Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

30 d’abril del 2007

Presentació de la llista D'Iniciativa-Entesa pel Progrés Municipal

Jordi Guillot “Jo vinc a donar la cara, com a secretari del partit, a comprometre la credibilitat d’ICV a que el Fermí ho farà be i que aquesta candidatura ho faran be, a que confieu amb ells. Nosaltres, com a partit, com a conjunt d’organització nacional, ens comprometem a arriscar la nostra credibilitat darrera d’aquest candidat i d’aquesta candidatura”.

Ahir diumenge va tenir lloc l’acte de presentació de la llista d’Iniciativa-Entesa pel Progrés municipal (I-EPM) amb unes dos-centes persones que van voler assistir a l’esdeveniment i va estar recolzada amb la presencia del Secretari General d’ICV, Jordi Guillot . La llista va ser presentada pel Alcaldable Fermí Pallisé i cadascun dels candidats va fer un parlament on van explicar, bàsicament, els motius que els portaven a presentar-se. Fermí Pallisé, va fer un breu repàs del que han segut aquests quatre anys a l’oposició i va parlar de la situació de l’Ajuntament, “l’Ajuntament no està sa i hi ha projectes prou esfereïdors” va dir i va agrair el suport econòmic rebut dels veïns per poder fer realitat la revista àmfora a traves de la qual “hem intentat divulgar el que passava a l’Ajuntament”. Va acabar dient “no ens presentem “en contra de”, ens presentem pels veïns i les veïnes i ens presentem pel municipi”.

Fermí Pallisé“Hi havia que és pensava que, després de governar vint-i-quatre anys, perdre les eleccions volia dir que me’n anés cap a casa. El meu, el nostre compromís amb els veïns l’hem mantingut. Hem estat quatre anys fent oposició. L’hem fet més be o l’hem fet més malament, però hem estat al lloc que ens corresponia”.

“Com sabeu és la segona vegada que hem presento. Tenia setze anys quan vaig començar a col·laborar amb la Comissió de Cultura, amb la Revista i la Tele i, més tard, amb la Comissió de Joventut.Alba Benedicto En tenia dinou quan, per primera vegada, vaig presentar-me a les eleccions. I en tinc vint- i- tres quan decideixo fer-ho per segona vegada. La il·lusió és la mateixa, per que no pot ser més que la primera vegada. Però l’haver estat treballant colze a colze amb el grup d’Iniciativa-Progrés Municipal m’ha donat una experiència i una perspectiva que ha fet que el meu convenciment fos encara més fort i més sólid” (...) “... perquè crec que és la clau de tota persona que participa en política, escoltar el poble no només per a treballar per ell, si no per a treballar amb ell”.

Joan Pere Vernet“Portem molts anys treballant en el camp municipal i associatiu, el que ens dona un plus de sortida alhora d’entendre i enfocar els esdeveniments. Per lo tant, entenc que la nostra llista és una veritable garantia de futur. Reiterar el meu compromís amb tots i totes que no és altre que el de treballar amb serietat, treballar amb transparència, treballar amb honestedat i treballar amb senzillesa al servei de tots i de totes, defensant el nostre programa electoral que és amb el que crec però mai, mai, en contra de les persones”.

“Sempre he tingut clar que hem d’intervenir d’alguna manera en la presa de decisions que condicionen les nostres vides i la nostra intervenció en l’àmbit més proper és la política municipal” (...) “ÉsAlba Pallisé el moment de que les persones apostin per una política més participativa i més justa i és ara quan jo hem decideixo a actuar localment, de tot cor però amb el cap fred i amb la visió objectiva de que aquest municipi, el nostre, ha d’anar cap a un altra direcció. La política és un dels camins per a poder du a terme els nostres valors, per a poder canviar les coses. Perquè si tots i totes som partícips de les decisions que determinen el nostre futur un altre mon és possible, un altra Tivissa és possible”.

