Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

29 d’abril del 2007

Mai plou a gust de tothom

missatge de Tivissa.net“Aquest domini està suspès”. Aquest missatge és el que apareix a la pantalla de l’ordinador quan pretens entrar a la pàgina web de l’Ajuntament. Això és així des del divendres dia 27 (almenys jo me’n vaig adonar aquest dia).

L’emissió de la televisió local (TVT) està “encallada” amb una imatge fixa des de ahir dia 28 a les 17 h. (hora en que vaig posar el canal per veure-la). Encara que, val a dir, l’emissió de TVT del passat cap de setmana també va deixar mot que desitjar (per dir-ho suaument), i no parlo ja del contingut de l’emissió, si no de l’organització en quant a horari i emissions.

Ahir a la nit, la pluja (tan necessària i esperada a les nostres terres) va “espatllar” el concert de la Darma i ens vam quedar sense poder delectar-nos amb la seva música. Potser si la segona fase del local de la Societat Obrera hagués estat finalitzada haguéssim pogut fruir del concert però, com diu un amic meu: “es lo que hi ha ...”

Tindran alguna cosa a veure el idus de març? O només és tracta de la deixadesa i la inoperancia a la que ja ens tenen acostumats?

1 comentaris:

Anònim ha dit...

mai plou a gust de tothom!! jeje

com avui man dit "van entrar plovent, un st joan em pareix(que es va tenir que anular, segur que algu te mes memoria que no pas jo)i sortiran PLOVENT, sense la Darma i amb molts de nosaltres recordant-nos del local de la societat.
Han tingut molta sort totes les festes d´aquests anys pero cada dia no es diumenge i a la llarga es paga i ells ho pagaran.
En quan la TV i la WEB ara van massa de cul per preocupar-se de la web i la tv tenen massa problems!!.

salut!!