Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

9 de maig del 2007

Enhorabona Sr. Alcalde


El portal municipal Tivissa.net dona la noticia de que l’Ajuntament de Tivissa i TV3 han signat un conveni mitjançant el qual el nostre poble apareixerà de manera assídua al programa “El Temps” de TV3.

Però el que no diu la noticia de Tivissa. net ho diu el Diari de Tarragona d'avui, dia 9 de maig, al peu de la seva pàgina vint-i-cinc. I el que explica és que aquest conveni, pel fet de que TV3 col·loqui una càmera fixa a la nostra població, comporta el pagament de 800 € mensuals per part de l’Ajuntament.

Hem ve a la memòria el passat Ple municipal quan el cap de l’oposició, Fermí Pallisé, li va preguntar al Sr. Alcalde quants convenis havia signat aquest sense passar pel procediment legal d’aprovar-los en el Ple municipal. A lo que el Sr. Alcalde va contestar que cap.

Va ser llavors quan el cap de l’oposició li va constatar el fet de que el juliol de l’any 2003 el Sr. Alcalde, just havia pres possessió del càrrec, havia signat un conveni on pactava la construcció d’un camp de golf amb bungalow’s i d’altres al bell mig de les muntanyes de Tivissa sense passar pel Ple municipal.

Doncs bé, ara ja són dos, que coneguem, que s’han signat sense passar pel Ple.


Enhorabona Sr. Alcalde pel seu tarannà i la seva coherència de no donar el braç a tòrcer i continuar ferm en la seva convicció de persistir en obviar els formalismes legals, les normes, el respecte institucional, l’opinió dels veïns i la consideració cap als Tivissans i Tivissanes. En definitiva, de continuar impertèrrit gestionant l’Ajuntament com si fos de la seva propietat, com si fos el seu feu i vostè en fos el Sr. feudal.

8 comentaris:

2teixidor ha dit...

ho he llegit al diari de Tarragona i m'he quedat distret.
Com es poden pagar 800 euros mensuals per sortir a la tele?
Això promocionarà al poble?
Ha demanat l' opinió dels veïns per n' esta despesa?
Podria sortir la camèra web a Telemasos que són de la seua beta,de ben segur que els convergents de la comarca sabrien quan s'han de posar la "rebeca" per anar d'aplec.

Anònim ha dit...

aquest el que vol es hipotecar el futur del proxim ajuntament i del poble en sencer!! 800euros!!! pero no estava tant endeudat l´ajuntament?? que fot ara amb aquest conveni?? son 9600euros/any!!! si senyor amb dos collons!

Anònim ha dit...

Teixidor, "càmera" va amb accent a la "a" i no a la "e". Sembla mentida que siguis professor, encara que el nivell de la "cleca cultureta" de la Ribera es molt baix, només cal veure la teva web: Fito y los Fitipaldis, barbarismes a dojo i expressions sense sentit com "compromés amb el territori" (¿?¿?).

2teixidor ha dit...

Gràcies Amable.Este personatge amb tanta cultura és "barbarament"parlant un escolanet, al igual que lo que teniu a Tivissa ,del rector que porta més de 28 anys predicant doctrines poc democràtiques en un poble veí vostre de la Ribera Baixa.Per lo vist la gent que donem la cara i signem los escrits los hi fem nosa a tots estos anònims "de cara dobla" i "de la voz de su amo"i que presumeixen de tanta cultura.Tothom sap que escribint amb lo teclat és fàcil equivocar-se.Si només los amoïna la nostra ortografia és una bon senyal ,ja que enlloc de ser MAS cada cop són MENOS.

2teixidor ha dit...

He d'afegir que al meu bloc personal he tingut que suprimir els comentaris anònims, ja que este "fenòmeno" de Móra la Nova que ha escrit lo comentari respecte a "càmera" té la poca dignitat des de l'anonimat de faltar al respecte a companys de ERC de Móra la Nova,de Miravet, de la meua dona , i fins i tot de familiars nostres de Prat de Comte.

Anònim ha dit...

anònim de les 12 PM ja que vas donant lliçons de català t'has equivocat: s'escriu compromès i no pas Compromés.JE JE JE!

Anònim ha dit...

Hola, sóc l'anònim del comentari de l'accent, i et puc jurar i perjurar que no he escrit cap comentari al teu blog, i molt menys ofensiu cap a ningú i, Déu men guard, sobre la teva família. Crec que t'equivoques de persona. Es veu que deuen haver-hi més "escolanets" i alguns no tant educats com jo. Lo d'anònims ofensius a les famílies ho deixo pels tivissans, que ja tenen prou feina. Lo meu té més a veure amb el debat irònic de guant blanc, més que amb anònims "tipo grapo".

Anònim ha dit...

L'unic que sabeu fer es criticar a l'alcalde. Que no teniu mes feina??
Dropos que sou uns dropos!!

Aixo només sa vist a aquest poble per part vostra !!