Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

22 de maig del 2011

Que tinguem sort

"Malgrat la boira cal caminar"



21 comentaris:

Anònim ha dit...

galopa caballo cuatralbo, jinete del pueblo
que la tierra es tuya
A galopar, a galopar, hasta enterrarlos en el mar.

Anònim ha dit...

ÁNIM!!

En cada amanecer hay un vivo poema de esperanza, y, al acostarnos, pensemos que amanecerá.

Aragorn

Anònim ha dit...

L'endema de les eleccions i com em sento: desabuda i enganyada, tantes esperanses que tenia de acabar amb la dictadura que tenim, la meva gran sorpresa, encara guanyen dos regidors, no ja res a fer,pobrets de naltros els que no pensem com ells, quins 4 anys ens esperen.
No ja dret, els dictadors i els que tenen MORRO son els que triunfen a la vida, (no es el que em van ensenyar)com s'han perdut els valors.
No soc de cap partit pero tinc simpatia per el vostre, per la trajectoria que porteu a la vostra esquena, per la lluita que eu portat i no pas per totes les mentides que ens diuen i ens amagen.
Ho dic sense cap vergonya, anims per valtros que jo tambe els necesito.

Anònim ha dit...

86,67% de participacio...sembla que al poble li agrada la dictadura! No podeu fer les matixes llistes any rere any esperant que la gent es repensi que teniu/ieu rao! Per favor cambieu les cares! Les majories absolutes no son bones!! pero per favor cambieu les cares...sang nova!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Roquerol, el problema no es creure en el poble, el problema rau en el fet que aquest poble s’ha deixat endur pel “fum promès” en aquest cas per CIU; i si noi, tot i la gran quantitat d’incompliments de tot el que vàreu prometre, totes les irregularitats que esteu fent i fareu heu tret majoria absoluta!! És increïble, moltes felicitats!! Això si, ara no tindreu l’excusa per no dur a terme projectes, ja veurem el que fareu en aquests 4 anys… El temps us posarà al lloc on estàveu.

Respecte la sang fes-t’ho mirar doncs tota fa la mateixa olor, més aviat si hi veus diferencies es un tema de percepció.

Aragorn

Anònim ha dit...

Aragorn,

no cal parlar ara ja de pals a les rodes...la comarca, la diputació i la Generalitat tenen el mateix color. Ara es podra treballar en pau i no hi haura excuses que valguin d'aqui a 4 anys!
El poble ha parlat clar i català!!
"El temps us posarà al lloc on estàveu" això em temo que es aplicable a tothom! tot el que puja baixa...

Anònim ha dit...

Felicito al partit guanyador, ja teniu el que volieu, fer i desfer al vostre gust sense cap entrebanc.

Ja s'ha acabat de anar als plens,total tot el que fareu ho fareu igual i ara de qui sira la culpa del que no es fasí, no tindreu el cap de turc per culpar.

Estic molt indignada, molt desabuda etc etc.

lo mal es que ara mes que mai no en puc parlar amb ningu (ja no em refio de la gent que menvolta) segurament que dec ser un bitxo estrany de no pensar igual, pero NO ES JUST.

Que es el que ens passa a Tivissa, tots em de pensar igual?

Anònim ha dit...

En primer lloc felicitar a CIU pels seus resultats. Inapelables.
Al contrari ANÒNIMA de les 13.11 (24 de maig). Res d'abaixar els braços i deixar d'anar als plens. I res de "bitxo raro", doncs segons la teva argumentació els bitxos raros fins fa 8 anys eren uns altres. A Tivissa segur que hi ha molts "bitxos raros", però ho són independentment de a qui votin. Com tampoc té res a veure amb l'opció política el fet de ser més o menys obert a acceptar crítiques i admetre opinions diferents a les d'un mateix. D'aquesta FAUNA que pensen que tenen la veritat absoluta n'hi ha per tot arreu.
Ara és el moment de fer una oposició constructiva, que voti SÍ a les propostes de l'equip de govern amb les quals estigui d'acord, que faci propostes pròpies i que continui votant que NO a aquelles propostes que consideri que no són bones pel poble. I a veure quin ús fa l'equip de govern de la majoria absoluta que democràticament han obtingut (no fa falta dir que la cosa està "xunga" i que necessitarem del màxim consens possible en els temes claus).
I que tot això s'expliqui, en primer lloc als plens, però també a través d'altres mitjans, com pot ser aquest CARTIPÀS (com ja he dit en alguna altra intervenció, independentment d'estar més o menys d'acord amb la línia editorial del seu responsable, el considero una eina informativa molt bona. El problema són els usuaris irrespectuosos).
Per on anava? Ah! Sí. [...] ja sigui a través d'aquest CARTIPÀS o d'un altre mitjà, o fins i tot reunions informatives.
Però no entenc per què estàs indignada. Entenc que puguis estar trista, incrèdula, fns i tot decebuda pels resultats. Penso que és poc democràtic estar indignat per uns resultats electorals (és pertinent aquest adjectiu en aquest context?).
Estic bastant d'acord amb l'anònim de les 15.49 (23 de maig). Jo també penso que un canvi al capdavant d'IC-EUiA aniria bé a gairebé tothom. I més quan miro la llista i veig gent preparada.
Igual m'equivoco, però tivissans que en altres circumstàncies no votarien a CIU, els vota per que no volen que el cap de llista d'IC-EUiA torni a l'alcaldia, doncs en les seves 2 darreres legislatures al capdavant de l'equip de govern de l'Ajuntament (1995-2003)no és que destaqués pel seu TALANTE precissament.
Felicitats i ànims a la gent d'ERC, que han millorat els resultats i que si són constants i es mantenen ferms durant aquests 4 propers anys de ben segur que encara els milloraran més en les properes municipals.
Disculpeu la llargada del comentari.

