Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

21 de maig del 2011

Dels incompliments de CIU de Tivissa

Busquin les nostres propostes de govern que els vam plantejar ara fa 4 anys i analitzin el nivell de compliment de les mateixes”.

Això es el que diu CIU de Tivissa en el seu programa de govern 2011-2015, tot just com a introducció abans de fer l’exposició de totes les propostes programàtiques amb les que es presenten a aquests comicis.

Doncs bé, ni ha que ho han analitzat i, a més, ho han donat a conèixer.

Si vols veure alguns dels incompliments de CIU de Tivissa, clica la imatge de més avall.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Com poden escriure al Parlem-ne dient que només hi ha tres opcions, la primera depreciant a la candidatura de la Serra d'Almos, la segona votant a ERC que ni tant sols es presenta (si els van dedicar un parlem-ne sencer perquè tots sabéssim que tenen un altre nom); o Iniciativa indistintament afirmant que la única prioritat es impedir el govern de CIU.
Això és el que van fer CIU fa 8 anys sense propostes ni projectes i amb moltes mentires que queden reflectides en els seus programes electorals i que Iniciativa ens n’ha fet memòria.
És indubtable que NOMÉS HI HA UNA OPCIÓ, que dona confiança i coherència. Molta sort al grup d’homes i dones d’INICIATIVA, sou petits però eixerits!!!
Des de les profunditats de Mordor esperem veure la llum...
Aragorn

Anònim ha dit...

Sembla clar que tenen por a perdre el seu preuat tresor: ¿Tivissa? No el poder. Aragorn ja saps que deia aquell "es mio, solo mio ... mi tesoro..."

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Amable, espero felicitar-te demà per la nit perquè a Tivissa hi haurà un nou alcalde. Cap a la victòria!!

Anònim ha dit...

MOLT BÉ INICIATIVA!

Si senyors, sort que algú diu la veritat en aquest poble.
El poble no pot ser tan indiferent davant tanta mentida...

Personatges de CIU) a partir d'ara ni PIU(

Anònim ha dit...

PANORAMIX DIU: Això sembla un còmic d´Asterix i Obelix, on ha Tivissa son els romans i les Gàlies començen més enllà del camí de les planes; tot plegat mes val que ens ho fem mirar, si no el futur serà tant negre com el passat. A les Gàlies encara tenim molta poció màgica....