Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

24 de juliol del 2007

Un altre bloc Tivissà


Ahir vaig tenir noticia del naixement d’un altre bloc Tivissà.

És tracta del bloc del Club de Judo de Tivissa que està creat i gestionat pel seu entrenador Xavi López Saladié. El bloc utilitza el gestor de continguts de Blogger i la seva primera entrada data del 4 de maig d’enguany. És a dir, que ja compta amb quasi bé tres mesos de vida.

En ell, Xavi en va explicant tots els esdeveniments de la vida esportiva del Club de Judo de Tivissa, tal com les competicions que té previstes realitzar, els resultats de les realitzades, les classificacions i els reportatges fotogràfics d’aquestes.

Benvinguts a la Blocosfera.

4 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Bé, no he pogut arribr a llegir aquests comentaris anteriors, però ja és trist que fins i tot en aquesta notícia sobre la creació d'un blog per part d'una de les moltes entitats que tenim a Tivissa i que fan del nostre poble un dels més dinàmics en aquest aspecte, hi hagi gent que es dediqui a insultar, menysprear, etc...(la meva interpretació sobre les raons de suprimir-los -els comentaris- és correcta??)

Anònim ha dit...

Que et contesti qui els esborra