Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

28 d’octubre del 2006

AUTONOMIQUES 2006

CAMPANYA CONTRA LA PRECARIETAT DE JOVES D'ESQUERRA VERDA A PORT AVENTURA
Alba Benedicto, candidata jove pel Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre per ICV-EUiA i Daniel Pi, cap de llista per Tarragona de la coalició, van participar ahir en l'acció directa que sota el títol "La precarietat ens mata". Per un habitatge i una feina digna", les joventuts d'Iniciativa per Catalunya Verds van fer pel matí a Port Aventura.
Els joves ecosocialistes demanen la creació d'un Pacte Nacional per l'Emancipació, un document format per 95 propostes que donaria resposta als greus problemes econòmics que viuen actualment els joves catalans. En matèria d'habitatge, Alba Benedicto aposta per "polítiques públiques allunyades de l'última proposta anunciada per CiU de pagar el 30 per cent del cost de l'habitatge a parelles joves".En aquest sentit, els Joves d'Iniciativa també defensen que seria necessari que el 50 per cent del sòl que s'utilitza per a construccions fos dedicat a habitatge públic i l'altra meitat a promocions privades. Actualment segons la Llei d'Urbanisme es destina només el 30 per cent de sòl a habitatges socials.