Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

23 de maig del 2007

Tivissa és noticia

Tivissa torna a ser noticia. Aquest cop per la denuncia al seu alcalde, Jordi Jardí, per agredir a un menor d’edat. Així ho publica el Diari de Tarragona i circula per la blogosfera en el bloc Alego de l’Àngel Lluís.

És una llàstima que Tivissa s’hagi de “promocionar” d’aquesta manera. Personalment, i crec que és el sentir de la majoria dels Tivissans/es, hem sento avergonyit de que hàgim de sortir a la premsa per qüestions d’aquesta índole, com si no en tinguéssim prou amb haver de patir aquestes situacions . D’aquesta manera malament podem “donar a conèixer i difondre la imatge del nostre municipi” i aconseguir promocionar el municipi “com a destí turístic i d’aparador de cara enfora dels encants naturals i paisatgístics que ofereix” (segons resa la noticia de la web municipal).

Que deuen pensar dels Tivissans/es en llegir aquest tipus de “promoció” municipal? Que encara estem per civilitzar? Que aquí les coses les arreglem a cops de puny?

En llegir la noticia on la mare del menor “lamenta que des de l’alcaldia no ha rebut cap trucada de disculpa” sento encara més vergonya i no hem queda més remei que demanar-li, des d’aquest espai, disculpes com a veí de Tivissa avergonyit de que el seu alcalde no ho hagi fet. Un alcalde que ho és de tots i que ha tots ens representa, mal que ens pesi a alguns.

Però, ben mirat, no pot demanar disculpes doncs diu que “jo no he pegat a ningú, és mentida”. I a més, atribueix la denuncia a interessos electorals. Altre cop la teoria del complot, altra vegada el contuberni judeomaçònic. La diferència Sr. alcalde és que aquest cop no se’l creu ningú ... ni els “seus”.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

JO SI QUE MEL CREC, I PER SI NO HO SABIEU VA VENIR SUPERMAN I VA PEGAR AL NEN I COM QUE ES SUPERMAN HO VA FER TAN RAPID QUE NINGU HO VA VEURE. QUE US SEMBLA??
POS L´ALCALDE ES CREU LES SEVES PROPIES MENIDES!!!
BUENO SENYORS LECTORS MEN VAI A PASSEJAR AMB ELEKTRA I CATWOMAN, QUE AVUI TINC CITA!!

Anònim ha dit...

Personalment crec que l'actual alcalde no hauria de governar cap dia més el nostre poble, i es més, tampoc hauria d'exercir de mosso d'esquadra. Ja veiem l'agressió que gasta no? El que hem faig creus es que hi hagi a la llista persones tan "catòliques i que tenim per gent de bona fe" i no se'n donin compte del tarannà d'aquest senyor. Si us plau ERC i INICIATIVA pacteu i porteu el poble cap el bon camí. NO VOLEM CAMPS DE GOLF, NI CEMENTIRIS NUCLEARS, NI... VOLEM UN POBLE TRANQUIL ON SIGUI POSSIBLE LA CONVIVÈNCIA. VOLEM LA PISCINA PER L'ESTIU I UN LOCAL PER SI PLOU!!! I NO VOLEM SORTIR AL TELENOTICIES NI A LA PREMSA PER AGRESSIONS O PER AMENACES DE MORT.
VOLEM UN POBLE SA ON NO HI HAGI RENCORS!!!!

MOLTA SORT A LES CANDIDATURES DE ERC I IC-V!!!!

Anònim ha dit...

Mira si es facil el que demanes (el que demanem tots): un poble tranquil, una piscina per banyar-nos a l'estiu com sempre i un local per si plou. És pot demanar algo mes? Tot aixo ja ho teniem fa 4 anys pero com diu l'amable en el un comentari "d'un plumaso" hem tormat al temps dels cacics.

Anònim ha dit...

davant de les agresions que lálcalde va fer a un menor dédat qui es creu encara les que va denuncia ell , les amenaces de mort i tots aquets tinglados que es va monta vers la campanya electoral. de veritat encara sel creu algú ?

Anònim ha dit...

No volem un CAMP DE GOLF per atreure el turisme, amb les muntanyes tant maques que tenim per realitzar activitats molt molt diverses! si de recursos no cal buscar-ne més! i perdoneu, però el TURISME i el CEMENTERI NUCLEAR no són compatibles, o una cosa o l'altra, sinó no hi haurà mercat, anirà a pique! jo aposto per un turisme rural com el nostre territori demana! i sé de què em parlo perquè a mi m'agradaria treballar-hi!! Alba endavant!

Anònim ha dit...

Voldria dir que han arribat a les meves orelles que el sr Jardi esta compran gent perque declarin a favor seu dient que ell no va pegar al xiquet, es una barbarie que es pugi ser aixi, perque no sen va i ens deixa tranquils d'una puñetera vegada, s'en adonat que desde que voste esta al poder ha enfrentat hasta a les propies families diem Basta ja ni ha prou

Anònim ha dit...

QUE MENTIDERS QUE ARRIBEU A SER!!

NO ENTENC ENCARA COM HI POT HAVER GENT QUE ES CREGUI TOT AIXO!!

QUE ELS HI DONEN? O QUE ELS HI DONAVEU??

Anònim ha dit...

MARE MEUA! ON HEM ARRIBAT??!! NO PUC ENTENDRE I M'INDIGNA QUE PUGUEM ARRIBAR EN AQUEST PUNT. ANÒNIM ANTERIOR: HO VA VEURE TANTA GENT, S'HO CREU QUI HO VA VEURE, S'HO CREU EL NOI DE MÓRA QUE VA REBRE, S'HO CREUEN AQUELLS QUE HO HAN SENTIT A DIR DE VEU CERTA PQ NO ELS HI SORPREN PAS TAN, DONS ES UNA ACTITUD BASTANT A FLOR DE PELL DEL SR. ALCALDE! EL QUI NO S'HO CREU O DIU QUE NO HO HA VIST I HI ESTAVA DAVANT, AQUEST SI QUE ESTÀ PERDUT COM A PERSONA... MOLT PERDUT! ON HEM ARRIBAT! MARE MEUA! SI HI HA GENT QUE ACABA DECLARANT QUE NO HO HA VIST... MOS EN TORNAREM A DONAR COMTE DE LES PERSONES VENUDES, FALSES I PERDUDES QUE HI HA A TIVISSA!! MARE MEUA... QUE FORT....