Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

25 d’octubre del 2006

ACTE PUBLIC D’INICIATIVA PER CATALUNYA VERDS – EUiA

Ahir dimarts, va tenir lloc l’acte de campanya electoral al Casal Cultural. Van intervenir Jordi Guillot i Jaume Forcadell i va presentar l’acte l’Alba Benedicto, excusant la presencia del cap de llista Daniel Pi que, per problemes d’agenda, no hi va poder assistir.
L’Alba Benedicto va fer la presentació de l’acte remarcant que ens trobem davant d’unes eleccions essencialment ideològiques, doncs és una qüestió de prioritzar polítiques on l’objectiu siguin les persones o bé de tornar al passat. També va expressar la necessitat de que les forces polítiques d’esquerres continuïn treballant per la modernització de Catalunya, modernització que “només es pot aconseguir fent un gir cap a l’esquerra, cap a la dreta NO!”
Seguidament va intervenir Jordi Guillot, Senador i Vice-president d’ICV, que va explicar, a grans trets, el programa electoral d’ICV-EUiA.
Per acabar, Jaume Forcadell, número 2 de la llista i President d’ICV a les Terres de l’Ebre, ens va explicar les propostes que té ICV-EUiA per les Terres de l’Ebre. Va parlar, entre d’altres, de potenciar el campus universitari públic de les Terres de l’Ebre; de mobilitat sostenible, transport per a tothom; d’assolir la mitjana europea en despesa en ensenyament; d’una sanitat pública per a tothom; de desplegament de l’Estatut i la creació immediata de les Vegueries; de transparència, participació i solidaritat; de potenciar un model turístic alternatiu i especialitzat; d’atenció a la dependència, tenir cura de les persones; i va fer un especial menció a l’accés a l’habitatge com a prioritat número 1 i de tenir cura del nostre territori reduint la pressió urbanística, acabant amb el ja tòpic camp de golf-macrourbanització.
Va continuar explicant que la nostra coalició millorarà els resultats obtinguts el 2003 i es va comprometre que des de ICV-EUiA “ens comprometem a gestionar amb humilitat i responsabilitat aquest creixement”
Al finalitzar l’acte, com no podia ser d’un altra manera, van acabar demanant el vot a tots els tivissans i tivissanes per ICV-EUiA.