Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

11 d’agost del 2008

Redactat del Reglament d’ús de les piscines municipals

El Reglament d’ús de les piscines municipals va quedar aprovat amb els vots a favor de CIU, l’abstenció d’AISA-FIC i els vots en contra d’Iniciativa-EPM. El regidor d’ERC va excusar la seva no assistència al Ple.

La proposta d’acord de l’aprovació inicial del Reglament també portava implícit el sotmetre’l a informació pública per un termini de 30 dies a partir de la seva publicació al BOP mitjançant la seva exposició al taulell d’anuncis de l’Ajuntament. Durant aquest transcurs d’exposició pública, hom que ho desitgi pot presentar les al•legacions i reclamacions que consideri oportunes, en cas contrari, quedarà aprovat definitivament.

Si vols veure el reglament clica el botó de més avall:


7 comentaris:

Anònim ha dit...

una pregunta

ara amb aixo de la crisis, els megaprojectes de l alcalde com es faram?

D on treura el cales?

I la gent de fora, que ha invertit, comprant terrenys a tivissa, ara que?


bon dia, es una humilde pregunta.

Anònim ha dit...

Gracies per l'informacio! Ho sento pels alarmistes pero no vec cap redactat escandalos, segurament esta copiat fil per randa de qualsevol piscina del pais, o be traduida de qualsevol piscina d'un pais civilitzat. No se si l'aplicacio es al peu de la lletra, suposo que com totes les lleis del pais es relativa. Em dona la sensacio que simplement es l'idea de canvi que no agrada a ningu!

Anònim ha dit...

amable, acabo de llegir el reglament de les piscines i estic esparverada, que som al temps dels dictadors, o es que verdaderament l'ajuntament necesita diners amb aquestes descomunals multes, aixo ja es el colmo, et juro que no se ha hon arribarem, cuan pugi t'escriure i et dire lo queem va pasar ahi, a l'hora del partit de futbol??????????petonssssssssssssssss

Anònim ha dit...

pero s'ha aplicat alguna sancio economica o simplement es alarmisme social antitot lo que faci l'ajuntament!

Anònim ha dit...

camp de golf + preso =

camp de concentracio d inmigrants, al pur estil italia.

Anònim ha dit...

anònim de 11:20

"suposo que com totes les lleis del pais es relativa"

????

Deu meu! Vaja, quina actitud; som una Republica de Bananas doncs?

Anònim ha dit...

algu controla el nivel bactereologic, la seguretat, etc....

realment la piscina es una obra ben feta?

L obra ben feta te futur a catalunya.