Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

10 de març del 2008

Resultats electorals a Tivissa

Una aclaparadora victòria del PSC-PSOE va tancar la jornada electoral d’ahir a Tivissa. Així, amb una participació del 77,65%, una abstenció del 22,35% i 7 vots nuls i 8 en blanc, s’acabava l’escrutini.

En relació a les eleccions del 2004, el PSC-PSOE aconsegueix un increment de 10,62 punts en percentatge de vot que la converteix en la força més votada i relegant a un segon lloc a CIU malgrat aconseguir un increment del 4,62 punts en percentatge de vot. ERC sofreix una davallada de 12,27 punts, el PP de 3,8 punts i ICV-EUA de 1,4 punts.

També a Tivissa s’ha deixat notat la tònica general imperant a la resta de Catalunya i de l’estat espanyol: la consolidació del bipartidisme i l’opció massiva del vot útil.

Els resultats:


Candidatura Vots % Vàlids
PSC-PSOE 372 34,32
CIU 318 29,34
ERC 148 13,65
PP 127 11,72
ICV-EUA 92 8,49
RC 8 0,74
PACMA 4 0,37
EI 4 0,37
AES 2 0,18
PSD 1 0,09

7 comentaris:

Anònim ha dit...

ja podries treure lo de PSC de davant del PSOE! Crec que la por s'ha apoderat de Catalunya! Simplement alguns han votat en contra del menos dolent!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

els d'icv hem tingut el fre del vot útil però no hem tingut vot de càstic, ara necessitem calma, canvis sense enfrontament i una bona assemblea nacional. herrera, romeva, camats, gomà, cid... poden i han de fer el relleu dels saura, guillot, bosch...sense mala sang, reconeguent que han fet un bon treball i amb unitat mirant endavant. Necessite un revulsiu de projecció i renovació.

Anònim ha dit...

Si, si! Tens tota la rao! Iniciativa a fet uns resultats marabillosos, sobretot a Tivissa, no?

Anònim ha dit...

Home, s'ha de felicitar a ICV, es l'unic partit que com mes vots perd, mes cotxes oficials guanya...

El poble català hauria de fer un monument a:
-Puigcercós: per ell es més important promocionar-se al partit que ser Conseller de Catalunya. Después ens vénen que lo primer es el pais.
-Manuela de Madre: va deixar l'alcaldia per una enfermetat que la impedia exercir, i ara tot el dia surt a les notícies amunt i avall, treballant mes que mai.
-La Mallol: ha deixar de ser la tinenta alcalde de Barcelona per dedicar-se més al partit... aixo si, no s'ho ha deixat del tot, ha passat a ser cinquena tinent alcalde, que es cobra igual i es treballa menys...

BOTIFLERS !!!

Anònim ha dit...

Que us passa als de CIU que esteu emprenyats xq heu perdut un diputat a darrera hora o que? je je. 61.154 vots menys que a les del 2004. BOTIFLERS vosaltres que heu pactat amb qui us ha convingut quan us ha convingut: ara PP ara PSOE. On era llavors Catalunya? Ahh es clar llavors era pel bé de Catalunya. Que es penseu tenir l’exclusiva de la catalanitat? Aquests discurs em sona, es el mateix que el que feien alguns “elementos exaltados” al carrer Genova just desprès de que s’assabentessin dels resultats electorals però en clau catalana, la diferencia es que uns parlen de “romper españa” i vosaltres parleu de trencar Catalunya, igualet igualet

Isidre Lluçà i Casanoves

Anònim ha dit...

Amable: Potser si posesis la comparativa de vot de les de 2004, alguns entendien lo del vot "útil"!(no es la primera vegada que et passa, suposo que informació es poder)
Sidro:Quina mania/necessitat tenen alguns de romper! Ja ho deia aquell, "divide y venceras" i així mos va als catalans! A, com degasta el poder, no?

Anònim ha dit...

Heribert Barrera, president honorífic de ERC: "No us enganyeu, el pacte mes beneficiós per Catalunya, a nivell de infraestructures i inversions, va ser el Pacte del Majestic".

Crec que el senyor Barrera està fora de sospita de ser de CIU i molt menys del PP...