“Jo vaig ser el responsable, la penúltima legislatura, de l’hisenda municipal” (...) “Hi va haver un canvi de govern i és van presentar Joan Borrelluns resultats que considero que no s’adaptaven a la realitat” (...) “És deia que hi havia un endeutament quan les inversions hi son i no és poden considerar endeutament” (...) “Vistes les inversions i vistes les despeses que s’han fet, considero que no s’han aprofitat el suficientment els recursos públics en benefici de la comunitat, del municipi de Tivissa. Per aquests motius he decidit de tornar-me a presentar amb la llista d’Iniciativa, perquè considero que les coses és poden fer de diferent manera i intentar, almenys, que siguin en benefici de la majoria dels ciutadans del municipi”.

“Hem presento a les eleccions per quarta vegada. Aquesta vegada ho faig com si fos la primera, doncs al comparar les actuacions d’aquesta legislatura amb les anteriors, m’ha fet valorar més la Mercè Borderatasca que, juntament amb els meus companys i companyes, vam realitzar”. (...) “No puc evitar fer una especial menció a totes les dones que formem part de la llista, perquè totes tenim un bagatge de molt de temps en el mon associatiu i cultural del poble. No som “dones florero” com deia la cançó, som dones amb força i dones amb decisió. Mai més permetre que ningú hem faci sentir vergonya de dir que soc de Tivissa”.

“Hem presento per que tinc la mateixa il·lusió i ganes de treballar pel meu municipi com si fos el primer dia. Com a Darmosà veia com Joan Josep Duranen un poble petit com el meu no és podien fer moltes coses, però ara, desprès de cinc anys d’haver-me introduït en el mon polític veig que sí, que és poden fer. Gràcies al company Joan Pere, que hem va animar a presentar-me a les últimes eleccions municipals, vaig veure i vaig conèixer un grup de treball, un projecte, una il·lusió en el qual he apostat descaradament”.

“... hem tingut de lluitar pels valors més bàsics, com és el respecte. No podem permetre que ningú, i menys les persones que ens representen, adoptin aquestes actituds prepotents i aquesta manera de procedir”. (...)“He estat al servei de l’Ajuntament de TivissaJoaquima Cedó durant vint anys, per aquest motiu mai m’he involucrat en cap partit polític ni he format part mai d’una candidatura. Ara que aquesta etapa, de moment, m’ha estat vetada tinc l’oportunitat d’estar al vostre servei des d’un altra vessant”.(...)“Hem presento amb Iniciativa-Entesa pel Progrés Municipal amb un conjunt de persones, gent amb experiència de govern, gen jove amb il·lusió i ganes de tirar el municipi endavant. En definitiva, gent amb seriositat, rigurositat i compromís pel i per al poble” (...) “ És possible un altra manera de fer política, i us presentarem un projecte engrescador, renovat i diferent”.

Joan Josep Pentinat“Hem de rebutjar i evitar que els interessos particulars d’uns quants, triomfin a costa del benestar i de l’harmonia social. Tots i totes tenim l’obligació d’aportar el nostre granet de sorra per recuperar els lligams col·lectius que ens identifiquen com a poble. I jo, com un més de vosaltres, aporto el meu gra de sorra formant part d’un projecte que, de ben segur, ho farà possible”.

“Com a persona que visc a Tivissa, que hem sento orgullosa del meu poble i molt Tivissana, voldria que el meu municipi tornés a ser un espai on poder gaudir de la tranquil·litat i la concòrdia que ensDúnia Andreu caracteritzava; on és preocupin per l’entorn natural i paisatgístic que tenim i no per una especulació immobiliària desmesurada; on la transparència política sigui una obligació i no una mera demagògia; on pensar de manera diferent a la del govern no sigui causa de persecució. En definitiva, pertanyo a aquesta llista perquè m’agrada el seu tarannà i hem garanteix els principis més elementals de convivència i benestar pel meu poble”.

Santiago Font“En el meu ànim està ajudar a la candidatura d’Iniciativa-Entesa pel Progrés Municipal a fer que Tivissa torni a ser el poble tranquil i agradable que tots hem conegut, sense tots aquests altibaixos en que ens ha tocat viure en aquests últims quatre anys. Tivissa no és així i jo, ho se”.

