Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

2 de febrer del 2009

Youtube ha caigut!

Des del divendres dia 30, no puc accedir a la pàgina web de Youtube ni visualitzar cap dels seus vídeos inserits a les diferents web’s, sembla ser que ha caigut.

Pel que he anat llegint pels diversos “foros” (meneame, etc) i com expliquen al blog oficial de Google es un problema ocasionat per un error humà que ja han solucionat, malgrat que el problema persisteix en algunes zones.

Malgrat tot, en altres llocs he pogut llegir que la popular web de Youtube no funciona pels clients d’ADSL de Telefònica degut a un problema de rutes a la xarxa de la companyia.
En fi, tota una “jerga” que no comprenc. Haurem d’esperar pacientment a que retorni la normalitat i si no, demanar explicacions a la companyia que, d’altra banda, sembla desconèixer “cualquier tipo de incidencia

2 comentaris:

Amable Pallisé ha dit...

Sembla que estesen esperant que “penjes” el “post” per solucionar el problema. Que ha passat? Per que durant 3 dies no he pogut (i d’altres) accedir a Youtube? Em sembla que aquest serà un misteri que es quedarà sense resoldre, però la qüestió es que ja funciona i la web de Youtube ja es accessible.

Unknown ha dit...

En el cas de YouTube crec que no està relacionat amb el problema que va tenir Google l'altre dia. És un altre tipus de problema i, sembla que afectava a usuaris de Telefónica.