del pla parcial; el mes de desembre de 2006 van votar en contra de reparcelar el pla parcial; el gener de 2007 es van adherir a la petició impulsada per la Plataforma Salvem Muntanyans de demanar l’ampliació de l’EIN (Espai d’interés Natural) als terrenys afectats; etc.
Darrerament ( crec que el mes passat) s’ha fet públic un informe geològic i hidrològic dut a terme per un perit independent i encarregat pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que conclou que la urbanització Muntanyans II posa en risc un espai d'interès natural i la Plataforma Salvem Muntanyans demanarà al TSJC la suspensió cautelar de les obres.
De totes maneres, si el que realment t'interesa es l'opinió del cap de llista d'ICV-EUA per Tarragona sobre aquest "affaire" i no un altra cosa, sempre pots preguntar-li personalment escribint-li un comentari al seu bloc: http://lluissunye.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Moltes gràcies pel teu comentari Amable i per treurem del meu error, aportant una informació tan exhaustiva que, sincerament, jo desconeixia. Ah! i de pas animo als Tivissans a visitar aquest paratge d'aiguamolls tant singular (algo bo ha tingut el meu comentari, de publicitació d'una zona que segur que molta gent desconeix).

Veig clarament que em mancava informació, ja què jo no podia concebre que si el Sr. Lluís Suñé fos regidor de medi ambient l'ajuntament de Torredembarra no parés els plans dels MUNTANYAS.

Per altra banda i contestan-te a la teva darrera suggerència, dir-te que com a Tivissà a mi m'interessa participar en fòrums de tivissans i opinar dels temes que surten en aquests fòrums, independentment de si tenen a veure amb Tivissa o no.

Finalment, si és un tivissà qui em treu de l'error, doncs molt millor.