Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

31 de gener del 2009

Ple extraordinari del 30/01/2009

Escut TivissaEl passat divendres, a les 12 h. del migdia, tenia lloc un Ple extraordinari per prendre dos acords mitjançant els quals es desestimaven dos recursos de reposició presentats pel concessionari de l’equipament turístic. A l’inici de la seva intervenció, el portaveu d’Iniciativa-EPM va demanar que la realització dels Plens no es dugués a terme als matins ja que aquest horari al seu grup “no li ve gens de bé” i remarcant l’absència del regidor d’ERC que no va assistir al Ple.

“Aquestes qüestions en aquest moment no pertoquen”

El primer punt de l’ordre del dia tenia per objecte desestimar el recurs de reposició que va presentar el concessionari contra l’acord de Ple del 5/11/2008, mitjançant el qual se li requerien la devolució de les claus i els comandaments dels aparells d’aire condicionat dels bungalows, així com també prohibir l’entrada de les persones no autoritzades al càmping.

El portaveu d’Iniciativa-EPM va interessar-se per l’actual situació del càmping, del que va preguntar si estava “tancat per ordre la Generalitat per falta de permisos” i si els usuaris dels bungalows hi poden accedir per fer-hi “la vida que hi feien abans”. El regidor de l’equip de govern Sr. Samarra manifestava que el càmping “es tancat des de l’11 de setembre” i que “unes hores al dia durant el cap de setmana” es pot anar “a revisar si la instal·lació esta correcta”. En aquest sentit, el portaveu d’Iniciativa-EPM va preguntar per la reunió mantinguda entre els usuaris dels bungalows i l’Ajuntament, “això que surt per Internet”, va dir, a la qual cosa va rebre la contesta per part de l’alcalde que, argumentant que això no anava a l’ordre del dia, va dir “aquestes qüestions en aquest moment no pertoquen”.

Aquest punt s’aprovà amb els vots favorables de CIU, l’abstenció d’AISA-FIC i els vots en contra de’Iniciativa-EPM.

"Que passarà amb l’equilibri financer entre l’Ajuntament i el concessionari?"

En el segon punt de l’ordre del dia es va sotmetre a votació desestimar el recurs de reposició que el concessionari de l’equipament turístic va presentar contra l’acord de Ple del 4/12/2008 pel qual se li resol el contracte de la concessió.

El portaveu d’Iniciativa-EPM constatava el fet de que, malgrat que l’equip de govern manifesta haver reclamat “reiteradament” i “de manera informal per telèfon” al concessionari la documentació econòmica referent a estat contable de l’equipament, no es fins a l’any 2008 que l’Ajuntament li sol·licita per escrit. Tanmateix, recordava a l’equip de govern que el seu grup, ja li havia sol·licitat consultar la documentació referent a la situació econòmica-financera dels anys 2004-2005, sol·licitud que mai va ser contestada per l’equip de govern. També, sobre l’equilibri financer que segons les clàusules administratives ha de garantir l’Ajuntament i donat que els comptes presentats pel concessionari corresponents al període 2004-2007 eren “de fallida tècnica ja des del primer any”, va preguntar “que passarà amb l’equilibri financer entre l’Ajuntament i el concessionari?”. Davant del fet de que el concessionari al·lega que l’ajuntament l’ha perjudicat i per aquest motiu li demanaria una indemnització per responsabilitat patrimonial, Iniciativa-EPM preguntava si l’Ajuntament li demanaria una indemnització per danys i perjudicis al concessionari, donat que, fins aleshores i tal com s’argumenta en l’informe de la secretària, “l’Ajuntament no ha fet cap valoració dels danys i perjudicis causats pel concessionari” i, a més, “l’Ajuntament haurà d’afrontar les despeses de reconstrucció de la zona de la piscina per poder-la obrir la propera temporada”.