“... hem pogut comprovar i patit, en les nostres pròpies carns les vertaderes intencions ocultes de l’actual equip de govern i tensions que romanien ocultes darrere de moltes paraules dintre del programa electoral tals com: participació ciutadana, respecte,Mercè Boquera educació, cordialitat, aconseguir millorar la qualitat de vida, recuperació de les relacions de cordialitat ...” (...) “Som tretze persones ben iguals i, alhora, ben diferents. Homes i dones. Uns més joves, amb il·lusió i empenta, ben preparats i amb les idees molt clares. I d’altres amb la seva maduresa, amb la seva experiència viscuda i adquirida durant els anys de govern anteriors i amb moltes ganes de donar tot el millor per Tivissa, els seus ciutadans i les seves ciutadanes”.

Ricard Cavallé“Vaig en aquesta llista per intentar que el poble de Tivissa torni a ser el que era abans, sense odis, sense rancúnies i que puguem viure en pau. Perquè senyors, companys, en aquest mon només hi estem de passada”.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Collons!!!

Anònim ha dit...

anim que segur que al senyor jordi jardi el podrem posat on es mereix a la oposicio!!!

Anònim ha dit...

on es mereix no es precisament a la oposició pero val mes alli que on esta ara.

Anònim ha dit...

ja se que no es mereix ni la oposició, però jo no caure tan baix ni fare descalificacions personals. No hem posare a la seva altura, els bons modals per davant de tot.

Anònim ha dit...

Desqualificacions personals? La unica cosa que dic és que no es precisament a la oposició on es mereix estar. Desqualificà i posas al nivell del betum es tractar de drogates i alcoholics als regidors de l'oposició i public asisten duran un ple

Anònim ha dit...

Jo vaig votar a Jardi a les altres, i ara no el votaré. Però vosaltres veieu la palla al ull de l’altre i no la biga al vostre.

Amable Pallisé ha dit...

Només voldria dir, respecte als anònims comentaris anteriors sobre les desqualificacions, de que jo, com administrador del Bloc, tinc la responsabilitat de gestionar els comentaris que consideri ofensius, i així ho he vingut fent fins ara. Com ja heu pogut veure, hi ha comentaris esborrats única i senzillament per aquest motiu i així ho continuaré fent. Altra cosa és que qui considera el que son desqualificacions o no soc jo (agradi o no). Per cert us invito a repassar l’últim comentari publicat a l’entrada del dia 6 de desembre.

Anònim ha dit...

soc l´anonim de les desqualificacions, no hem referia al company anonim sino, que jo vo vull caure tan baix com el sr alcalde fent descalificacions personals (jo em referia als plens, amb els plenaris, regidors de l´oposició, i en Fermí en especial) ho sento si se m´ha interpretat malament.

Amable Pallisé ha dit...

OK!!

Anònim ha dit...

TOTHOM TE DRET A VEURE LES COSES DES DE LA SEVA PERSPECTIVA. LA PERSONA QUE HA RECONEGUT HAVER VOTAT AL SENYOR ALCALDE LA PASSADA LEGISLATURA I SE N'HA ADONAT QUE HA SIGUT UNA ERRADA QUE LA PODEM PAGAR TOTS MOLT CARA I QUE CONTINUA PENSANT QUE LA LLISTA D'UPM NO EL CONVENÇ, NOMÉS LI DIRIA QUE SIGUI COHERENT I QUE NO ES QUEDI A CASA QUE VOTI A QUI VULGUI I SI NO LI CONVENÇ CAP LLISTA QUE VOTI EN BLANC PERQUE EL FET DE NO VOTAR SIGNIFICA QUE DONES EL SUPORT A LA LLISTA MES VOTADA I ALHORA DE QUEIXAR-TE NO TENS CAP DRET. FES-HO SI T'ESTIMES EL TEU POBLE

Anònim ha dit...

Si!!! aRA MÉS QUE MAI HEM DE SORTIR AL CARRER A DEMANAR EL QUE VOLEM I A REIVINDICAR EL QUE NO VOLEM!!! ANEM A VOTAR EL 27! ANEM A DIR LA NOSTRA! LA QUE SIGUI! PERO QUE SE'NS ESCOLTI!