Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

19 de gener del 2009

Tornem a ser noticia per la mala praxi del govern municipal

El diari El Punt es referia ahir a la sentencia del TSJC sobre l’afaire de l’equipament turístic:

Una sentència del TSJC invalida l'acord entre l'Ajuntament de Tivissa i el concessionari del camping

ALBA PORTA. Tivissa

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha dictat una sentència segons la qual s'invalida l'acord municipal i el contracte que l'Ajuntament de Tivissa va signar amb el concessionari del càmping alberg del municipi. Aquesta sentència dictamina que es va establir un «maridatge econòmic» entre el consistori i l'empresa. La sentència arriba després d'un conflicte que s'ha allargat més de quatre anys. El 2004 es va subhastar el càmping i es va firmar un contracte de cinc anys amb l'empresa concessionària. Gairebé un any més tard es va signar un altre contracte per 30 anys, que segons Fermí Pallisé, portaveu del grup Iniciativa-EPM, tenia uns «avantatges per al concessionari que s'extralimitaven». A partir d'aquí, el grup d'Iniciativa va presentar un recurs al jutjat contenciós administratiu de Tarragona, que tot i no deixar esclarida la situació, qualificava d'«anul·lables» l'acord i el contracte entre l'Ajuntament i l'empresa. Però el recurs va anar més enllà i va arribar al TSJC, que ha declarat la nul·litat de l'acord del 2005. Pallisé creu que aquesta sentència es deu a una «sèrie d'irregularitats» per part de l'equip de govern que, segons afirma, «ha passat dels suggeriments i advertiments que hem fet».

UN MARIDATGE DUBTÓS

Per la seua banda, l'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, ha manifestat que no sap ben bé «en quin costat està el maridatge», ja que segons ha explicat, l'equip de govern ha intentat promoure diverses vegades l'expulsió del concessionari, «però Iniciativa sempre hi ha votat en contra». És per això que, segons Jardí, l'equip de govern ha expulsat «sol» l'empresa concessionària. Pel que fa al contracte per 30 anys que es va signar el 2005, Jardí assegura que una de les condicions del contracte estava en diverses contraprestacions per al poble. Com que no es van complir aquestes contraprestacions, com per exemple la construcció d'una piscina climatitzada, l'equip de govern va començar el procés per expulsar el concessionari.

Enmig de tot això, actualment el càmping alberg està tancat. Segons Fermí Pallisé, el tancament l'ha provocat un seguit d'incompliments administratius per part del concessionari.

3 comentaris:

2teixidor ha dit...

Lo temps posa a cadascú al seu lloc.

Anònim ha dit...

com va dir al ple si iniciativa no hagues votat en contra no hagues pogut presentar cap contencios davant del jutjat i ara no tindriem una sentencia que deixa amb lo cul enlaire a tot l'equip de CIU i a l'alcalde que com diu el diari van establir un maridatge economic amb el concesionari.

FORT MOLT FORT FORTISIM!!!!!!

Amable Pallisé ha dit...

Àngel, com diu el poeta Martí i Pol: "L'entreteixit del temps no mostra cap fissura, flueix sempre, ineluctable."