Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

19 de novembre del 2006

Reportatge de Canal Sur sobre Los Merinos


La Televisió Autonòmica Andalusa, Canal Sur, va emetre ahir a la nit el programa Los Reporteros. Aquests cop, Los Reporteros, van emetre un reportatge sobre la polèmica urbanística que viuen el veïns de la serra de Màlaga per la construcció del macrocomplex urbanístic de Los Merinos. Projecte que, malgrat la distancia geogràfica que ens separa, no ens queda tant lluny pel fet de que la revista digital El Observador donava a conèixer fa uns dies la participació de l’Alcalde d’Amposta al consell d’administració de la promotora, fet del que s’han fet eco diferents mitjans de comunicació del territori i d’arreu del país. Tampoc ens queda tant lluny si tenim en compte l’afectació sobre el territori i les persones que i viuen que produeix aquest tipus de desenvolupament i el projecte que sembla a ser es vol desenvolupar al nostre poble sota els auspicis de l’Ajuntament.

Però què és en realitat Los Merinos, i com afecta el projecte als veïns d'un dels pobles més petits d'Andalusia? Això és el que ha intentat respondre el treball de Los Reporteros. Dir que el programa Los Reporteros acumula mes de 30 premis estatals i internacionals i que en varies ocasions, tots els grups polítics del Parlamento de Andalucia han destacat la seva tasca com a model de televisió pública.

Podeu veure el reportatge clicant els enllaços de més avall:

Primera part del reportatge sobre Los Merinos.
Segona part del reportatge sobre Los Merinos.