Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

7 de novembre del 2006

GOVERN D'ENTESA


Segons he pogut llegir, membres destacats de CIU a les Terres de l’Ebre van encetar el passat dia 5 una campanya enviant missatges via mòbil (SMS). Als missatges s’hi podia llegir “Montilla Presidente, Catalunya independiente” en to sorneguer i en la línia que Durant i Lleida utilitzà de manera irònica per referir-se a la situació dels votants d’ERC desprès que aquest partit pactés amb PSC i amb ICV-EUiA per formar el Tripartit.

Sembla a ser que a CIU li passaran una bona factura de mòbil, doncs sense anar més lluny, membres no tant destacats (ni de bon tros) de CIU de Tivissa també anaven enviant missatges SMS a la gent del poble el dia del seu míting electoral i que venia a dir quelcom semblant a: “Veniu al Casal, necessitem omplir-lo”.

Be, de tot això se’n pot extreure el fet de que tant abans com desprès els Convergents estaven i continuen estan molt nerviosos. Per por de no treure els resultats esperats primer i per no assumir el resultat electoral després.

Jo només voldria deixar constància de les xifres, a l’estil que en el seu dia recordo que va fer el “nostre” alcalde (quan encara era un “aprenent de bruixot”) a la llavors Revista Tivissa:

Forces d’esquerra:

PSC + ERC + ICV-EUiA = 70 escons

Forces de dreta:

CIU + PP = 62 escons (si volen li poden sumar els 3 escons de Ciutadans-Partido de la Ciudadania)

Per tant i matemàticament tenim:

esquerradreta = REEDICIÓ DEL TRIPARTIT

Ho lamento senyors de CIU, però aquesta es la grandesa de la democràcia.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Si Senyor!! Jo tambe m'en recordo de l'escrit de Jardi a la Revista. Hem passat de tenir una Revista que era una porta oberta a les diferents opinions dels que hi vulguesen escriure a veure com es mutila la nostra llibertat d'expressió també a la Revista. Ja es van preocupar de fer-la de tota la redacció al inici de la legislatura i amb l'anterior Regidora de Cultura.