Anònim ha dit...

Vaig poder llegir el comentari del dia 23 de maig a les 22:05 i trobo raonable que l'administrador, amb bon criteri, l'hagi eliminat. Però mirant una entrada anterior m'entra el dubte si les 2 jotes del barret de Chaplin són originals o és qüestió de PHOTOSHOP. Ho dic per que, tal i com l'administrador indica en la benvinguda al CARTIPÀS: "NO PERMETRÉ ELS COMENTARIS QUE ATEMPTIN CONTRA LA DIGNITAT DE LES PERSONES...". Suposo que també fa referència als comentaris "visuals".

Anònim ha dit...

PANORAMIX DIU: Això sembla un còmic d´Asterix i Obelix, on ha Tivissa son els romans i les Gàlies començen més enllà del camí de les planes; tot plegat mes val que ens ho fem mirar, si no el futur serà tant negre com el passat. A les Gàlies encara tenim molta poció màgica....

Amable Pallisé ha dit...

Benvolgut anònim del dia 25 a les 18:57

Les 2 Jotes incrustades en el barret del gran Charlot (per a mi, un dels més grans comediants que ha existit, ja que ha demostrat saber fer tota classe de papers) són un retoc fet per mi amb el photoshop.
El barret amb les 2 jotes i la seva postura arrogant i prepotent davant de, no un, si no varis micròfons que representen tots els canals de comunicació que controla fèrriament, no són més que una caricatura política amb la que pretenc plasmar una realitat de manera irònica i satírica i expressar la meva idea i opinió al voltant d’un fet. I com tota caricatura política, neix com a conseqüència del fet en si mateix. Sense fet no hi ha caricatura.
Amb tot, no veig que el gran Charlot pogués veure afectada la seva dignitat en aquest “comentari visual” com tu l’anomenes. Si és així, algú té una percepció moral molt “particular”. I es què un excés de dignitat pot portar a potenciar excessivament l’orgull propi fins a l’extrem de tenir la sensació de creure’s amb drets exclusius o privilegis particulars.

Anònim ha dit...

Ja es el tercer escrit que poso aqui i continuo DESABUDA, a l'anonim del dia 24 a les 18:58, te recordo que si fins ara totes les cosses que el nostre govern actual e vist que a fet i com s'ha comportat tant amb els plens com fora, la manera de tractar a la gent que no som del seu agrat
(els que no anem a respallar) nomes imaginet el que pot passar ara que encara tenent mes poder.

Jo de veritat estic mol espantada, tot sira valit, tot el que es faci no sira pas pel poble, sira pels seus propis interesos, treball per uns quant i gana pels demes.

Em consola una cosa, d'aqui a quatre anys es veura tot el que fassin, promeses i mes promeses i tornem a vota que ara farem tot el que no s'ha fet amb els altres anys.

Amable, no tanquis aquest espai, per lo menos aquí podem expresarnos i també imformarnos, la web de Tivissa no explica res de res, encara em recordo de 8 anys atrás el projecte inminent que tenien de mantindremos informats inclús desde la pagina web es podrien seguir els plens, promeses i mes promeses.

Guardeu el programa electoral i dintre de quatre anys, ja parlarem.

Anònim ha dit...

Voldria que algu mespliques el que va passar el diumenge amb les paperetes.

Perque no es pot saber? així ja es pot guanyar fen trampes, llavors totom el qui va votar agafant les paperetes del casal, devient sortir totes nules, oi.

Perque no ho feu public, que la gent sent asabenti, aquestes cosses, no es poden amagar.

Gracies anticipades.

Anònim ha dit...