Va acabar recriminant a l’equip de govern el no haver fet us de la potestat que li atorgaven les clàusules administratives en referència a que contemplen “sancions quantioses” pels incompliments del contracte, “si haguessin fet el que tenien de fer, ara no ens trobaríem com ens trobem”, va dir.

Aquest punt s’aprovà amb els vots favorables de CIU, l’abstenció d¡AISA-FIC i els vos en contra d’Iniciativa-EPM.

Per saber més:

- Ple extraordinari del 05 de novembre
- Es resol la concessió de l’equipament turístic

30 comentaris:

Anònim ha dit...

UEL PORTAMVEU DEL GRUP DE CIU DIU QUE NO ENSAB RES DE LA CLAUSULA QUE GARANTEIX LEQUILIBRI FINANÇE AL COCESIONARI¡¡¡ ANEM ARREGLATS¡¡¡

Anònim ha dit...

AIXO NO POT SER, AIXO ES UNA ESTAFA AMB TOTA REGLA, AQUI S'HAN DE DEPURAR RESPONSABILITATS!! QUINA VERGONYA I QUINA PRESA DE PEL A TOTS LOS TIVISSANS!!!!!!

Anònim ha dit...

es-can-da-lo es un escandalo es-can-da-lo es un escandaloooooooo lari lari lo la es-can-da-lo para pa pa ra ra

Anònim ha dit...

ALGU ENPOT EXPLICA QUE ES AIXO DEL EQUILIBRI FINANÇE GRACIES

Anònim ha dit...

hem pareix que es una clausula del contracte que diu que l'ajuntment li ha de garanti al consesionari que si te perdues ell li posa la diferenccia perque no hi perdi

Anònim ha dit...

Menos mal que tenim un advocat al consistori, sinó l'arribem a tindre ..... és advocat o li van regalar el títol ?

Anònim ha dit...

Sort que valtros teniu una psicologa no?? Lo poble no te cap trauma...m'atreviria a dir que valtros encara no l'heu superat!!
Bona nit!!

Anònim ha dit...

Potse la psicòloga funciona i a fet bé la seva feina, perquè que, avui per avui encara no he vist a ningú traumat (molt diferent de dir estant traumats), que més voldrieu. El qui si que he vist i més subint del que voldria, el dubte del procedir de tots els que ens representen. Advocats de pacotilla.........

Anònim ha dit...

millor tindre un advocat que no tindres res de res!! sou una oposicio qeu no inspireu cap confiança!!

Anònim ha dit...

La confiança la tindries que tenir amb la justícia. PERQUÈ CONVINDRIA QUE S'APLIQUES. Per tenir segons quins advocats, millor que et defensis tu sol, perquè sinó solament et queda la "garjola".

Anònim ha dit...

Uff!! m'has tornat a sonar apocaliptic!!! en castella crec que diuen algo aixi com: "perro ladrador poco mordedor!" i ojo que no se us girin les tornes!! La garjola dius...fantasma!! si no hi es un que jo se poc me fa patir!!

Anònim ha dit...

Anònim anterior perquè no heu pogut, perquè no hi ha ressssssssssss.

Anònim ha dit...

no hi ha res!!! quins collons que teniu!!! lo fet de no coneixer la llei no t'eximeix d'acomplirla!! hi ha una cosa que es diu pau social, esta clar que no en teniu ni idea de la manera tan destralera que feu oposicio!! La llastima va ser que no tinguessiu oposicio o una oposicio nula durant tants anys!!

Anònim ha dit...

Si tu pau social li dius no dir res del que passa i fer el mut evident que no hi ha pau social si li dius explicar tots els "Chanchullos" que fan aquests tipos i que no volen que se sapiguin per això us queixeu.
Abans no, es que no hi hagues oposició, que si que n'hi havia però es va quedar mut i no va dir mai res. Com voleu governar si no heu sabut fer oposició. Us heu trobat al govern sense saber absolutament res.

Anònim ha dit...

