Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

12 de juliol del 2007

Ple extraordinari de l’Ajuntament de Tivissa

Escut de la Vila


El proper divendres dia 13 i a les 20 hores és celebrarà a la sala de plens sessió extraordinària del ple de l’Ajuntament amb els següents punts de l’ordre del dia:

  1. Aprovació de l’acta de la sessió constitutiva de la corporació.
  2. Proposta d’aprovació del règim de sessions del ple de la corporació.
  3. Tasques de Govern.
  4. Proposta per l’aprovació de la composició de la Comissió Especial de Comptes.
  5. Proposta de nomenament de representants de la corporació en altres organismes, en els quals ha d’estar representat l’Ajuntament.
  6. Resolució de l’Alcaldia de nomenament dels tinents d’alcalde de l’Ajuntament i membres de la Junta de Govern Local.
  7. Resolució de l’Alcaldia de delegació de competències en la Junta de Govern Local.
  8. Proposta de delegació de competències del Ple en l’Alcaldia i en la Junta de Govern Local.
  9. Proposta de nomenament de tresorer.
  10. Proposta sobre el règim de dedicació dels càrrecs electes.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Amable, gràcies per assabentar-nos de que ja ple i dels punts de l’ordre del dia. Si es possible, t’agrairia de que ens ho comuniquessis mitjançant la teva pagina web.

Anònim ha dit...

Es pot contractar un fill d'un regidor perquè fací cursets de natació?

Lo del bar de festes un escaldol. L'any que be potser tindrem un altre bar i mos tornarà ha tocarà un altre cop, els altres que es fotin.

Anònim ha dit...

Bones, referent a lo del bar de festes proposo que tothom ens portem la nevereta de casa amb totes les begudes o inclús que es munti un bar alternatiu fora de la pista del col•legi, la competència es lo millor per aconseguir un bon preu.

Anònim ha dit...

Si, si ... és una llàstima lo del bar. Cap dels dos partits que el van prometre al de la societat han guanyat les eleccions... i es que no es pot vendre la pell del llop abans de caçar-lo!

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb l'anaonim de les 8:59. Pero posats a fer podriem anar mes alla i monta una petita barra amb surtidor de servesa a l'entrada del colegi, fora del recinte. Que no es legal? i que? que potser u es el que montaran dins el recinte de les escoles?
Faig la proposta de que cadagú fiqui una quantitat o fondo comú i si la cosa dona lloguem barra, sortidor i tot lo que dongui per bidons de birra.

Anònim ha dit...

Però no creieu que això pot crear un precedent perillós? Jo espero i desitjo que la Festa Major de Tivissa es faci d'aquí 4, 8 i 12 anys...

Anònim ha dit...

Per primer cop en la historia de l'Ajuntament de Tivissa, un punt de l'ordre del dia va ser aprovat gracies al vot de qualitat de l'alcalde i degut a l'abstenció de la regidora de la Serra d'Almos. Si amb aixó i sumem que l'alcalde va decidir retirar el punt de l'ordre del dia avans de la seva votació en el que pretenia passar les competencies del ple a la junta de govern, en donem compte de quan feble sira l'actual govern de CIU a Tivissa y la moguda a la que pot arribar-se l'actual legislatura.

Anònim ha dit...

Sí, per primer cop en 28 anys a Tivissa l'equip de govern (sigui d'Iniciativa o de CIU) no podrà aplicar el rodillo.

Anònim ha dit...

anonim de les 10:40 t'agafo la paraula a veure que pasa. Obric un conte de correu per l'ocasió i tots els que vulguin aportar idees sobre el tema que les enviin. Si ja suficien resposta veurem el que podem fer!!
El correu es: privabarata@hotmail.com

Anònim ha dit...

sou una colla de renegats! jajajajaja visca esquerra!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

estos verds ja es poden anar despedin de l'ajut de esquerra. ERC de tivissa o vol!!!!

Anònim ha dit...

Diria que aquests darrers tres missatges enviats per "anònim" (amb insults innecessaris i fora de lloc) no són pas de gent d'Esquerra...
És una mica descarant...
Bé, al menys jo tinc aquesta percepció. No se si algú més la comparteix...

Anònim ha dit...

Que ha passat amb el bar de festes? Que els de fora no ho sabem.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Vist el mal estat dels llençols escrits que hi ha pels balcons i finestres de la vila de Tivissa, i per millorar la imatge degradada que donen, ja que estan bruts, estripats i semblen l'abric d'un "pordiosero"; ofereixo roba de diferents colors i diferentes mides perquè així es puguin renovar i donar una imatge mes digna.
Si esteu interesats truqueu al 678899475

Anim companys, tots junts en sortirem de fer fora als cacics i especuladors = poders facticis de Tivissa