Benvolgut administrador.
El meu dubte és saber quan de proper es troba el fet de ficar 2 jotes en el barret del personatge interpretat per Chaplin al límit que separa la sàtira i l'atmeptat a la dignitat (i tots dos sabem que no em referia a la dignitat del gran Charlot).
Però bé, com també he dit altres vegades, és l'administrador de qualsevol bloc qui fixa les regles i els límits.
Sí, anònima del dia 26 de maig (22:15), tal i com ja vaig dir en la meva llarga i aburrida intervenció del dia 24 de maig(18:58), reitero la importància que té disposar d'aquest cartipàs. S'ha de felicitar al seu administrador per possibilitar-nos (ni que sigui anònimanet) debatre de forma civilitzada. I no, ara no és l'hora d'abaixar els braços tot i la decepció que tens.
I, finalment, sí, d'aquí 4 anys ens tornarem a trobar per veure com torna a quedar tot.
Un possible tema a debatre al cartipàs, si l'administrador ho troba oportú: LIMITACIÓ DE MANDATS.
Jo seria partidari de com a màxim 2 mandats, però de 5 anys cada un. En total 10 anys al servei del poble. Què n'opineu???

Anònim ha dit...

Anònim del 26 a les 22:15, ja t'ho aclareixo jo. Gran topinada electoral. A Espanya 1,70% de vots nuls, a Catalunya 1,72% de vots nuls, a Tarragona (província)1,75 de vots nuls i a Tivissa (o escàndol) 1,83% de vots nuls.
Conclusió, podeu aprofitar les camisetes del TONGO, no?
Au va home, que us han passat per damunt!!!!

Anònim ha dit...

Anònim del dia 27 a les 9:25 no crec que l'administrador d'aquest bloc estigui massa d'acord en tu, no creus? No cal que t'expliqui perquè!

Amable Pallisé ha dit...

Benvolgut anònim del dia 27 a les 9:25

Si et dissipo els dubtes la caricatura deixa de ser-ho i perd la seva funció com a tal i, de pas, un dels objectius pels quals esta feta la mateixa que no es altre que la part humorística (animus iocandi). A més, persegueix l’objectiu de plasmar una idea que pretenc transmetre per explicar de manera gràfica un fet que ha succeït (animus narrandi) i del que pretenc fer-ne difusió (animus consulendi). No sé si amb això t’aclareixo quelcom, però em sembla que el teu anònim va per aquí (encara que de manera velada).
Sobre la dignitat en podríem parlar molt. Per exemple, podríem començar per la dignitat subjectiva entesa com el judici o consideració que cada individu té d’ell mateix i la dignitat objectiva com aquella valoració que d’un individu tenen la resta de persones i que es conseqüència de la seva reputació i conducta en el temps.
De tota manera, aquest es el meu bloc i soc jo qui decideixo baix el meu concepte moral, ètic i filosòfic (ho sento).
Acabo transcrivint una frase que es va fer famosa davant del tribunal, en la defensa de Charles Philipon, fundador de la revista satírica La Caricature, el 1830:

Allò del que m’acusen no esta en el meu dibuix, si no en la seva consciència”.

Salutacions.

Anònim ha dit...

Temps de crisi, temps de dretes...ja ho tenim. Quan van maldades el poble vol "serietat" i "mano dura", sempre ha estat així. Ara els correspon als que han guanyat les eleccions demostrar que ho poden arreglar tot(?????); com s´ha dit en algun altre comentari, en majoria absoluta ja no tindran excusa, quan alguna cosa no funcioni, a qui en farem responsable? Ara és l´hora de la veritat. A l´anònima decebuda: encara que no t´ho sembli, ara has d´estar mmés contenta que mai. Ara tot es veurà més clar.I d´aquí quatre anys, tornem-hi!!!

Anònim ha dit...

(sóc el rollista)
Sí, sí. Ja ho he dit en el meu anterior comentari. Estic totalment d'acord que qui decideix és l'administrador, o sigui que no entenc que diguis que sents ser tu qui decideix.

Però en fi, tot i que alguns pugueu dir que sóc naïf, a mi m'ilusiona poder debatre educadament en aquest cartipàs sobre els temes (ningu es mulla sobre la limitació de mandats??).

Finalment, jo sóc contrari a les majòries absolutes. I també sóc contari a les pinzes "anti" (bé, la birmana no l'he provat, diuen que està força bé). I sí que sóc totalment partidari del debat i del consens.
Però a Tivissa qui haurien de ser partidaris del debat i del consens d'una manera clara i absoluta pel bé del poble no som ni un servidor ni l'administrador del cartipàs (que també).

Anònim ha dit...

Voldria que algu mespliques el que va passar el diumenge amb les paperetes.

Perque no es pot saber? així ja es pot guanyar fen trampes, llavors totom el qui va votar agafant les paperetes del casal, devient sortir totes nules, oi.

Perque no ho feu public, que la gent sent asabenti, aquestes cosses, no es poden amagar.

Gracies anticipades.