Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

26 d’octubre del 2007

S’aprova una moció d’ERC per rebutjar la possible instal·lació d'un ATC al municipi de Tivissa

Al ple del dia 28 de setembre i amb els vots a favor de tots els regidors/es es va aprovar per majoria absoluta una moció presentada pel regidor d'ERC per rebutjar la possible instal·lació d'un ATC al municipi de Tivissa.

Es la segona vegada que es presenta una moció en aquest sentit. Amb anterioritat, en el ple del 3 d’agost del 2006, ja es va presentar una moció d’ERC mitjançant el regidor dels Independents de La Serra d’Almos que llavors es presentaven sota les sigles d’ADIDELSE però no va prosperar doncs CiU (llavors amb majoria absoluta) va votar en contra.

Aquest cop, el fet rellevant va venir per part de CiU que va votar a favor de la moció argumentant que si en d’altres ocasions havien votat en contra de mocions similars era “per respecte a uns acords de l’AMAC” que, segons ells, els impedien “fer manifestacions sobre la instal·lació al seu terme municipal de l’ATC” i que a hores d’ara “potser ja ens hem esperat prou, hem segut prou respectuosos amb l’acord que es va prendre a l’AMAC”, va manifestar el regidor Sr. Samarra.

Iniciativa-EPM va exposar que ja havien votat a favor quan va presentar la moció el regidor Sr. Casadó d’AISA-FIC (llavors ADIDELSE) durant la passada legislatura, de la mateixa manera que va sol·licitar un ple extraordinari en el seu moment per aquesta qüestió i quan es va votar una moció similar al Consell Comarcal.

AISA-FIC també va ser coherent amb el seu vot doncs, com he dit abans, ja havien presentat una moció similar la passada legislatura, tal i com manifestà la regidora Lourdes Pena.