La pau social senyors la vau trencar valtros quan encara estaveu a l'oposició, amb mentides, amb calunyies, amb futlletons que els anomenaveu Parlem-ne!! que de parlem-ne no en tenien res, i si s'hagués acabat aquí rai. No esteu governan, esteu desgovernan, ens portareu a una fi que malauradament la pagarem tots. Si fer oposició, concretament l'oposició que s'està fent, l'anomenes de fractura social, jo l'anomenaria oposició que no us convé, perquè os està treien els drapes bruts que intenteu blanquejar amb més mentides. Ja ha rebut massa gent per la vostra manera de procedir. PLEGUEU. Tothom cull el que sembrar, valtros recollireu captus.

Anònim ha dit...

Anònim de les 16:07 i de ñes 13:18, et prego que escriguis al teu blog i comencis a dir veritats, sinó el nas té creixerà. Vols dir que no el tens ja massa llarg?

Anònim ha dit...

jajajaja!! m'encanta la gent que es pensa que existeix la veritat absoluta!! mentre hi hagi FP al capdavant espero que resteu a l'oposició molts mes anys!! no tinc blog perque al igual que valtros soc incapas de construir! nomes m'agrada criticar i criticar!! tots porten les mans brutes i els vostres gurus no son menos!! el que em sorpren es que vulguin tornar!! espero que guanyeu les proximes eleccions i torni la vostra pau social!!! (que deu ser la bona) jejejeje!!
Bona nit!!

Anònim ha dit...

L'oposició ereu valtros, ereu nuls com oposició i ara sou nuls per a governar. Je, je, je.

Bona nit

Anònim ha dit...

l'ex alcalde de lo bo que era encara no ha trobat feina?? evidentment que no en fare mofa, prouta pena te/nim.

Anònim ha dit...

Veus com els teus comentaris són per fer mal. Perdona però NO TOCA EL PET AL VEURE. Aneu a sembrar merda en un altre lloc.

Anònim ha dit...

Si tu no votes ells tornen!! que trista es la politica...no crec que els altres siguin millors simplemnt ell no hi es! i me dona la sensacio que es lo que pensa la majoria democraticament elegida del municipi de Tivissa!

Anònim ha dit...

Que potse tu també et lucraves amb el fascinant creixement de Tivissa?, perquè jo ser que molts van votar per la butxaca. És molt trist, però és així, VISCA EL GRAN DICTADOR, el gran EMBUST... I EL GRAN MANIPULADOR que ens està governan, així ho voleu i així ho tenim "elegit democràticament". Pert cert hi havia tres colors més per escollir en les eleccions a part d'aquest, ho és que solament arremeteu contra el que us far més por.

Anònim ha dit...

"VISCA EL GRAN DICTADOR, el gran EMBUST... I EL GRAN MANIPULADOR que ens està governan"

sis anys d'oposició i encara no heu madurat!! suposo que despres de dos decades en politica et deus quedar mig tonto!!

no critico als altres pq, de moment no son opcio per a l'alcaldia de Tivissa, ni ho varen ser en el passat!!

Anònim ha dit...

Tu saps que és ser una persona madura? Tinc els meus dubtes.

Anònim ha dit...

Si, amb aquest ultim comentari que has fet segurament tu tambe...sou tant madurs que ja fa anys que heu caigut de l'arbre i us heu podrit!!

Anònim ha dit...

Això és el que tu voldries. Però et fots.

Anònim ha dit...

si si..."te rebota y te explota"...molt madur!!

Anònim ha dit...

El que us rebotarà serà a valtros i l'explosió serà forta.... mira com van caien les expeculacions arreu

Anònim ha dit...

Especulacions? A que et refereixes al carrer de la caserna (del sogre)o al xalet del cunyat al costat del cuartel de la benemerita?

Anònim ha dit...

Collons tio, amb el teu comentari ara si que veig la ceguera que porteu. De tant cecs que sou no vau poder veure l'ull de vellut del pobre nou que segurament també es va deixa comprar. Ja, ja, ja, sou patètics.